Krypton 2D kerítés a Kőbányai Gyöngyike Óvodánál

Krypton 2D kerítés a Kőbányai Gyöngyike Óvodánál

A kerítésrendszert a Kerítésrendszerek Kft. szállította

Egyre több közintézmény, magánház, cég, iroda választja a gondozásmentes, sokrétűen variálható és egyszerűen telepíthető Krypton 2D táblás kerítéseket és hozzá a Krypton Garten 2D kapukat.
Hogy miért jó választás ez a kerítéstípus? Azt a Kerítésrendszerek Kft. a budapesti Kőbányai Gyöngyike Óvoda kerítés építésén keresztül 7 pontban mutatja be.

1. Biztonságot adó kerítés - betörésvédelem

Kerítést azért építünk, hogy védjük értékeinket, szeretteinket és jelezzük a magánterület határát, valamint ezzel tartsuk távol az illetéktelen behatolókat. A Krypton 2D táblás kerítés megadja ezt a biztonságérzetet, formájában azonban nem feltűnő, illetve nem "börtönrácsszerű". Szellősebb rácsosztással rendelkezik, mint az extra biztonságú kerítéstípusok, amiket speciális területeken használnak, például pénzintézeteknél vagy börtönöknél. A táblás 2D rács esetében a terület védelmét a drótvastagság és a dupla vízszintes huzalok adják, valamint az, hogy a kerítésrendszer speciális szerszám nélkül nem megbontható, a tábla nem meghajlítható és a földtől nem felhúzható. Magasabb – szemmagasság fölötti – kerítéstábláknál a drótok túlnyúlnak, így azok egy átmászás elleni tüskesort alkotnak.
A Gyöngyike Óvoda esetében a helyszínen öntött fedköves 30 cm magas lábazatra, illetve oldalt a kerítéshez rendelhető szintén 30 cm-es előregyártott lábazatra, 7 cm-es lábréssel 143 cm-es Krypton 2D táblák kerültek, ezekkel érték el a 180 cm-es biztonságos és engedélyezett magasságot.

Krypton 2D kerítés a Kőbányai Gyöngyike Óvodánál
Krypton 2D kerítés a Kőbányai Gyöngyike Óvodánál

2. Illeszkedés a környezethez, stílushoz – szín, forma, jelleg

A kerítés színét és formáját általában az épület jellege, illetve az ügyfél ízlése határozza meg. A Gyöngyike Óvoda épületei fehér és pasztellsárga színűek, melyhez egy visszafogott és elegáns antracit (RAL 7016) színű kerítésrendszert választottak. A kerítéstábláknak, az oszlopoknak, a szárnyas kapuknak, valamint a tehergépjármű forgalomhoz az úszókapunak is ezt a színt választották.
A 2D kerítés elsősorban funkcionális és egyszerű vonalaival jól illeszkedik a szintén visszafogott színű és formájú felújított épülethez. A kerítésrendszerben természetesen szükség volt egy- és duplaszárnyú személykapukra, ahol akár több gyermek és szülő együttes be- és kiengedése is lehetséges. Ezenkívül szintén szükséges volt az autós fogalom biztosításához egy úszókapura is, melynek nyitása kis területen is megoldható. Ezeket az elemeket szintén antracit színben, 2D és 3D kivitelben rendelte meg az ügyfél.

Kétszárnyú kapu
Kétszárnyú kapu

3. Egyéni igényekhez alakítható – variálhatóság

A legtöbb esetben a kerítés variálhatósága fontos, mivel már meglévő elemekhez építik hozzá, például meglévő betonalapra telepítik. A régi lábazatra speciális, dübelezhető talpasoszlopok telepíthetők. A hosszabb, betonozható zártszelvény oszlopokhoz pontalapokra helyezett előregyártott lábazat javasolt. Sőt, a Krypton 2D kerítéstábla már meglevő oszlopokra, akár végtelenített szerelési rendszerben is szerelhető. A variálhatóság jegyében a kerítés táblákat csatlakoztatni lehet falrögzítővel, például betonoszlophoz, lefogó csatlakozóval másik, szomszédos kerítéshez, vagy különböző lefogókkal kapu oszlopokhoz. A kerítésre különböző kiegészítők rögzíthetők, úgymint virágtartó, postaláda, csengő, stb.

