Öltöző- és értékmegőrző szekrények a B&K Kft. termékkínálatában

Két- és háromajtós, valamint osztott kivitelű és "Z" ajtós változatok

A strandok, edzőtermek és munkahelyi öltözők elengedhetetlen kellékei a fémből készített öltözőszekrények. Számtalan színű, formájú és anyagú változattal találkozhatunk már a hazai piacon is. Ezt a palettát színesíti a B&K kínálatában felvonultatott öltözőszekrény választék is.

A választékban hosszú, két- és háromajtós típusok (BKH8810121, BKH8810221), valamint osztott kivitelű (BKH8810321, BKH8810421) és "Z" ajtós változatok is megtalálhatók. A szekrények anyaga festett acél, a bennük elhelyezett értékek védelméről kétkulcsos biztonsági zár gondoskodik.
Az apróbb értéktárgyak elhelyezésére pedig tökéletesen alkalmas a BKH8820521 cikkszámú, 10 fakkot tartalmazó, fali rögzítésű értékmegőrző szekrény.
Az öltözőszekrények katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

LTS, 18mm vastag laminált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTT, melanim bevonatú impregnált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTW, 28 mm-es vastagságú laminált forgácslap alapú válaszfalrendszer LTM, 13 mm-es műgyanta lap alapú válaszfalrendszer
 
WC elválasztó falak, szaniter fülkerendszerek
5 termék

Szaniter falrendszerek, WC válaszfalak, fülkerendszerek száraz és nedves környezetbe kerülő wc válaszfalak, piszoárfalak, illetve öltözőkabinok kivitelezésére.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...