proidea.hu online termékinformációs katalógus

PumpSizer applikáció a Jung Pumpentől


2018. november 15.

A frissített alkalmazásban a leginkább megfelelő Jung termék nagyon gyorsan kiválasztható

PumpSizer applikáció a Jung Pumpentől

Tervezőknek, kivitelezőknek, vagy akár végfelhasználóknak is a legnagyobb segítség, ha aktuális feladatukhoz gyorsan, könnyen, áttekinthetően tudnak egy gyártó portfóliójából a feladathoz leginkább megfelelő terméket találni.

Ebben nyújtanak segítséget a Jung Pumpen applikációi, melyek elérhetőek IOS–re, Androidra és Windows–ra egyaránt.

A már több éve elérhető PumpSizer alkalmazást felhasználói visszajelzések alapján a gyártó megújította, így a frissítést követően a leginkább megfelelő Jung termék nagyon gyorsan kiválasztható. Alapadatként csak a hidraulikus adatokra – szállítandó folyadék milyensége és mennyisége – és a telepítési hely meghatározására van szükség.

A PumpSizer használható webböngészőben (Internet Explorer 8, Safari 4, vagy Firefox 3.6), illetve letölthető a Google Play áruházából Androidra, az AppStore-ból iPhone, iPod touch és iPad alkalmazásokra.

A PumpSizer App video animációkkal is segíti a felhasználót a termék beépítésével, használatával kapcsolatos előnyök értelmezésében.
Választható nyelvek : angol, német olasz, holland

Tekintse meg az alábbi német nyelvű bemutató videót:Ha a PumpSizer alkalmazással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Jung Pumpen GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 76.
Telefon: +36 1 883 0418
Telefon: +36 1 883 0370
E-mail:
Web: www.jung-pumpen.hu
Besenyei Farkas Ferenc
területi képviselő +36 1 883 0418, +36 30 346 5605
   
   
   
A Jung Pumpen GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete a 2006 óta Pentair tulajdonban lévő Jung Pumpen GmbH és Pentair Water Italy (Nocchi) termékeinek promócióját és a Jung valamint Nocchi gyárak magyarországi vevőkkel történő összekapcsolását látja el. A kereskedelmi képviselet dolgozói a magyarországi érdeklődéseket, megrendeléseket és tervezői megkereséseket hivatottak megválaszolni, illetve ezek intézésében nyújtanak segítséget.
Márkanevek: Jung Pumpen, Pentair, Sta-Rite (Nocchi)
Kulcsszavak:  Jung  Pumpen  PumpSizer  App  applikáció