proidea.hu online termékinformációs katalógus

A B&K Kft. új illemhely fejlesztési projektjeként köztéri WC-t adtak át Lengyelországban


2016. október 11.

Az épületet a lengyel partnercég, a működtetéséhez szükséges modulokat és gépészeti berendezéseket a B&K Kft. biztosította

A B&K Kft. Magyarországon elsőként gyártott automatikus működésű, utcabútor jellegű illemhelyet. A prototípust 2008-ban mutatták be - amiért a monori céget Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták - és bár azóta több hazai próbálkozás is mutatkozott, a köztéri WC kínálatban elvitathatatlan a B&K Kft. előnye. 2016-ban már több mint 20 illemhely szolgálja a budapesti és vidéki felhasználók igényeit.
Sőt! Ebben az évben a lengyel lakosság is birtokba vehette az első két B&K-s illemhelyet, melyek közül az egyiket Wolomin város játszóterén adták át.
Az automatikus működésű, nyíló ajtóval ellátott illemhely környezethez jól illeszkedő bordó épületét a lengyel partnercég készítette, míg a WC-épület működtetéséhez szükséges modulokat, gépészeti berendezéseket a B&K Kft. gyártotta és szállította le.
Ezzel pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett a B&K Kft. illemhely fejlesztési projektje, hiszen immár nem "csak" komplett WC-épületeket, de az azok megépítéséhez és működtetéséhez szükséges modulokat is a megrendelők rendelkezésére bocsátja.
Az automatikus működésű illemhelyek katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  köztéri  WC  illemhely  automatikus  működésű