proidea.hu online termékinformációs katalógus

Villeroy & Boch ViPrint, a különleges kerámia zuhanytálca


2018. szeptember 21.

Négyféle dekoráció, négyféle küllem, sokféle formaterv

Villeroy & Boch ViPrint kerámia zuhanytálca - Inspired by Heritage   Villeroy & Boch ViPrint kerámia zuhanytálca - Inspired by Geometry

Villeroy & Boch ViPrint kerámia zuhanytálca - Inspired by Nature

Villeroy & Boch ViPrint kerámia zuhanytálca - Inspired by Tiles

A ViPrint a Villeroy & Boch egyik kiemelt innovációja, amellyel újabb színek kerülhetnek be a fürdőszobába.

A ViPrint a Subway Infinity kerámia zuhanytálcáknál alkalmazott különleges digitális nyomdatechnológiának köszönhetően számos szín megjelenését teszi lehetővé a zuhanytálca felületén. A korábban már megismert, a Villeroy & Boch burkolatokkal harmonizáló színeken felül, további 3 tematikából (geometria, természet, örökség) válogathatnak a színeket kedvelők.

A ViPrint innováció, olyan dekorációs megoldásokat tesz lehetővé, amelyek a zuhanyzó kialakításának új lehetőségeit kínálják. Ötvözi a színeket és formákat, amelyek korábban csak a csempézett zuhanyzók esetében voltak lehetségesek.

A ViPrint koncepció négy témából áll, amelyek a dekorációk széles skáláját teszik lehetővé.

Az Inspired by Heritage az évszázados Villeroy & Boch kerámia-hagyománynak adózik, ezen belül korszerű színekkel és meglepő motívum-kombinációkkal felfrissíti és modern kontextusba helyezi az olyan mintákat, mint pl. a 19. századi híres mettlach-i lapokat.


Az Inspired by Geometry téma szinte háromdimenziós hatást kölcsönző geometriai minták és grafikai struktúrák elegáns vonalaira alapul.


Az Inspired by Nature a természetet invitálja a fürdőszobába: a kifejező faminták, a kőszemcsék és a vizes tónusok meggyőzően eredeti hatást keltenek.


Az Inspired by Tiles dekorációk a Villeroy & Boch padlóburkolókból merítenek ihletet.


További technikai előny: a résektől és illesztésektől mentes zuhanyzóterület tisztítása sokkal egyszerűbb. Emellett az A osztályú (PN12) csúszásgátlós kivitel biztonságos tartózkodást tesz lehetővé a nedves felületen.

Amennyiben a Villeroy & Boch ViPrint kerámia zuhanytálcával kapcsolatban árajánlatot, katalógust vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  ViPrint  kerámia  zuhanytálca  Nature  Heritage  Geometry  Tiles  Subway  Infinity