proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új inframelegítők a B&K kínálatában


2012. október 25.

Kül- és beltéren használható gazdaságos készülékek

A nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében 2012. január 1-től tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben - így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken -, a munkahelyeken... Dohányzóhelyet csak szabad levegőn lehet kijelölni!
A kültéri dohányzóhelyek kialakításánál fontos szempont lehet, hogy az oda kényszerülő vendégek, munkatársak a lehetőségekhez mérten kényelmesen dohányozhassanak. Az őszi/téli hónapokban ennek egyik feltétele a megfelelő hőmérséklet kialakítása. Ehhez nyújtanak ideális megoldást a B&K Kft. által forgalmazott infrafűtő/infravörös hősugárzó berendezések, melyek között a hagyományos - fali rögzítésű, plafonra függesztett vagy állványos kivitelű Fiore és Girosole termékek mellett, a kifejezetten dohányzókba tervezett, könyöklőasztalkával ellátott típus (ML719) is megtalálható éppúgy, mint a beltéri alkalmazásra szánt, kitűnő ár-érték arányú "torony infra" (ML783).

Az ML783 cikkszámú "torony infra" melegítő rubin fénycsővel van ellátva. Álló kivitelének, távirányítóval is vezérelhető működésének, illetve 900 W-os teljesítményének köszönhetően, tökéletes komfortérzetet biztosít a hidegebb napokon, akár több felhasználó számára is.
  ML783 infrafűtő

Az ML719 könyöklőasztallal ellátott infrafűtő egy igazi nagyágyú. 2800 W-os teljesítménye, rozsdamentes anyagokból előállított felszereltsége kifejezetten kültéri használatra predesztinálja.
  ML719 infrafűtő

Az ML778 cikkszámú infra melegítő 1300 W-os teljesítménnyel üzemel. Falra, vagy plafonra szerelhető kivitelben készül. A termék porvédelemmel rendelkezik, ezért ipari célú felhasználásra (szalagmunka), állattartó telepeken és egyéb mezőgazdasági területen történő alkalmazásra is tökéletesen megfelel.
  ML778 infrafűtő

A készülékek általában víz- és porállóak (IP55 és IP65 védettségű), beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak (akár eső idején is). Részletes műszaki tartalmukról a műszaki leírásokból tájékozódhat!

Az infravörös hősugárzókról, és inframelegítőkről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  inframelegítő  B&K  infravörös  hősugárzó  ML783  ML719