proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az AGT Trend 2017 katalógusa


2017. április 12.

Az új kiadványból megismerheti az AGT bútorlapok legújabb színeit

A katalógusban különböző kombinációkkal, párosításokkal mutatják be az AGT széles választékának alkalmazhatóságát a legújabb trendekhez. Alapvető varázsérzetet kelt az élénk színek találkozása a matt és texturált felületekkel. Jellemző továbbá a természet színeinek visszaköszönése a színárnyalatokban. Ezen törekvéseknek köszönhetően rendkívül széles színskála jött létre az AGT égisze alatt.

A Trend 2017 katalógus megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Megjelent AGT Trend 2017 katalógusa

Az AGT fényes bútorlapok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Lapp-fa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telephely: 1044 Budapest, Ipari Park u. 5.
Telefon: +36 1 370 8452
E-mail:
Web: http://lapp-fa.hu/
Lehner Adrián
  +36 20 851 5050
   
   
A Lapp-fa Kft. a belsőépítészeti alapanyagok piacán piacvezető szerepet tölt be. Az építő és belsőépítészeti alapanyagok, valamint a falap lemezek területén széles és kiváló minőségű termék palettával rendelkeznek. A legnagyobb területet az Egger laminált bútorlapok, munkalapok, dekoritlemezek, natúr fa alapú lemezek teszik ki. Termékkínálatukban szintén megtalálható a fa alapú akusztikus burkolatok és álmennyezetek, kompaktlemezek, és tűzálló termékek. Tűzálló lapjaikkal igyekeznek megfelelni az egyre szigorúbb tűzvédelmi előírásoknak.
Márkanevek: Egger, Akustik+, Proofire, Gentas, AGT, Dekodur, Decospan, SKIN
További hírek a Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lapp-fa  AGT  fényes  bútorlapok  bútorlap  forgácslap  MDF  magasfényű  AGT  Panel  AGT  Akril  Panel  AGT  PowerGloss  trend  2017  új  katalógus