proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújuló mosdópult kínálat a B&K-nál


2016. november 25.

A két- és hárommedencés kivitelű mosdópultok megfelelnek minden higiéniai követelménynek

A közösségi vizesblokkok egyik meghatározó eleme a praktikus és esztétikus mosdó. Azokban a helyiségekben, ahol egyszerre több felhasználó is tisztálkodni szeretne, fontos szempont lehet, hogy a mosdóegységek megfeleljenek az alábbi kitételeknek:
  • biztosítsa az éppen kezet mosók zavarása nélküli szabad áthaladást a toalettek irányába
  • a toalettek számának megfelelő kézmosó helyek és kéztörlő vagy kézszárító helyek, szemetesek álljanak rendelkezésre
  • a kézmosás érintésmentes megoldással legyen biztosított, minden mosdóhoz szappanadagoló tartozzon, amelybe lehetőleg fertőtlenítő szert tartalmazó szappan legyen töltve
  • a mosdók vagy mosdópultok megválasztásánál a könnyű takaríthatóságot kell figyelembe venni
Mindezeket figyelembe véve, a B&K Kft. - a már korábban is jól ismert akril, műgyanta, porcelán, és öntött márvány mosdópultjai mellett - most új rozsdamentes mosdópult termékekkel örvendezteti meg a beruházókat, felhasználókat.
Az AISI 304-es anyagválasztásnak köszönhetően semmilyen felületi bevonatot nem tartalmaznak, így a termékekből semmilyen káros anyag nem oldódik ki. Tisztításuk egyszerű, formai-szerkezeti kialakításukból adódóan pedig teljesen vandálbiztosak. A rozsdamentes anyagból készített, kétmedencés (BKH4337141) és hárommedencés (BKH4337241) kivitelű mosdópultok megfelelnek minden higiéniai követelménynek. Matt kivitelben érhetők el.
A B&K mosdópultok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  mosdópult  mosdók  rozsdamentes  mosdópult  mosdó  kétmedencés  hárommedencés  vandálbiztos  mellékhelyiség