Mosdópultok a közösségi mosdók szakértőjétől

Mosdók gránitból, silc akrylból, miranitból és porcelánból

Gránit mosdópult medence kivágással, csapfurattal
A természetes gránittömbből, fűrészelt és csiszolt lapból küszülő mosdópultok speciális üvegszálas erősítéssel vannak ellátva. Igény esetén a csapfurat és a medence mellett további furatokkal, illetve kivágásokkal is ellátják a pultokat (pl. szemétledobó nyílás vagy beépített szappanadagoló, stb). A leghosszabb darab 3000 mm lehet, amely maximum 4 db medencét foglalhat magába. Hosszabb méret toldóelem segítségével érhető el. Rendelhető medencetípusok: fényes és matt ovál rozsdamentes, matt porcelán. Rendelhető kiegészítők: Gránit láb, amely hosszabb pultok stabil alátámasztását teszi lehetővé. Vízelvezető, ami a víz fröcskölése ellen véd. Szoknyaelem, amely a pult frontjára ragasztva tovább növeli az esztétikai élményt.

Silc akryl mosdópultok perem nélkül süllyesztett színazonos mosdóval
A rendkívül rugalmas és ellenálló alapanyagoknak köszönhetően a silc akryl pultok (típustól függően) vegyszer- és hőálló kivitelben készülnek. A leghosszabb toldás nélküli darab maximum 3600 mm hosszú lehet. ettől hosszabb méret több darabból - de a technológiának köszönhetően - látható illesztés nélkül is készíthető. Igény esetén további furatokkal és kivágásokkal is ellátják a pultokat (pl. beépített szappanadagoló). Rendelhető színek: white, silk, fire, steel, sunflower, jade, plum, tangerine, tahiti white, grey granite, tahiti desert, barley, shell.

Miranit mosdópultok önhordó vagy munkalapra épített változatban
Az ANMW sorozathoz tartozó mosdópultok műgyantakötésű ásványianyag miranitból, fehér színben készülnek. A gyártási technológiából és a felhasznált anyagokból adódóan a miranit mosdók sarokkialakításai minimálisan 2 mm rádiusszal készülhetnek, ennek köszönhető letisztult formaviláguk. Az alpokfehér felület ütés-, surlódás- és kopásálló, valamint jó lúg- és saválló képességű. A formázott hátoldal beépített konzolokkal és rögzítési furatokkal rendelkezik. A szifon, a leeresztőszelep, illetve a csaptelep nem tartozéka a terméknek. A miranitból készített egymedencés mosdók önálló mosdóként, illetve - munkalapra ültetve - mosdópultként is megrendelhetők. A munkalap segítségével kialakítható pult hossza maximum 3000 mm lehet. Ettől hosszabb méret toldóelem segítségével érhető el.

Kisméretű akryl és porcelán mosdók
A B&K Kft. szem előtt tartja a jövő generáció igényeit is. Mosdópult kínálatukban megtalálhatók a speciálisan óvodások és kisiskolások számára kialakított kisméretű akryl és porcelán mosdók, mosdópultok is.
 
Ha a mosdópultokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...