proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Ditec NEOS 600 SuperFast tolókapu automatika


2019. június 26.

A leggyorsabb tolókapu automatika a piacon

A Ditec Entrematic NEOS 600 SuperFast kiegészíti a Ditec NEOS termékcsaládot. Az automatikát maximum 600 kg súlyú tolókapukhoz tervezték. Az új hajtómotornak, az ellenállóbb és tartósabb anyagok választékának és a fogaskerekek újra tervezésének köszönhetően 40 cm/másodperc sebességet lehetett garantálni az összes jelenlegi szabvány betartásával.

Erős, tartós és megbízható
Az egyrétegű, öntött alumínium alapzat páratlan stabilitást biztosít. A speciális, magas színvonalú önbeálló rendszer biztonságosan működteti a kaput. A hőmérséklet-érzékelő hideg, jég és hó esetén finomhangolja a motor teljesítményét (NIO - No Ice Option - funkció).

Ditec Neos 600 Superfast tolókapu automatika

Biztonságos
Az ütközési erők állandó elektronikus ellenőrzése és az azonnali akadályérzékelés biztosítja, hogy az elektromechanikus működtetőegység leálljon, vagy ellenirányú mozgásba kezdjen, amikor akadályokat észlel. A pozíció és a sebesség pontos beállítása minden alkalommal lehetővé teszi a gyorsítást, a lassulást, a nyitási időt, a lassulási távolságot és a megközelítési sebességet a nyitás és zárás során. Mágneses végállás kapcsolók biztosítják a stabil működést.
A különböző vastagságú és kivitelű acéllemezek minden körülmények között helyes telepítést tesznek lehetővé, és a kiegyenlítő csavarok segítségével a motort milliméter pontosan a kapuhoz lehet igazítani.
A vezérlő teljesen öntanuló és önkalibráló. A kapu súlyához és méretéhez programozza magát, amit a telepítő bármikor felül tud írni.

Ditec Neos 600 Superfast tolókapu automatika

 

Termék
Cég
Székhely: H-1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
Telefon: +36 1 278 4060
Fax: +36 1 276 1571
E-mail:
Web: www.ditec.hu
Deák Lajos
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az Automata Bejáratok Specialistája Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, kaputechnikai eszközöket, beléptető rendszereket, valamint audio és video kaputelefonokat forgalmazó, 12 éves múltú nagykereskedelmi vállalkozás. A cég jogelődje a Véd-Elem&Gate Kft. több mint egy évtizedes tapasztalatot szerzett a különféle automata garázsajtó, kapunyitó berendezések, automata tolóajtók, valamint kaputelefon rendszerek telepítésében.
Márkanevek: Ditec Entrematic, Normstahl Entrematic
További hírek a Kapumozgatók, kapuvezérlők termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ditec  Entermatic  Neos  600  Superfast  tolókapu  automatika  Automata  Bejáratok  Specialistája  ABS  kapunyitás  kapunyitó  kapumozgató