Kermi újdonság: Verteo design radiátor

A Verteo egyesíti a design radiátorok eleganciáját és a lapradiátorok nagy teljesítményét

A 41 éve lapradiátor gyártásával foglalkozó németországi Kermi cég új radiátort fejlesztett ki Verteo néven, mely egyesíti a design radiátorok eleganciáját és a lapradiátorok nagy teljesítményét. Az új termékben a Kermi lapradiátoroknál már megismert X2-es technikát itt is alkalmazzák, a beépített szelepen keresztül a víz először az első lapba, majd azt követően a hátsó lapba áramlik. Az első lap jobban felmelegszik, több hőt sugároz, növeli a komfortérzetet. A hátsó lap kevésbé melegszik fel, így csökken a fal felé a hőveszteség. Ezzel a radiátor energiát takarít meg, és a jobban lehűlő víz kisebb csővezetéki veszteséget jelent. Az új X2-es technika nem csak a lapradiátorok kiváltsága, mára már a design radiátoroknál is teret nyert. A Verteo előremutató a design radiátorok között, hiszen a design elemeken túlmutatva a leghatékonyabban hasznosítja a hőenergiát.
  • A kétrétegű festés briliáns fényezést, tartós bevonatot biztosít
  • A radiátorok magassága 1600-2200 mm, hosszúsága 400-700 mm között változik, mélysége 60-100 mm
  • A kívánt teljesítmény 650-3100 W tartományban választható
  • Az új X2-es technikának köszönhetően a radiátor energiát takarít meg
  • Kétféle kivitel készül, hagyományos profillemezes és síklemezes
  • Csatlakozása egyedülálló a design radiátorok között, a 6 csatlakozási pont mind a vevők, mind a szerelők számára előnyös, esztétikus megoldást és gyors szerelést tesz lehetővé
  • A szelepek, szelepblokkok krómozottak, vagy színre fújtak, a radiátoroknak különleges eleganciát kölcsönöznek
  • A megszokott fehéren kívül a RAL színekben, sőt metál színekben is rendelhető
  • A radiátorokat szerelésre kész állapotban szállítják, a csomag tartalmazza a tartószerkezetet is
Kermi Verteo profillemezes kivitelben
Kermi Verteo profillemezes kivitelben
Kermi Verteo síklemezes kivitelben
Kermi Verteo síklemezes kivitelben

Nemrégiben a bajorországi Plattlingban a Kermi legyártotta 50 milliomodik lapradiátorát. Több mint négy évtized alatt a Kermi a szolid műhelyből a fűtéstechnikai termékek vezetőjévé fejlődött, és közben egyike azon kevés cégeknek, aki a lapradiátorokat kizárólag Németországban gyártja. Kurt Kerschl 1960-as cégalapítása óta a cég úttörőmunkát végzett, különösen a lapradiátorok gyártásában. Innovációk sora kötődik a Kermi márkanévhez.

A '70-es évek energia válságát követően az NT 2000 alacsonyhőmérsékletű radiátorral a Kermi egy mintát hozott létre. 1985 a KTL (kataforézises) festőberendezés üzembehelyezésének éve. Az autóiparból átvett technológiával csillógó és strapabíró festékréteg kerülhetett a radiátorokra. Az 1989. évi frankfurti ISH épületgépészeti kiállításon mutatkozik be a síklemezes lapradiátor. Közben a Credo család design radiátorai a német fürdőszoba fűtőtestek szinonimájává váltak. Néhány évvel később az X-Therm fűtőtest közép csatlakozással és problémamentes öblítési mechanizmusával jelzés volt a piac számára. A szabadalmaztatott energiatakarékos fűtőtestet, a Therm-X2-t a 2005. évi ISH- n mutatták be.

A termékfejlesztéssel párhuzamosan a Kermi konzekvensen figyelmet fordított a minőségre, funkcióra, design-ra és a teljes vevőszolgálatra. Minden termékhez rendelkezésre áll a szükséges műszaki információ, szerelési útmutató és műbizonylat.
Elkészült a Kermi 50 milliomodik lapradiátora
Elkészült a Kermi 50 milliomodik lapradiátora


Ha az új Verteo radiátorokkal kapcsolatban további információt, katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a PLAN Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...