Idral inox kivitelű, önelzáró csaptelepek és öblítők

Ellenálló és higiénikus termékcsalád, amely ideális a közösségi felhasználás területén

A B&K Kft. 2018-as újdonságai közül bemutatja a nyomógombos, önelzáró csaptelepeik inox változatát. A rozsdamentes acél alapanyagok korrózióálló, erős, higiénikus és újra felhasználható termékeket eredményeznek.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a nyomógombos csaptelepek ideális megoldást kínálnak a közösségi felhasználás területén, ahol a higiéniai követelmények és a gyakori használat magasabb elvárásokat támasztanak. Ezek az önelzáró csapok különösen ajánlottak olyan környezetbe, ahol magas a páratartalom, ugyanis a rozsdamentes acél alapanyagoknak hála nem merül fel oxidációs probléma.

A csaptelepek különleges ellenálló képessége alacsony költségeket eredményez. Számos életciklus-tanulmány szerint sok területen a rozsdamentes acél összköltsége alacsonyabb, mint más, alternatív anyagoké. A korrózióállóság megnöveli a termék élettartamát, ez csökkenti a csere és javítás szükségességét és hosszútávon megtakarítást eredményez a vásárlónak.

Végeredményben pedig az ötlet, hogy kombináljunk újrahasznosítható anyagokat automata önelzáró vízvételi lehetőségekkel, jó a bolygónknak is. A rozsdamentes acél szinte 100%-ban újrahasznosítható. A nyersanyag elemei végtelen sokszor újra felhasználhatóak új rozsdamentes acél termékek gyártása során. Továbbá ezeknél a termékeknél nem szükséges felületkezelést végezni, ami káros lehet a környezet számára. Az önelzáró csaptelepek automatikusan elzárják a vizet, ezzel pedig csökkentik a vízfogyasztást. A közösségi mosdókban használt csaptelepek jövője az innováció és a bolygónk iránti tisztelet.
Idral inox piszoár öblítő

Idral inox zuhanycsaptelep

Idral inox álló csaptelep
Idral inox fali csaptelep

Ha az inox kivitelű, önelzáró csaptelepekkel és öblítőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős, termosztátos és orvosi csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...