Új Rombusz WPC kerítés a Kerítésrendszerek Kft.-től

Új Rombusz WPC kerítés a Kerítésrendszerek Kft.-től

Egy időtálló és stílusos megoldás

A WPC kerítések nagyon népszerűek, mely dekoratív megjelenésüknek és teljesen gondozásmentes anyaguknak köszönhető. A Rombusz WPC kerítésdeszkák évekig ellenállnak az időjárásnak, valamint hosszú ideig megtartják eredeti alakjukat (nem vetemednek). Ez a rendkívüli tartósság a fa-műanyag kompozit – darált fa, műanyag és ragasztó keveréke – alapanyagukból ered.

A Rombusz WPC kerítésdeszkák nem nútféderes kialakításúak, azaz egymásra helyezésekor nem kapcsolódnak egymáshoz, így választásuk olyan esetekben ideális, amikor a kerítés deszkák között rést szeretnénk hagyni. A végeredmény pedig egy sokkal látványosabb és stílusosabb kerítés. Rombusz WPC deszkákból igény esetén – a lécek közötti hézagok elhagyásával – egy teljesen zárt, belátásgátló kerítés is készíthető. Ez a megoldás a belátásgátlás mellett szélárnyékot is biztosít. A belátásgátlás és szélárnyék mértéke a lécek közötti távolsággal változtatható.

Rombusz WPC kerítésdeszkák
Új Rombusz WPC kerítés a Kerítésrendszerek Kft.-től

Méretek

A Kerítésrendszerek Kft. által forgalmazott ékformájú Rombusz WPC kerítés elemek az átlagosnál vastagabbak – 24 mm, a magasságuk 125 mm, és a maximális hosszuk 2000 mm, mert az ennél hosszabb deszkát – a súly miatt – az anyag nem tudja stabilan tartani. Amennyiben ettől hosszabb deszkára lenne szükség, úgy egyedi rendelés esetén elérhetők fémbetétes kivitelű deszkák is.

Színválaszték

A Kerítésrendszerek kínálatában jelenleg háromféle (kerámia karamell, kerámia antracit és szürke) színben érhetők el.

Rombusz WPC kerítés - színválaszték
Rombusz WPC kerítés - színválaszték
kerámia karamell, szürke, kerámia antracit

Kialakítás

Az ék alakú éllel ellátott kerítésdeszkák hegyes szöge közel 45 fokos, melynek jelentős szerepe van a csapadék elvezetésében, azaz abban, hogy a víz tartósan ne tudjon a deszkán megállni. A megfelelő merevség és stabilitás érdekében a Rombusz WPC kerítésdeszkák vastag fallal és több belső keresztmerevítővel rendelkeznek.

Rombusz WPC kerítésdeszka
Új Rombusz WPC kerítés a Kerítésrendszerek Kft.-től

Kombinálhatóság

A Rombusz WPC kerítésdeszka kitűnően kombinálható más termékekkel. A kerítésnek tökéletes megjelenést biztosít gabion oszloppal vagy gabion lábazattal együtt alkalmazva. A kerítésekhez WPC betétes egy- és kétszárnyú kapuk, illetve a úszókapuk is megtalálhatók a Kerítésrendszerek kínálatában. Korlátok esetén gyakori a WPC és a fém kombinációja, míg gépkocsibeállók és kerti pavilonok esetében a gabion és WPC, illetve az alumínium és WPC kombinációk a legkeresettebb megoldások.

A hírben szereplő termékek
Rombusz WPC kerítés deszka
 
Rombusz WPC kerítésdeszka

Rendkívül tartós, ellenáll az időjárásnak és hosszú ideig megtartja eredeti külalakját. Az ékformájú élkialakításnak köszönhetően ideális megoldás az olyan esetekben, amikor rést szeretnénk hagyni a kerítésdeszkák között. A Rombusz WPC kerítés elemek az átlagosnál vastagabbak: 24 mm.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kerítések
Kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...