Profi tájékozódás az áramlásban

Csúcstechnológia a klíma- és légtechnikai mérésekben

Az optimális beltéri klíma megléte az irodahelyiségekben jelentős hatással van a dolgozók komfortérzetére, ezáltal munkahatékonyságukra. Elengedhetetlen, hogy a klíma- és légtechnikai berendezések hatékonyan és szabványnak megfelelően legyenek beállítva, hiszen közvetlenül befolyásolják a beltéri légállapot minőségét.
Az élvonalbeli testo 480 mérőműszer segítségével optimalizálható a klíma- és légtechnikai berendezések szabvány szerinti beállítása az irodákban és lakó-, ipari épületekben. A különböző digitális érzékelők széles kínálata, az intelligens kalibrálási koncepció, valamint a rugalmas adatkezelési lehetőségek, a számos kiegészítő funkció mellett biztosítják, hogy a felhasználó minden klíma- és légtechnikai mérés során megbízhatóan és kényelmesen mérhessen. A testo 480 mérőműszer az előre beállítható méréssorozat révén az egész mérési láncon végigvezet, így a helyszíni méréseket hatékonyabban és gyorsabban elvégezheti.

Újdonságok a kalibrálásban
Az intelligens kalibrálási koncepció minden szempontból leegyszerűsíti a műszer használatát. A digitális érzékelők a beépített memóriának köszönhetően jelzik a műszernek, amikor a következő kalibrálás esedékessé válik. Az új fejlesztésnek köszönhetően a mérőműszert nem szükséges az érzékelőkkel együtt kalibráltatni, így a felhasználó a nála maradt műszerrel és a különböző érzékelőkkel tovább dolgozhat. A felhasználó a szoftver segítségével az érzékelőben tárolhatja a kalibrálási adatokat. A mért adatot az érzékelőben tárolt kalibrálási adatokkal kompenzáljuk, így a műszer már korrigált, valós adatokat "zero error display" jelenít meg.

A tökéletes mérőműszer minden kihívásra
A széles érzékelő kínálat segíti a felhasználót, hogy minden klíma paramétert egyszerűen mérhessen. A légcsatornában történő mérésre az érzékelők teleszkópos kivitelűek, így megkönnyítve a mindennapos használatot. A skálázott teleszkóp segítségével az érzékelő a légcsatornán belül könnyebben pozícionálható.
A testo 480 mérőműszerrel az anemosztátokon történő mérés támogatására, a mérettől függően, különböző mérőtölcsérek alkalmazhatóak.
A komfortérzet és a beltéri légállapot mérésére egy speciális háromlábú állvány használható, amely biztonságosan rögzíti a mérőműszert, a glóbusz-, az IAQ- és a turbulencia fok érzékelőt.

"Easy Climate": kiértékelés egyszerűen
A testo 480 műszer megjelenése elősegítette az új "EasyClimate" PC szoftver kifejlesztését.
Az új szoftverrel a mért paraméterek kiértékelése már sokkal egyszerűbb, mint elődeinél. A modern menürendszer garantálja az intuitív kezelést. A jegyzőkönyv varázsló segítségével könnyedén, személyre szabottan alakíthatja ki a jegyzőkönyveket. Az ügyféladatok és a mért eredmények mindössze néhány kattintással táblázatos vagy grafikus formában elmenthetők.
A műszer számítógéppel való összekapcsolása révén on-line mérés és azonnali adatkiértékelés valósítható meg, valamint lehetőség nyílik programozott mérések vezérlésére is.

A testo 480 klíma és légtechnikai mérőműszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Testo Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Mérőműszerek
Mérőműszerek
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...