Megjelent az AGT Trend 2017 katalógusa

Az új kiadványból megismerheti az AGT bútorlapok legújabb színeit

A katalógusban különböző kombinációkkal, párosításokkal mutatják be az AGT széles választékának alkalmazhatóságát a legújabb trendekhez. Alapvető varázsérzetet kelt az élénk színek találkozása a matt és texturált felületekkel. Jellemző továbbá a természet színeinek visszaköszönése a színárnyalatokban. Ezen törekvéseknek köszönhetően rendkívül széles színskála jött létre az AGT égisze alatt.

A Trend 2017 katalógus megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Megjelent AGT Trend 2017 katalógusa
Megjelent AGT Trend 2017 katalógusa


Az AGT fényes bútorlapok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Lapp-fa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
AGT fényes bútorlapok
 
AGT fényes bútorlapok

Az AGT Panel magasfényű lapokat ajánlják számtalan beltéri vertikális felületnek, például konyhabútorok, nappali, hálószobabútorok frontjaként, ajtók, válaszfalak burkolataként.
Az AGT PowerGloss laminált MDF-en alkalmazott kiváló lézeres technológia és UV lakk eredményeként jött létre a mechanikailag és kémiailag rendkívül ellenálló termék. AZ AGT PowerGloss felhasználható nappali bútorok, konyhabútorok, fürdőszobai-, valamint irodabútorok front és korpuszelemeinek.
Az AGT akril panelek maganyaga egy 16 mm vastag MDF lap, amely 2 oldalról akril bevonatot kap. Ajánlják beltéri vertikális felületeknek, bútorfrontként vagy falburkolatként egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...