proidea.hu online termékinformációs katalógus

Közösségi mosdók beléptető rendszerei és vandálbiztos kialakítása B&K termékekkel


2018. június 11.

Automata köztéri illemhelyek, beléptető rendszerek, nyilvános illemhely modulok, autópálya pihenőhelyi illemhelyek berendezései és forgóvillás beléptetők

Sokéves fejlesztői tevékenységük eredményeképpen ma már elmondható, hogy a lemezmegmunkálási tevékenységen túl a B&K Kft. a közösségi mosdók specialistája. Termékválasztékukban megtalálhatók a formatervezett, a mai igényeknek megfelelő technológiai színvonalat képviselő utcabútor jellegű nyilvános WC-k.

Az utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri WC-k harmonikusan illeszkednek a modern városokba és parkokba. Mozgáskorlátozottak által is kényelmesen használhatóak. Felszereltségtől függően kommunikációs rendszerrel, valamint padló- és WC-mosó rendszerrel rendelkezhetnek.
B&K nyilvános WC-k Beléptető rendszerek, nyilvános WC modulok

Érmevizsgálóval ellátott beléptető rendszereik elhelyezhetők kültéren vagy beltéren. Lehetővé teszik egy, vagy akár több nyilvános WC helyiség fizetős beléptetését. A nyilvános illemhely modulrendszer az automata köztéri illemhelyekhez hasonló funkciókat képes biztosítani a megrendelők által egyedileg tervezett WC-épületek számára.
Érmevizsgálóval ellátott beléptető rendszer Forgóvillás beléptetők, vandálbiztos szaniterek

Nagy forgalmú, felszínen vagy föld alatt épített nyilvános illemhelyek fizetős beléptetésére forgóvillás beléptető kapuik nyújtanak megoldást. Vandálbiztos, rozsdamentes acél WC-csészéik, kézmosóik, mosdópultjaik, vizelde rendszereik, valamint épített WC-válaszfal rendszereik megtalálhatók pályaudvarokon, állomásokon, sportcsarnokokban.
B&K Forgóvillás beléptető kapu Autópálya pihenőhelyi illemhelyek berendezései

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autópálya pihenőhelyeknél található nyilvános illemhelyek rozsdamentes acél, vandálbiztos szaniter berendezéseinek fejlesztésében, gyártásában, szervízelésében, a szaniterek vezérlési és kommunikációs rendszerének kialakításában.
B&K autopálya pihenőhelyi illemhely Falba süllyeszthető előlről nyitható WC beléptető és kijelző modul

Utcabútor jellegű nyilvános WC-k esetében az érmevizsgálóval és/vagy PayPass fizetés lehetőséggel ellátott beengedő modulok szerves részei az illemhelynek. Számtalan esetben, így parkokban, parkolókban, autópálya mentén épített nyilvános WC kerül kialakításra, amennyiben az igény abba az irányba megy el, hogy a WC-használatáért fizetni kell, akkor a BK08406 falra szerelhető, vagy falba süllyeszthető WC beléptető modul a megoldás. Ez a beléptető modul tartalmaz minden olyan elemet amely alkalmassá teszi egy alapkiépítésű és egy teljes automata illemhely vezérlésére, működésének ellenőrzésére. A könnyű beépítés érdekében a WC beléptető modul minden elemet tartalmaz, ami a biztonságos beépítéshez és rögzítéshez szükséges.
B&K falba süllyeszthető előlről nyitható WC beléptető és kijelző modul
Falba építhető WC tartály nyilvános WC-khez, érintésmentes működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának egyszerre kell megfelelően vandálbiztosnak lennie és higiéniai okokból érintésmentes öblítést biztosítania. A B&K Kft. új terméke a kapacitív szenzorral működtetett keretes WC tartály modulja, amely egység kompletten tartalmazza a szerelőkeretbe épített WC tartályt, az elektronikus vezérlést és magát a rozsdamentes WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhető Alcaplast WC tartályt tartalmazó keretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a szokásostól.
A rozsdamentes WC-be beépítésre kerül egy dugulás érzékelő, arra az esetre ha igény mutatkozik a WC dugulás jelzésre és egyben a WC működésének leállítására. Ez a funkció csak abban az esetben elérhető, amennyiben a BK08406 vagy a BK11342 érmevizsgálós beengedő modul irányítja a nyilvános WC működését.
B&K falba építhető WC tartály nyilvános WC-khez
Kézmosó modul nyilvános WC-k számára

Nyilvános WC-k tervezése során a kézmosó egységek, kézmosó modulok esetében előnyös a kompakt kialakítás. A B&K Kft. új fejlesztése arra az esetre kínál vandálbiztos megoldást, amikor nincs lehetőség bejárható szervíztér kialakításra a WC vendégtere mögött, így a vendégtérben kell a szükséges berendezéseket elhelyezni és biztosítani a vandálbiztosságot és az üzemeltető, a szervizszolgálat számára a hozzáférhetőséget.

Ennek megfelelően a BK08413, BK08414 kézmosó egység, az úgynevezett tükör mögötti megoldás vagy az angol kifejezést használva all-in-one megoldást jelent. A falra szerelhető vagy a falba építhető kézmosó modul egy rozsdamentes szekrénybe épített szappanadagoló, mosdó csaptelep és kézszárító egy egységben, amely egységeket egy kapacitív szenzor vezérel. Kézközelítés hatására, érintésmentesen, az úgynevezett lefutó vezérléssel egy lépésben indítjuk a teljes kézmosási folyamatot: rövid idejű nedvesítő víz, majd szappanadagolás, egy kis szünet után kézmosó víz adagolása és végül a kézszárítási ciklus indul. Kézmosó modul nyilvános WC-k számára
A B&K Kft. termékeiről a hír alatti termékképekre kattintva tájékozódhat. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  Kft  közösségi  mosdók  automata  köztéri  illemhely  beléptető  rendszer  nyilvános  illemhely  modul  autopálya  forgóvillás  beléptető  vandálbiztos  szaniter