Új PROTECT AQUA AgV antibakteriális és penészedésgátló színtelen lakk csempe felületek védelmére

Rendkívüli tapadásának köszönhetően, biztos védelmet nyújt a gyakran érintett: fém, fa, PVC, és egyéb lakkozott, festett felületek utólagos bevonataként is


A PROTECT AQUA AgV színtelen lakk kiváló tapadásával hathatós védelmet nyújt az orvostechnológusok szerint is takaríthatatlan csempe felületeken.
A csempe fugái látványos fennmaradást biztosítanak a penészgombáknak, de rejtett lakhely gyanánt szolgálnak a sokkal veszélyesebb, bár láthatatlan baktériumok számára is. Sajnos a mondás, miszerint az, "amit a szem nem lát a szívnek nem fáj" a baktériumok esetében egyáltalán nem érvényes. Évente 3000 ember hal meg hazánkban kórházi fertőzések következtében, amelyek mögött túlnyomó többségben a baktériumok állnak. Az Egészségügyben az MRSA, Clostridium difficile, az élelmiszeriparban a szalmonella és az E.coli baktériumok állandó veszélyforrást jelentenek.
A PROTECT AQUA AgV a csempe mellett, úgynevezett direkt kontakt felületek antibakteriális védelmére is alkalmas, amelyek elsődleges szerepet játszanak a kórokozók átadásában. Rendkívüli tapadásának köszönhetően, biztos védelmet nyújt a gyakran érintett: fém, fa, PVC, és egyéb lakkozott, festett felületek utólagos bevonataként egy jobb minőségű parkettalakk árfekvésében.
A fertőtlenítő szerek csak ideiglenes védelmet nyújtanak, a következő érintéskor vagy ráfröccsent fertőzött víz után, a felület ismét tele lesz kórokozókkal igen rövid időn belül, amelyek a következő fertőtlenítésig folyamatosan terjednek.

PROTECT AQUA AgV színtelen lakk
PROTECT AQUA AgV színtelen lakk


Ezt akadályozza meg a speciálisan erre a célra tervezett bevonat, amely mindemellett biztonsági azonosító részecskéket tartalmaz, így a felhordás során és bármikor a kész felületen egy adott spektrumú fény segítségével azonosítható, bizonylatolható.

PROTECT AQUA AgV színtelen lakk
PROTECT AQUA AgV színtelen lakk


Alkalmazási területei lehetnek: élelmiszeripar és azok szállító járművei, egészségügyi és szociális intézmények, spa, wellness, ipari és éttermi konyhák, bölcsődék, óvodák, iskolák vizesblokkjai, de otthoni csempe és egyéb felületek védelmére is kiváló lehetőség.

A PROTECT AQUA AgV színtelen lakkal ellátott antimikrobás felületek nem adnak életteret a kórokozók számára, tehát csak a szennyeződéseket kell eltávolítani hagyományos mosószerrel, így jelentős fertőtlenítőszer megtakarítás érhető el.
A termék nem tartalmaz egészségre káros nano-anyagokat - például fotokatalitikus nano titán-dioxidot, amivel Budapest régi METRO szerelvényeit, HÉV és MÁV kocsikat is bevonták - tehát teljesen biztonságos és legális. Az alkalmazott technológia ezüstion kibocsátáson alapszik, amely a leghatékonyabb, adalékon alapuló rendszer. A lakk antimikrobás hatásfoka > 99.9 %. (IMSL független minősítő intézet szerint)
A speciális adalék hatására ezüstionok képződnek, majd a bevonat felszínén koncentrálódnak, de csak akkor indítanak reakciót, ha egy mikrobával találkoznak. A kontaktust követően az ezüstionok megakadályozzák a baktériumok DNS reprodukcióját, így azok nem tudnak se szaporodni/terjedni, se mutálódni. Minél több a nedvesség, annál több ezüstion képződik. A reakcióba lépett ezüstionok helyére mindig újak lépnek.
Az ezüstionok által védett felületek kimagasló hatásfokkal biztosítják a mikrobák szaporodásgátlását, a termék teljes élettartamán keresztül. A PROTECT AQUA AgV színtelen lakk még a legvékonyabb rétegben is évtizedekre elegendő ezüstiont tartalmaz, tehát élettartamát a várható igénybevétel határozza meg. Amíg fent van a felületen, az antimikrobás hatás csorbítatlanul érvényesül.

PROTECT AQUA AgV színtelen lakk
PROTECT AQUA AgV színtelen lakk


Soha nem lesz szükség ilyen drága takarításra:

PROTECT AQUA AgV színtelen lakk
PROTECT AQUA AgV színtelen lakk

A PROTECT AQUA AgV színtelen lakk letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Czebe-Med Bio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...