4. Könnyen elérhető és szerelhető

A Krypton 2D táblás kerítésrendszer sok épülethez illeszthető és könnyen szerelhető, ezért népszerű a Kerítésrendszerek Kft. vásárlói körében. A kerítéselemek többféle magasságban (83, 103, 123, 143, 163, 183 és 203 cm) és háromféle színben (RAL7016 antracit, RAL 6005 zöld és tüzihorganyzott) raktárról azonnal elvihetők. A rendszerhez legjobban passzoló Garten kapuk (egy- és kétszárnyú, valamint úszókapu) szintén elérhetők raktárról. A telepítéshez szükséges több fajta oszlop és lábazat is folyamatosan elérhető, így egy döntés esetén a kerítés azonnal rendelkezésre áll, csupán az építő csapat gyorsaságán múlik a kivitelezés ideje.
A kerítésrendszer lefogó kengyelekkel, dübelezhető oszlopokkal könnyen szerelhető. Az elkészült kerítések harmadát barkácsoló képességű, lelkes amatőrök építik. Igaz, hogy így a munka lassabban halad, mint gyakorlott profikkal, de a kerítés telepítése szinte elronthatatlan. Mivel a kőbányai óvodánál a határidő is fontos volt, így egy építőiparban járatos, de nem kimondottan kerítés építő szakember gárda végzett kiváló munkát.

Személykapu
Személykapu

5. Hosszú élettartamú és gondozásmentes

A legtöbb beruházásnál fontos, hogy a kerítés gondozásmentes legyen, azaz ne kelljen rendszeresen újrafesteni. A kiváló minőségű horganyzott acél drótok és a felület UV-stabil poliészter szinter bevonata tartósan rozsda- és gondozásmentes felületet biztosít. Ha nem éri balesetből származó külső erőhatás, akár évtizedekig is gondozásmentes a kerítés, bírja a téli hideget, a nyári hőséget, valamint a napsugárzás és a viharos szél hatásait is. A rárakódó por pedig egyszerű lemosással eltávolítható.

6. Kiváló ár/érték arány

Az építkezések legnehezebb része a finanszírozás. Sokan szeretnének maguknak a design katalógusokban szereplő legmodernebb kerítést, de sajnos a legtöbb esetben ezek nem férnek bele a költségkeretbe. A Gyöngyike Óvodánál is a pályázati pénzek és a költségvetési előírások szigorú betartása volt a cél. A beruházó azért is választotta ezt a kerítéstípust, mert a szűkös anyagi források ellenére – a 2D kerítéstáblákkal, kiegészítőkkel és kapukkal – egy minőségi kerítésrendszert kapott.

Úszókapu
Úszókapu

7. Lehetőség az utólagos módosítására, belátásgátlás

A Krypton 2D táblás kerítésnél lehetőség van a teljes belátásgátlás megvalósítására is. Az óvodánál is igény lehet, hogy szükség esetén a szomszédoktól elhatárolva teljesen zárttá, átláthatatlanná alakítható legyen. Ehhez a legjobban az időjárásálló, kerítésbe fűzhető Ecoflex csíkok alkalmazhatók. A Kerítésrendszerek Kft.-nél a Krypton 2D táblás kerítést választó ügyfelek fele egy-két év múlva visszatér, hogy a szükséges helyekre belátásgátló csíkokat szerezzenek be, ezzel biztosítva a szükséges privát területet. A belátásgátlás mind a kapukhoz, mind pedig a kerítéshez alkalmazható.

A hírben szereplő termékek
3D fém egyszárnyú kapu 3D fém kétszárnyú kapu Garten 3D fém úszókapu Garten 2D duplapálcás fém egyszárnyú kapu
 
Kerítésrendszerek kapuk
5 termék

3D fém egy- és kétszárnyú kapuk, valamint 3D fém úszókapuk.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Krypton 2D50 dupla pálcás kerítés
 
Krypton 2D50 dupla pálcás kerítés

A Krypton 2D kerítés különösen erős és masszív professzionális kerítésrendszer, mely optimális védelmet nyújt családi házaknak, ipari létesítményeknek, de sportlétesítmények is felhasználják egy-egy terület elkerítésére. A kerítés felületvédelmét a horganyzás biztosítja.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kerítések
Kerítések
Kerítéskapuk
Kerítéskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...