Immár webes szoftverrel elérhetőek a ProxerSafe intelligens kulcsszekrények

Akár okostelefonról is kezelheti kulcsszekrényét

Tekintse meg a Procontrol új videóját, mely részletesen ismerteti a KeySafe® Lock intelligens kulcsszekrény-család tulajdonságait, működését, előnyeit:

A Procontrol KeySafe® Lock intelligens kulcsszekrény-család szigorúan ellenőrzött kulcskezelést tesz lehetővé. A KeySafe® Lock biztonsági kulcsszekrény személyre szóló RFID proximity kártyával, mobiltelefonnal (NFC), PIN kóddal vagy akár ujjlenyomat-azonosítással nyitható. Egyesével reteszeli (lezárja) a kulcsokat, és nem engedi elvinni, csak annak, akinek az adott kulcsra jogosultsága van. Felügyelheti, naplózhatja, hogy ki, mikor, melyik kulcsot vagy kulcsokat viszi el és hozza vissza. A KeySafe® Lock fizikailag is megakadályozza a jogtalan kulcselvételt.

Elérhető szolgáltatások például:

  • kulcskeresés,
  • kulcsfoglalás,
  • kulcsletiltás, opcionálisan vissza nem hozott kulcsokra riasztás,
  • épületből való távozás letiltása stb.

A ProxerSafe® család tagja, rugalmasan bővíthető és kombinálható, valamint rekeszes változatok is elérhetőek.
A szekrényekhez kapcsolható alkoholszonda is, ekkor például a gépjárműkulcsot csak negatív teszteredmény után adja ki a rendszer.

A biztonsági szekrények számítógéphez kapcsolhatóak, hálózatba köthetőek, távolról lekérdezhetőek, központilag menedzselhetőek, épületfelügyeleti rendszerbe integrálhatóak. A szekrény a távoli gépről is elérhető a ProxerSafe WebAccess-szel vagy a ProxerNet szoftver KeySafe moduljával.

Immár webes szoftverrel elérhetőek a ProxerSafe intelligens kulcsszekrények
Immár webes szoftverrel elérhetőek a ProxerSafe intelligens kulcsszekrények

A kulcsszekrények beléptetőrendszerbe integrálhatóak. A Procontrol ProxerNet épületfelügyeleti szoftverrel a kulcsszekrények mellett beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerét is kiépítheti, felügyelheti.  

Az egységes, integrált beléptető és kulcsszekrény rendszer lehetővé teszi, hogy a kulcs leadása nélküli kilépést a rendszer jelezze és a kiléptetőkapuknál meg is akadályozza. A homogén rendszer nem engedi ki a kapun azt, akinél felvett, le nem adott kulcs van. Ez azt jelenti, hogy nem nyit ajtót, nem fordítja át a forgóvillát, forgókaput, akár hangüzenettel jelzi a felhasználónak, hogy kulcs maradt nála, illetve jelez a biztonsági szolgálatnak.

A hírben szereplő termékek
 ProxerSafe KeySafe Lock (KSL) kulcsdugós szekrények, kulcstárolás
 
ProxerSafe KeySafe Lock (KSL) kulcsdugós szekrények, kulcstárolás

A KeySafe Lock biztonsági kulcsszekrények csak személyre szóló RFID proximity kártyával, jeladóval és/vagy PIN kóddal, vagy opcionálisan ujjlenyomat-azonosítással nyithatók. Az intelligens kulcsszekrények nem engedik elvinni a kulcsokat, csak annak, aki arra a abban az időpontban jogosultsággal bír. A KSL család tagjai távoli gépen futó ProxerNet szoftver KeySafe moduljával vagy a ProxerSafe Web Access szolgáltatással teljeskörűen menedzselhetők, de hálózat hiányában vagy szakadás esetén a beépített érintőképernyős PC-n keresztül is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Széfek, páncélszekrények, értékmegőrzők
Széfek, páncélszekrények, értékmegőrzők
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...