Leica DISTO™ D810 Touch - Az első érintőképernyős távolságmérő

Alkalmas távolságmérésre, fénykép készítésre, méret leolvasásra és a méretek dokumentálására

Leica DISTO™ D810 Touch a világ első érintőképernyős távolságmérője, de nem ez a leginnovatívabb tulajdonsága…

A Leica Geosystems pontosan 20 évvel ezelőtt fejlesztette ki a világ első kézi lézeres távolságmérőjét, mellyel új fejezetet nyitott a méréstechnikai nagykönyvében. A Leica DISTO™ D810 TM Touch is így fog bevonulni a történelembe.
Nem önmagában a színes érintőképernyő vagy a beépített nagylátószögű kamera miatt, hanem mert ez az első távolságmérő ami segítségével egy gombnyomással tud távolságot mérni, fényképet készíteni és arról bármilyen méretet leolvasni, illetve azt dokumentálni.
Ezzel az forradalmian új módszerrel pillanatok alatt tud meghatározni, magasságokat, szélességeket, területeket, vagy akár hengeres objektumok átmérőjét, tartályok térfogatát.

Nem kell semmi más tennie mint a mérés gombot megnyomnia, majd az ezzel a mozdulattal létrehozott képen az érintőképernyő segítségével kijelölnie, hogy a mért objektum mely méreteire kíváncsi.

A műszer kiválóan alkalmas mérési feladatainak dokumentálására akár önállóan akár egy okostelefon, tablet segítségével.

A távolságmérővel fényképezhet és un. "PrintScreen" képernyőmentést is készíthet, az így kapott képeket pedig egy USB csatlakozó segítségével töltheti le számítógépére a DISTO™ D810 Touch belső memóriájából.
A beépített Smart Bluetooth csatlakozó segítségével pedig kedvenc tabletére, telefonjára (Apple, Android, Windows 8) küldheti át a mérési adatokat azonnal vagy utólag, és hozhat létre azonnal excel táblákat, sőt méretarányos 3D-os vázlatokat a megújult ingyenes Leica DISTO™ Sketch szoftver segítségével.
A DISTO™ D810 Touch áramigényét egy nagy teljesítményű - USB-n keresztül is tölthető - Li-ion akkumulátor szolgálja ki, továbbá rendelkezik egy beépített iránytűvel is.
A Leica DISTO™ D810 Touch távolságmérő letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Leica Geosystems Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Mérőműszerek
Mérőműszerek
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...