Bemutatkozik a Villeroy & Boch új Finion fürdőszobai kollekciója

Kerámia termékeivel, elegáns bútoraival, stílusos világítással luxust visz a fürdőszobába

Villeroy & Boch új Finion fürdoszobai kollekció
Villeroy & Boch új Finion fürdoszobai kollekció

Villeroy Boch: új prémium kategóriás Finion kollekció luxust visz a fürdőszobába

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyag és kidolgozás. A Finion, a Villeroy & Boch prémium kategóriás új fürdőszobai kollekciója a pihenés és jó közérzet oázisát biztosító luxust visz a fürdőszobába exkluzív fürdőszobai kerámiatermékeivel, elegáns bútordarabjaival, stílusos világítás koncepciójával és magas minőségű monolit kádjával.

A számos elemet magában foglaló teljes fürdőszobai kollekcióként megtervezett Finion a lehetséges kombinációk egész tárházát kínálja. A tíz színben elérhető alsó szekrények számos modelljével kombinálva lenyűgöző látványt nyújt a három kerámiaszínben kapható, három különböző típusú mosdó. A fürdőkád szintén nagyobb tervezési szabadságot biztosít a három elegáns fémszínben rendelkezésre álló dizájngyűrűnek, megvilágításnak és igény szerinti színnek köszönhetően, melyek segítségével a fürdőszobában új lehetőségek nyílnak az egyéniség és egyediség kifejezésére.
Villeroy & Boch új Finion fürdoszobai kollekció
Villeroy & Boch új Finion fürdoszobai kollekció

Innovatív kerámia termékek – TitanCeram anyagból készült mosdók

A híres formatervező, Patrick Frey kihasználta a TitanCeram kiváló anyagtulajdonságait a Finion termékcsalád megalkotásakor. “Teljes mértékben kihasználtam a TitanCeram által nyújtott előnyöket a mosdók kecses, erősen kontúros dizájnjához, mivel ez az anyag lehetővé tette számomra a nagyon vékony és finom formák kialakítását.” Mindennek eredménye tíz, kerámiából készült mosdó modell lett, amelyek esetében mind a fali, mind pedig a ráültethető változat csupán 6 mm-es falvastagsággal rendelkezik. A kollekcióhoz ráültethető, fali és bútoros mosdók tartoznak, a 43 cm szélességű kompakt kézmosótól egészen a tágas, 130 cm-es dupla mosdóig. Ez a széles választék tökéletes mosdó megoldást biztosít minden ízlés és szinte minden helyiségalaprajz számára, a kisméretű vendégfürdőszobáktól egészen a kényelmes, jó közérzetet nyújtó oázisokig. A ViFlow túlfolyórendszerrel együtt kapható opcionális beépített kerámiaszelep harmonikusan illeszkedik a mosdóhoz, kihangsúlyozva a kollekció prémium kategóriás jellegét.

A fali-WC és fali bidé letisztult egyenes vonalvezetésével növeli a fürdőszoba eleganciáját. A DirectFlush technológiával ellátott nyitott gyűrűs WC rögzítését a láthatatlan SupraFix rendszer biztosítja. A SoftClosing mechanizmus lágyan és csendesen csukja a mindössze 40 mm vékony WC-ülőkét, és tisztításakor gyorsan és könnyen eltávolítható a QuickRelease megoldás segítségével.
Erős dizájn és kifejező színek
Erős dizájn és kifejező színek

Erős dizájn és kifejező színek – Tökéletesen variálható és párosítható bútorok

A Finion bútorkoncepció a modulrendszerű polcokra, fogantyú nélkül ajtókkal ellátott szekrényekre és nyomásra nyíló fiókokra összpontosít. A levágott részletekkel rendelkező élek és szegélyek kihangsúlyozzák a magas minőségű, karcálló felületüknek köszönhetően igen robusztus és tartós polcok szembeötlő kialakítását. A csupán 8 mm vékony szélekkel és vázzal rendelkező bútorválasztékban megjelenik a Finion mosdók finomsága. Mivel az alsó szekrényre szerelt mosdó szinte tökéletesen illik a pulthoz, a kerámia és a bútordarab vonzó vizuális egységgé olvadnak össze. A kollekcióhoz tartoznak a bútoros, ráültethető és falra szerelhető mosdók alá helyezhető, számos méretben elérhető alsó szekrények. A család ugyanakkor olyan kiegészítő bútordarabokat is tartalmaz, mint a magas és oldalsó szekrények, illetve az összes bútordarabbal kombinálható univerzális polcegység. A Finion bútorcsalád kiemelkedően izgalmas része az opcionálisan beszerezhető, és az oldalsó szekrényekre és polcokra helyezhető okostelefon-töltő egység.

