proidea.hu online termékinformációs katalógus

SLIM zuhanypanel közösségi zuhanyzókba


2015. június 18.

Egyszerű vonalvezetés, vandálbiztos kivitel

Technológia és egyszerűség. Ezek azok a kulcsszavak, amelyeket a SLIM zuhanypanel kifejlesztésénél a B&K Kft. beszállító partnerei alkalmaztak.
A BK01555 cikkszámú SLIM panel egyszerű vonalvezetésével könnyen illeszthető minden építészeti környezetbe. Minőség, technológia és design, a gyártó tapasztalataival ötvözve.
Kialakításának köszönhetően vandálbiztos berendezésnek tekinthetjük, így elsősorban olyan közösségi zuhanyzókba ajánlott, ahol az esztétikus kialakítás mellett a strapabíró kivitel is szempont. Tökéletes választás lehet fitnesz termekbe, sportlétesítmények öltözőibe, iskolákba, kollégiumokba.

Műszaki paraméterek:
  • Bemeneti vízcsatlakozás: 1/2"
  • Vízátfolyás: 8 liter/perc
  • Nyomástartomány: 1,5-6 bar (ajánlott: 2-4 bar)
  • Közeg hőmérséklete: 5-65°C
  • Késleltetés: 25 mp (+5, -10 mp, 3 bar)
  • Kivitel: felső vagy hátsó becsatlakozással
 
Ha a SLIM zuhanypanellel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  SLIM  zuhanypanel  közösségi  mosdók  zuhanyzók  zuhanyozók  zuhany  vandálbiztos