proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mosdópultok a közösségi mosdók szakértőjétől


2011. július 07.

Mosdók gránitból, silc akrylból, miranitból és porcelánból

Gránit mosdópult medence kivágással, csapfurattal
A természetes gránittömbből, fűrészelt és csiszolt lapból küszülő mosdópultok speciális üvegszálas erősítéssel vannak ellátva. Igény esetén a csapfurat és a medence mellett további furatokkal, illetve kivágásokkal is ellátják a pultokat (pl. szemétledobó nyílás vagy beépített szappanadagoló, stb). A leghosszabb darab 3000 mm lehet, amely maximum 4 db medencét foglalhat magába. Hosszabb méret toldóelem segítségével érhető el. Rendelhető medencetípusok: fényes és matt ovál rozsdamentes, matt porcelán. Rendelhető kiegészítők: Gránit láb, amely hosszabb pultok stabil alátámasztását teszi lehetővé. Vízelvezető, ami a víz fröcskölése ellen véd. Szoknyaelem, amely a pult frontjára ragasztva tovább növeli az esztétikai élményt.

Silc akryl mosdópultok perem nélkül süllyesztett színazonos mosdóval
A rendkívül rugalmas és ellenálló alapanyagoknak köszönhetően a silc akryl pultok (típustól függően) vegyszer- és hőálló kivitelben készülnek. A leghosszabb toldás nélküli darab maximum 3600 mm hosszú lehet. ettől hosszabb méret több darabból - de a technológiának köszönhetően - látható illesztés nélkül is készíthető. Igény esetén további furatokkal és kivágásokkal is ellátják a pultokat (pl. beépített szappanadagoló). Rendelhető színek: white, silk, fire, steel, sunflower, jade, plum, tangerine, tahiti white, grey granite, tahiti desert, barley, shell.

Miranit mosdópultok önhordó vagy munkalapra épített változatban
Az ANMW sorozathoz tartozó mosdópultok műgyantakötésű ásványianyag miranitból, fehér színben készülnek. A gyártási technológiából és a felhasznált anyagokból adódóan a miranit mosdók sarokkialakításai minimálisan 2 mm rádiusszal készülhetnek, ennek köszönhető letisztult formaviláguk. Az alpokfehér felület ütés-, surlódás- és kopásálló, valamint jó lúg- és saválló képességű. A formázott hátoldal beépített konzolokkal és rögzítési furatokkal rendelkezik. A szifon, a leeresztőszelep, illetve a csaptelep nem tartozéka a terméknek. A miranitból készített egymedencés mosdók önálló mosdóként, illetve - munkalapra ültetve - mosdópultként is megrendelhetők. A munkalap segítségével kialakítható pult hossza maximum 3000 mm lehet. Ettől hosszabb méret toldóelem segítségével érhető el.

Kisméretű akryl és porcelán mosdók
A B&K Kft. szem előtt tartja a jövő generáció igényeit is. Mosdópult kínálatukban megtalálhatók a speciálisan óvodások és kisiskolások számára kialakított kisméretű akryl és porcelán mosdók, mosdópultok is.
 
Ha a mosdópultokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  b&k  mosdó  mosdópult  gránit  silc  akryl  miranit  porcelán