A német-dán Gesa Hansen formatervező által az Artis ráültethető mosdók számára tervezett színkoncepció inspirálta a Finion bútorok színösszeállítását. Izgalmas jellemzője ezeknek a daraboknak az, hogy az előlap, a váz és a polcok színei egyéni ízlés szerint kombinálhatók. A Gesa Hansen által ajánlott kombinációk ideális választást jelentenek. A klasszikusnak számító színek, mint a White Matt [matt fehér], a Glossy White [csillogó fehér], a finom Grey [szürke] és a mély Black [fekete] ugyanúgy rendelkezésre állnak, mint a nagyon divatos árnyalatoknak számító, kifejező zöld Cedar [cédrus], a lágy kék Cloud [felhő], az elegáns vörös és lila Peony [bazsarózsa] és a vibráló sárga Sun [nap]. A Gold Matt [matt arany] lenyűgözően elegáns, míg a sötét és meleg Walnut Veneer [dió furnér] a belső tér kialakításának modern és természetes alkotóelemét képezik. Az üvegpanelek az alsó szekrényekhez illeszkedő matt fehér és matt fekete színekben kaphatók. A termékcsaládot számos méretben elérhető kétfajta tükör modell egészíti ki.
Integrált világításkoncepció
Integrált világításkoncepció

Érzelmeket tükröző hangulat – Integrált világításkoncepció

A Finion stílusos világításkoncepcióval ötvözött elegáns bútordarabokat foglal magában, melyek egyedi, jó közérzetet biztosító légkört nyújtanak. Minden bútormodell fokozatmentesen állítható fényerősségű, érzelmeket tükröző világítással rendelkezik. A két Finion tükörmodell egyike szintén LED-világítású szegéllyel és hangulat kiegészítővel van ellátva. Az opcionálisan vásárolható kiegészítőkhöz tartozik még a hangrendszer és a páramentesítő funkció. Még a szabadon álló Quaryl® fürdőkádat is beillesztették a világításkoncepcióba. Az egyes világításelemek fényerejének szabályozása és működtetése távirányítóval történik.
Szabadon álló fürdőkád, mint központi darab
Szabadon álló fürdőkád, mint központi darab

Extravagáns Quaryl® monolit – Szabadon álló fürdőkád, mint központi darab

A Finion egy másik kiemelkedő tagja a finom kialakítású és precíz, rendkívül vékony, mindössze 15 mm-es szegélyekkel rendelkező szabadon álló Quaryl® fürdőkád. Ez a monolit a legfinomabb Quaryl® anyagból készül, és lenyűgöző dizájnnal, illetve kiemelkedően magas anyagminőséggel büszkélkedik. A 170 x 75 cm-es kompakt méretek ellenére a hagyományos 180 x 80 cm-es fürdőkádaknak megfelelő tágas belső felülettel rendelkezik, és a legjobb fürdési élményt nyújtja. Méretének köszönhetően kisebb fürdőszobák számára is ideális.

A Finion fürdőkád különböző változatokban áll rendelkezésre: a kád külső részén lévő dizájngyűrűvel és anélkül, illetve opcionálisan megvásárolható, az érzelmeket tükröző megvilágítással is. A Chrome [króm], Champagne [pezsgő] vagy Gold [arany] színekben rendelkezésre álló dizájngyűrű leheletfinom eleganciát kölcsönöz a fürdőkádnak. A kád alsó részének külső felületén lévő, távirányító segítségével fokozatmentesen állítható fényerősségű és élénk színekben kapható világításrendszernek köszönhetően úgy tűnik, mintha a fürdőkád egy fénytalapzaton lebegne. Ez az érzelmeket tükröző kiegészítő kapható a dizájngyűrűvel együtt, vagy anélkül. Választható kétszínű kialakítás is, világos fehér belső résszel és színes panellel. Rengeteg szín közül lehet válogatni. A panel készülhet Gesa Hansen színkoncepciójának színeivel, továbbá – ízlés szerint matt vagy csillogó kivitelben – valamennyi Sikkens, NCS és RAL árnyalatban (kivéve a metál színeket). A dizájngyűrű fémes árnyalataihoz illeszkedő Push-Open [nyomásra nyíló] szelep, valamint az opcionálisan vásárolható, színben harmonizáló vízbevezető egység teszi teljessé a dizájnkoncepciót.

A Villeroy & Boch Finion fürdőszobai kollekció letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információ szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Collaro fürdőszobai kollekció Architectura szanitercsalád O.novo szanitercsalád Venticello szanitercsalád
 
Villeroy & Boch szaniterek
5 termék

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Bútorok
Bútorok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...