proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújuló sötétsugárzó választék a B&K Kft.-nél


2016. szeptember 21.

Már előrendelhetők a legújabb MOEL sötétsugárzó berendezések

Az ősz beköszöntével idén is elérkezett az infrafűtő és sötétsugárzó berendezések ideje. Ennek apropóján a B&K Kft.-nél már előrendelhető az olasz gyártmányú MOEL sötétsugárzó berendezések legújabb generációja.
Az új sötétsugárzókat elsősorban olyan helyekre ajánlják, ahol a működésük közben - a hő mellett - fényt is kibocsátó társaik nem felelnek meg. Az új forma megbízható teljesítménnyel párosul, a berendezések 1200-1800-2400-3200 W teljesítménnyel rendelhetők.
Természetesen a korábban megismert kiegészítők, mint például különböző elhelyezési formákat támogató tartó konzolok, továbbra is elérhetők.
A sötétsugárzó infrafűtők letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  moel  infrafűtő  berendezések  sötétsugárzók