proidea.hu online termékinformációs katalógus

Föld alatti nyilvános illemhely a B&K Kft. berendezéseivel


2011. október 21.

Forgóvillás beléptetőkapu, mosdópult és piszoár

Átadták a Hősök terén (Műcsarnok mögött) található, most felújított föld alatti nyilvános illemhelyet. A köztéri WC-ben nem csak a B&K Kft. mosdópultjai, öblítés nélküli piszoárjai, és formatervezett piszoár válaszfalai, de a forgóvillás beléptetőkapu is a nagyközönség kényelmét szolgálják.
Az érmevizsgálóval ellátott, (kétirányú) forgóvillás beléptetőkapu, illetve a hozzá tartozó korlátrendszer rozsdamentes acélból készült, és elsődleges feladata, hogy az illemhely használat mérhető, ugyanakkor gördülékeny módon történjen, még akkor is, ha egyszerre több turista busz is érkezik a helyszínre.
Ha a forgóvillás beléptetővel, mosdópulttal és piszoárral kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  nyilvános  illemhely  érmevizsgáló  forgóvillás  beléptetőkapu