Új LEDVANCE UV-C levegő fertőtlenítő panelek

LEDVANCE UV-C levegő fertőtlenítő panelek

Hatékony megoldás a levegőben terjedő baktériumok és vírusok ellen

A LEDVANCE UV-C fertőtlenítő panelek működésük során - egy beépített ventilátor segítségével - beszívják a helyiség szennyezett levegőjét, majd egy UV-C fényforrás segítségével elpusztítják a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat (pl.: COVID), ezután a megtisztított levegőt visszajuttatják a helyiségbe.

LEDVANCE UV-C levegő fertőtlenítő panelek
LEDVANCE UV-C levegő fertőtlenítő panelek

A panelek erős baktérium- és vírusölő hatásukat (450 [W/m²]) a kamra magasfényű és polírozott alumínium belső rétegének köszönhetik. A speciálisan kialakított kamra miatt sugárterhelés-mentes működést biztosítanak. A Panelekben elhelyezett nagy teljesítményű, ugyanakkor csendes ventilátorok nem zavarják a napi munkavégzést.

Kétféle változat

  • UV-C panel
  • UV-C panel LED lámpatesttel

A LED lámpatesttel rendelkező változat a levegő fertőtlenítése mellett alkalmas a helyiség megvilágítására is. A LED fényforrás által kibocsájtott fény szinte káprázásmentes (UGR < 19), a fényereje 3300 lumen, színhőmérséklete pedig 4000 K.

Megbízhatóság

A panelekben lévő fertőtlenítésre használt UV-C fényforrások üzemideje 10 800 óra, míg a világításra használt LED fényforrásoké 50 000 óra.
A folyamatos és hibamentes működés érdekében egy MCU-modul automatikus diagnosztikát futtat az UV-C fényforrásokon és a ventilátoron (beépített hibajelző LED).

Egy UV-C fertőtlenítő panel körülbelül egy 20 m²-es alapterületű helyiség levegőjének tisztítására javasolt: a tiszta levegő szállítási arány (CADR) 60 m³/h, az UV-C dózis 57 J/m² (átlagos mennyiség SARS-CoV2 ellen: D90-27 J/m²).

A növekvő COVID megbetegedések időszakában javasolt a LEDVANCE UV-C fertőtlenítő panelek alkalmazása az irodákban, oktatási intézményekben és közösségi terekben.

A hírben szereplő termékek
LEDVANCE UV-C fertőtlenítő panel + LED lámpatest
 
LEDVANCE UV-C fertőtlenítő panelek

A LEDVANCE UV-C levegő fertőtlenítő panelek erős baktérium- és vírusölő hatása a kamra magasfényű, polírozott alumínium belső rétegének köszönhető. A Panelekben lévő nagy teljesítményű és csendes ventilátor nem zavarja a napi munkavégzést. Egy UV-C fertőtlenítő panel körülbelül egy 20 m²-es alapterületű helyiségbe javasolt. A LED lámpatesttel rendelkező változat 3300 lumen fényt (UGR < 19) biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri, süllyesztett lámpatestek
Beltéri, süllyesztett lámpatestek
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Világítástechnika
Világítástechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...