proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hagyományos téglakémények felújítása KAMIX® vakolási technológiával


2012. szeptember 17.

A monolit kéménybélelés hosszú élettartamot garantál

A KAMIX® kémény vakolási technológia lehetővé teszi az elhasználódott, állagromlott kémények belső felújítását akár bontás nélkül is. A kialakított monolit kéménybélelés időtálló és évtizedekre meghosszabbíthatja a kémények üzemidejét.
Régen használt, már feledésbe merülő kémények is újra biztonságosan használhatóak lesznek, az újonnan vásárolt kandallók, szilárd tüzeléssel működő berendezések egyszerűen üzembe helyezhetőek.
A kivitelezés során a szakszerűen előkészített KAMIX® habarcsanyag az erre a célra fejlesztett felhúzó szerszám segítségével több lépésben kerül felvitelre a kémény falára. A műveletsorral szabályozható az anyag vastagsága, a kémény belső felületén lévő repedések, fugahiányok, hiányzó téglarészek maradéktalanul kitöltésre kerülnek, így egységes, összefüggő belső bélést képezve a felületen. Az anyag felhordása után 3-5 napos száradási ciklust követően a kémény üzembe helyezhető.
Az így felújított kéményre szilárd tüzelésű berendezések korlátozás nélkül csatlakoztathatóak, a rendszer hagyományos módon tisztítható és kiégethető.
A KAMIX® monolit béléscsővel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Proschorn Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1149 Budapest, Angol u. 32.
Telefon: +36 1 220 1434
Fax: +36 1 468 3100
E-mail:
Deli Márk
műszaki tanácsadó  
   
   
A Proschorn lakó-, közösségi és ipari épületekhez kínál kéményrendszereket, a korszerű égéstermék-elvezetés valamennyi elemével.
Márkanevek: Raab
További hírek a Béléscsövek termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Proschorn  KAMIX®  vakolás  kémény  kéménybélés  monolit  béléscső