Új Alföldi Mollis szaniter kollekció a variálhatóság és higiénia jegyében

Az Alföldi új családja számtalan variációs lehetőséget kínál a fürdőszobában a mosdók széles választékának köszönhetően


Az új nyitott gyűrűs, CleanFlush fali-WC pedig egyszerűen és gyorsan tisztán tartható a mindennapokban is, miközben akár vizet is spórolhatunk vele.

Új Alföldi Mollis szaniter kollekció a variálhatóság és higiénia jegyében
Új Alföldi Mollis szaniter kollekció a variálhatóság és higiénia jegyében


Alföldi Mollis mosdók
A mosdó a fürdőszoba kiemelkedő eleme, meghatározza annak hangulatát.
A Mollis család a variálhatóság szimbóluma az Alföldinél. Egy család négy mosdóval, amelyből három pultra építhető, amelyek számtalan megoldási lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában, így akár teljesen egyedi megjelenések is kialakíthatók.
Ugyanakkor valamennyi mosdó választható a takarítást jelentősen megkönnyítő Easyplus mázfelülettel is.

Alföldi Mollis mosdó
Alföldi Mollis mosdó


Az új CleanFlush WC
A higiénia és a víztakarékosság a fürdőszoba megtervezésekor fontos szerepet kap. Az Alföldi innovációja, a CleanFlush öblítési technológia, egyben nyújt megoldást mindkettőre. A nyitott gyűrűs WC-nek köszönhetően a mindennapi takarítás válik egyszerűbbé, miközben a perem megakadályozza, hogy a víz öblítéskor kifröccsenjen. Az Alföldi új CleanFlush WC-je a Mollis családban ugyanakkor a víztakarékosságban is élen jár. A fali-WC - bizonyos feltételek mellett – a normál 3/6 literes öblítés helyett, akár 3/4,5 literrel is öblít, ennek köszönhetően még jelentős mennyiségű vizet is spórolhatunk.

Easyplus felület
Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható.
Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

Alföldi Mollis szanitercsalád
Alföldi Mollis szanitercsalád


Az Alföldi Mollis szanitercsaládot jobban megismerheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Mollis szanitercsalád
 
Alföldi Mollis szanitercsalád

Az Alföldi Mollis szanitercsaládja számtalan variációs lehetőséget kínál a fürdőszobában a mosdók széles választékának köszönhetően. A ráültethető mosdókkal igazán különleges, egyedi megjelenés alakítható ki minden fürdőben. Az új nyitott gyűrűs, CleanFlush fali-WC pedig ma már standard megoldás a fali-WC-knél, használatával a WC egyszerűen és gyorsan tisztán tartható, miközben nem kell tartanunk a víz kifröccsenésétől sem. Ráadásként pedig - bizonyos feltételek mellett - a 3/4,5 literes öblítésnek köszönhetően még vizet is spórolhatunk. A család minden tagja választható a takarítást jelentősen megkönnyítő Easyplus mázfelülettel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mollis szanitercsalád Liner szanitercsalád Formo szanitercsalád Saval 2.0 szanitercsalád
 
Alföldi szaniterek
5 termék

Az Alföldi a folyamatos megújulás jegyében törekszik arra, hogy a legnépszerűbb termékei, az Alföldi szaniterek is évről évre kövessék a nemzetközi trendek diktált változásokat, a legszigorúbb minőségi követelmények figyelembevételével.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...