Új inframelegítők a B&K kínálatában

Kül- és beltéren használható gazdaságos készülékek

A nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében 2012. január 1-től tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben - így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken -, a munkahelyeken... Dohányzóhelyet csak szabad levegőn lehet kijelölni!
A kültéri dohányzóhelyek kialakításánál fontos szempont lehet, hogy az oda kényszerülő vendégek, munkatársak a lehetőségekhez mérten kényelmesen dohányozhassanak. Az őszi/téli hónapokban ennek egyik feltétele a megfelelő hőmérséklet kialakítása. Ehhez nyújtanak ideális megoldást a B&K Kft. által forgalmazott infrafűtő/infravörös hősugárzó berendezések, melyek között a hagyományos - fali rögzítésű, plafonra függesztett vagy állványos kivitelű Fiore és Girosole termékek mellett, a kifejezetten dohányzókba tervezett, könyöklőasztalkával ellátott típus (ML719) is megtalálható éppúgy, mint a beltéri alkalmazásra szánt, kitűnő ár-érték arányú "torony infra" (ML783).
Az ML783 cikkszámú "torony infra" melegítő rubin fénycsővel van ellátva. Álló kivitelének, távirányítóval is vezérelhető működésének, illetve 900 W-os teljesítményének köszönhetően, tökéletes komfortérzetet biztosít a hidegebb napokon, akár több felhasználó számára is.
ML783 infrafűtő
ML783 infrafűtő
Az ML719 könyöklőasztallal ellátott infrafűtő egy igazi nagyágyú. 2800 W-os teljesítménye, rozsdamentes anyagokból előállított felszereltsége kifejezetten kültéri használatra predesztinálja.
ML719 infrafűtő
ML719 infrafűtő
Az ML778 cikkszámú infra melegítő 1300 W-os teljesítménnyel üzemel. Falra, vagy plafonra szerelhető kivitelben készül. A termék porvédelemmel rendelkezik, ezért ipari célú felhasználásra (szalagmunka), állattartó telepeken és egyéb mezőgazdasági területen történő alkalmazásra is tökéletesen megfelel.
ML778 infrafűtő
ML778 infrafűtő
A készülékek általában víz- és porállóak (IP55 és IP65 védettségű), beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak (akár eső idején is). Részletes műszaki tartalmukról a műszaki leírásokból tájékozódhat!

Az infravörös hősugárzókról, és inframelegítőkről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...