Új Ditec Soft Reset Food rozsdamentes ipari gyorskapu

Új Ditec Soft Reset Food rozsdamentes ipari gyorskapu

Ideális megoldás élelmiszeripari környezetben

A Ditec Soft Reset Food gyorskaput az élelmiszeripar szabványainak és követelményeinek szem előtt tartásával tervezték. Ideális megoldás olyan esetekben, amikor egyesíteni kell a gyorskapu előnyeit az élelmiszeripar magas higiéniai elvárásaival. A Soft Reset Food kapu gyors és nagyszámú nyitási ciklust biztosít, önjavító ponyvával rendelkezik, amelyek segítenek az optimális munkafolyamat elérésében, csökkentve a szennyeződés kockázatát.

A keskeny és helytakarékos kapu teljes egészében fémvázból áll, melynek minden alkatrésze rozsdamentes acélból készül, ideértve a vezérlőegységet, a tengelyt, a rugókat, a csavarokat és az alátét lemezeket is. Valamennyi elektronikus alkatrész tanúsítottan magas IP besorolású. A speciális kábelezéssel együtt úgy tervezték őket, hogy nedves vagy párás környezetben is biztosítsák az optimális funkcionalitást.

Rozsdamentes acél vázszerkezet
Rozsdamentes acél váz
Rozsdamentes acél vázszerkezet
Főbb termékjellemzők:

Teljes egészében mosható felület
A kapu kialakításának és anyagválasztásának köszönhetően a Ditec Soft Reset Food ellenáll a mindennapi mosásnak. A sima felületű felső fedél lejtős kialakításával megakadályozza a víz felhalmozódását, emellett egy kiegészítő vízelvezető is adható a ponyva alsó részére, mely által elkerülhető a vízcseppek beesése a kapunyílásba.

Kiegészítő vízelvezető a ponyva alsó részén
Kiegészítő vízelvezető
Kiegészítő vízelvezető a ponyva alsó részén

Optimális higiénia biztosítása
Az akár 2,3 m/s-es nyitási, és a gyors záródási sebesség biztosítja, hogy a kapu csak a szükséges ideig maradjon  nyitva. A rugalmas, önjavító poliészter ponyva kiváló tömítettséget biztosít és védelmet nyújt a nem kívánt elemek ellen. A szálcsiszolt felületű rozsdamentes acél (AISI304) elemeknek és az IP67-es védettségű elektronikai alkatrészeknek köszönhetően a kapu teljes egészében vegyszeres anyaggal is mosható.

Felhasználóbarát működtetés
A rozsdamentes acél vezérlőegység 32 karakteres LCD kijelzője folyamatos tájékoztatást ad a kapu működéséről. Felhasználóbarát kialakításával könnyen módosíthatók a beállítások, valamint megtervezhetőek a karbantartások. A könnyen elérhető kézi kioldó rendszer lehetővé teszi a kapu gyors nyítását egy esetleges vészhelyzet esetén.

Rozsdamentes acél vezérlőegység
Rozsdamentes acél vezérlőegység
Rozsdamentes acél vezérlőegység

Teljeskörű védelem
A rugalmas ponyva és a puha alsó él úgy lett kialakítva, hogy ütközés esetén se történjen sérülés. A ponyva önjavító tulajdonsága megakadályozza a munkafolyamat leállását, így tökéletes választás a zökkenőmentes munkafolyamat eléréséhez.

Alacsony karbantartási igény
A Soft Reset Food felügyeli a nyitási és zárási műveleteket, így csökkenti a motor terhelését és az energiafogyasztást. A Ditec Soft Reset Food kapu kevés mozgó alkatrészből áll, melynek köszönhetően nagyon kevés karbantartást igényel.

A hírben szereplő termékek

Soft Reset Food rozsdamentes ipari gyorskapu
 
Soft Reset Food rozsdamentes ipari gyorskapu

A Ditec Soft Reset Food rozsdamentes gyorskaput az élelmiszeripar szabványainak és követelményeinek szem előtt tartásával tervezték. Ideális megoldás arra az esetre, amikor a egyesíteni kell a gyorskapu előnyeit az élelmiszeripar magas higiéniai elvárásaival. A Soft Reset Food kapu gyors és nagyszámú nyitási ciklust kínál, önjavító ponyvával rendelkezik, melyek segítenek az optimális munkafolyamat elérésében, csökkentve a szennyeződés kockázatát.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...