Villeroy & Boch applikáció magyarul

Villeroy & Boch applikáció magyarul

Tervezés, tanácsadás és konfigurálás könnyedén

Most a Villeroy & Boch fürdőszobákkal kapcsolatos legfontosabb információk azonnal elérhetőek. Akár aktuális információkat és árakat keres, akár konkrét termékeket szeretne konfigurálni vásárlóival a bemutatóteremben, ez az intelligens eszköz gyerekjátékká teszi a tervezést és a konzultációt. Tegye még hatékonyabbá mindennapi munkáját.

Villeroy & Boch applikáció magyarul
Villeroy & Boch applikáció magyarul

Az ügyféllel folytatott első beszélgetéstől a termék beépítéséig – az új Villeroy & Boch alkalmazás egyetlen digitális eszközben egyesíti az összes lényeges termékinformációt és szolgáltatási funkciót. Az alkalmazás támogatja a szerelőket, a bemutatótermek személyzetét, a tervezőket és az építészeket mindennapi tevékenységük során. Az applikáció nem csak egyéni, tanácsadó ügyfél-konzultációk során alkalmazható, hanem célzott termékajánlással segíti a szakmai partnereket értékesítési potenciáljuk növelésében. Az alkalmazás több platformon is elérhető – PC-n, okostelefonon és táblagépen.

Az applikációban elérhetőek az aktuális listaárak is a szakmai felhasználók számára. Ehhez Professionals oldal regisztráció szükséges: Regisztráció

A hírben szereplő termékek
Villeroy & Boch Antao fürdőszobai kollekció Loop & Friends mosdók Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció Collaro fürdőszobai kollekció
 
Villeroy & Boch szaniterek
9 termék

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

9 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Villeroy & Boch App - A legújabb digitális fejlesztés
Villeroy & Boch App - Tervezés és konzultáció egyszerűen
Az applikáció mobilon, tableten és desktopon is elérhető
Villeroy & Boch App - Tervezés és konzultáció egyszerűen
Kategóriák
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobai kiegészítők
Fürdőszobai kiegészítők
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...