Új Q-railing Easy Alu alumínium korlát

Új Q-railing Easy Alu alumínium korlát

A korlátrendszer számos okos funkcióval rendelkezik

Az Easy Alu nem egy egyszerű alumínium korlát. Ez egy professzionális korlátrendszer. Ahogy azt a Q-railingtől megszokhattuk, minőségi anyagokból készül és a filigrán megjelenése mellett tökéletes biztonságot is nyújt. Továbbá nem csak stílusos és modern, de teljesen testreszabható. Költséghatékony és nem utolsó sorban még saját kezűleg is összeszerelhető.

Az Easy Alu segítségével könnyedén kialakítható a terasz vagy erkély korlát, de beltéri felhasználásra is egyaránt ajánlott. A korlátrendszer rögzíthető ajzatra vagy oldalfalra. A könnyű alumínium alkatrészek eloxált, szálhúzott-eloxált vagy porfestett kivitelben is elérhetők. A porfestésnél az alapértelmezett szín az antracitszürke (RAL 7016), de ez bármely más RAL szín kiválasztásával módosítható. A korlátot csak vízszintesen lehet elhelyezni. A kitöltő üveg vastagsága 8-10,76 mm.

Új Q-railing Easy Alu alumínium korlát
Új Q-railing Easy Alu alumínium korlát

Három rendelési lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet:

 • Telepítésre kész modulok
  Leadja a projekt igényeit, paramétereit és telepítésre készen szállítják az Easy Alu modulokat, amelyek pontosan megegyeznek a megrendeléskor megadott méretekkel. Az összes szükséges előgyártást és előszerelési folyamatot elvégzik az Ön számára. Teljes korlátszakaszokat kap, csak annyit kell tennie, hogy rögzíti az alumínium korlát moduljait a padlóhoz és rápattintja a fogódzót a tetején.
  Ez a rendszer nem csak családi házaknál, lakásoknál alkalmazható, de nagyszabású projekteknél is, ahol jelentős időt és pénzt takaríthat meg.
 • Előregyártott alkatrészek
  Ha az alumínium korlátmodulok összeszerelését saját kezűleg szeretné elvégezni, ezt kényelmesen megteheti, amennyiben az előregyártott alkatrészek mellett dönt. A projekt méreteinek és követelményeinek leadásával elvégzik Önnek az összes előkészítő munkát. Az alkatrészeket vágva, fúrva (opcionális) kapja, így egyszerűen összeszerelheti őket modulokba, majd azokat rögzíti a padlóhoz, rápattintja a korlát tetejét, és már kész is.
 • Szabványos alkatrészek
  Az alkatrészek közvetlenül a készletből is megrendelhetők, standard méretben és kivitelben, de ugyanolyan magas minőségben. Az alkatrészeket szerelje össze teljes korlátmodulokká, majd telepítse őket a helyszínen.

Új Q-railing Easy Alu alumínium korlát
Új Q-railing Easy Alu alumínium korlát

A korlátmodulok egyszerű beállítása

A padló általában aligha tökéletesen egyenletes, de ez nem jelent problémát, hiszen minden tartóoszlop talphoz kis szintező-blokkot szállítanak. Ez egyszerűen beilleszthető a talp alá, így könnyedén beállítható a korlátmodul függőlegesen.

A hírben szereplő termékek

Q-railing oszlopos korlátrendszerek
 
Q-railing oszlopos korlátrendszerek

Modern korlátrendszerek, ahol az átláthatóság tervezéssel és biztonsággal párosul.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Lépcsők, korlátok, járórácsok
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...