proidea.hu online termékinformációs katalógus

Falra szerelhető és lábon álló rozsdamentes ivókutak


2010. március 25.

Ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. A B&K Kft. kínálatában falra szerelhető, lábon álló, illetve gyermekeknek szánt ivókutak is megtalálhatók.
Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
Falra szerelhető és lábon álló rozsdamentes ivókutak
Választható:
  • időzített nyomógombos fejjel
  • egyszerű fejjel
  • I5261 típusú nyomógombos fejjel
A falra szerelhető ivókút működtethető:
  • padlóra szerelhető lábkapcsolóval
  • padlóba süllyeszthető lábkapcsolóval
  • térdkapcsolóval
  • infraérzékelős szelepegységgel
Ivókút mozgáskorlátozottak számára is
Egyes típusok kialakításánál fontos szempont volt, hogy mozgáskorlátozottak által is használható ivókút szülessen. Ezek a termékek négy - nyomásra érzékeny - nyomólappal hozhatók működésbe, és a hűtött víz csak addig folyik, amíg a nyomólapot nyomva tartják. (Ezáltal biztosítva a mozgáskorlátozottak számára is a könnyű működtetést.) A tolószékkel közlekedők számára könnyíti meg a használatot az ivókút test kialakítása is, amely lehetővé teszi a kerekesszékkel történő aláfordulást.
Falra szerelhető és lábon álló rozsdamentes ivókutak
A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben is készülnek, parkokba, terekre stb. A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken pl.: iskolákban, fürdőkben, üzemekben, ahol fontos, hogy a berendezés sarkai ne okozzanak sérülést.

A rozsdamentes ivókutakkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  b&k  ivókút  kút  falra  szerelhető  lábon  álló  rozsdamentes  mozgáskorlátozott  lábkapcsoló  térdkapcsoló  infraérzékelős  szelepegység