proidea.hu online termékinformációs katalógus

Idral inox kivitelű, önelzáró csaptelepek és öblítők


2018. április 16.

Ellenálló és higiénikus termékcsalád, amely ideális a közösségi felhasználás területén

A B&K Kft. 2018-as újdonságai közül bemutatja a nyomógombos, önelzáró csaptelepeik inox változatát. A rozsdamentes acél alapanyagok korrózióálló, erős, higiénikus és újra felhasználható termékeket eredményeznek.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a nyomógombos csaptelepek ideális megoldást kínálnak a közösségi felhasználás területén, ahol a higiéniai követelmények és a gyakori használat magasabb elvárásokat támasztanak. Ezek az önelzáró csapok különösen ajánlottak olyan környezetbe, ahol magas a páratartalom, ugyanis a rozsdamentes acél alapanyagoknak hála nem merül fel oxidációs probléma.

A csaptelepek különleges ellenálló képessége alacsony költségeket eredményez. Számos életciklus-tanulmány szerint sok területen a rozsdamentes acél összköltsége alacsonyabb, mint más, alternatív anyagoké. A korrózióállóság megnöveli a termék élettartamát, ez csökkenti a csere és javítás szükségességét és hosszútávon megtakarítást eredményez a vásárlónak.

Végeredményben pedig az ötlet, hogy kombináljunk újrahasznosítható anyagokat automata önelzáró vízvételi lehetőségekkel, jó a bolygónknak is. A rozsdamentes acél szinte 100%-ban újrahasznosítható. A nyersanyag elemei végtelen sokszor újra felhasználhatóak új rozsdamentes acél termékek gyártása során. Továbbá ezeknél a termékeknél nem szükséges felületkezelést végezni, ami káros lehet a környezet számára. Az önelzáró csaptelepek automatikusan elzárják a vizet, ezzel pedig csökkentik a vízfogyasztást. A közösségi mosdókban használt csaptelepek jövője az innováció és a bolygónk iránti tisztelet.
Idral inox piszoár öblítő

Idral inox zuhanycsaptelep

Idral inox álló csaptelep
Idral inox fali csaptelep

Ha az inox kivitelű, önelzáró csaptelepekkel és öblítőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  Idral  inox  rozsdamentes  acél  önelzáró  csaptelepek  öblítők  piszoár  zuhany  zuhanycsaptelep  csaptelep  csap  álló  fali  közösségi  mosdók  korrózióálló