proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Alföldi Mollis szaniter kollekció a variálhatóság és higiénia jegyében


2019. május 12.

Az Alföldi új családja számtalan variációs lehetőséget kínál a fürdőszobában a mosdók széles választékának köszönhetően


Az új nyitott gyűrűs, CleanFlush fali-WC pedig egyszerűen és gyorsan tisztán tartható a mindennapokban is, miközben akár vizet is spórolhatunk vele.

Új Alföldi Mollis szaniter kollekció a variálhatóság és higiénia jegyében

Alföldi Mollis mosdók
A mosdó a fürdőszoba kiemelkedő eleme, meghatározza annak hangulatát.
A Mollis család a variálhatóság szimbóluma az Alföldinél. Egy család négy mosdóval, amelyből három pultra építhető, amelyek számtalan megoldási lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában, így akár teljesen egyedi megjelenések is kialakíthatók.
Ugyanakkor valamennyi mosdó választható a takarítást jelentősen megkönnyítő Easyplus mázfelülettel is.

Alföldi Mollis mosdó

Az új CleanFlush WC
A higiénia és a víztakarékosság a fürdőszoba megtervezésekor fontos szerepet kap. Az Alföldi innovációja, a CleanFlush öblítési technológia, egyben nyújt megoldást mindkettőre. A nyitott gyűrűs WC-nek köszönhetően a mindennapi takarítás válik egyszerűbbé, miközben a perem megakadályozza, hogy a víz öblítéskor kifröccsenjen. Az Alföldi új CleanFlush WC-je a Mollis családban ugyanakkor a víztakarékosságban is élen jár. A fali-WC - bizonyos feltételek mellett – a normál 3/6 literes öblítés helyett, akár 3/4,5 literrel is öblít, ennek köszönhetően még jelentős mennyiségű vizet is spórolhatunk.

Easyplus felület
Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható.
Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

Alföldi Mollis szanitercsalád

Az Alföldi Mollis szanitercsaládot jobban megismerheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Alföldi  Mollis  szaniter  mosdó  Easyplus  felület  CleanFlush  öblítési  technológia  fürdőszoba  wc  fali-wc