Közösségi mosdók beléptető rendszerei és vandálbiztos kialakítása B&K termékekkel

Automata köztéri illemhelyek, beléptető rendszerek, nyilvános illemhely modulok, autópálya pihenőhelyi illemhelyek berendezései és forgóvillás beléptetők

Sokéves fejlesztői tevékenységük eredményeképpen ma már elmondható, hogy a lemezmegmunkálási tevékenységen túl a B&K Kft. a közösségi mosdók specialistája. Termékválasztékukban megtalálhatók a formatervezett, a mai igényeknek megfelelő technológiai színvonalat képviselő utcabútor jellegű nyilvános WC-k.

Az utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri WC-k harmonikusan illeszkednek a modern városokba és parkokba. Mozgáskorlátozottak által is kényelmesen használhatóak. Felszereltségtől függően kommunikációs rendszerrel, valamint padló- és WC-mosó rendszerrel rendelkezhetnek.
B&K nyilvános WC-k
B&K nyilvános WC-k
Beléptető rendszerek, nyilvános WC modulok

Érmevizsgálóval ellátott beléptető rendszereik elhelyezhetők kültéren vagy beltéren. Lehetővé teszik egy, vagy akár több nyilvános WC helyiség fizetős beléptetését. A nyilvános illemhely modulrendszer az automata köztéri illemhelyekhez hasonló funkciókat képes biztosítani a megrendelők által egyedileg tervezett WC-épületek számára.
Érmevizsgálóval ellátott beléptető rendszer
Érmevizsgálóval ellátott beléptető rendszer
Forgóvillás beléptetők, vandálbiztos szaniterek

Nagy forgalmú, felszínen vagy föld alatt épített nyilvános illemhelyek fizetős beléptetésére forgóvillás beléptető kapuik nyújtanak megoldást. Vandálbiztos, rozsdamentes acél WC-csészéik, kézmosóik, mosdópultjaik, vizelde rendszereik, valamint épített WC-válaszfal rendszereik megtalálhatók pályaudvarokon, állomásokon, sportcsarnokokban.
B&K Forgóvillás beléptető kapu
B&K Forgóvillás beléptető kapu
Autópálya pihenőhelyi illemhelyek berendezései

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autópálya pihenőhelyeknél található nyilvános illemhelyek rozsdamentes acél, vandálbiztos szaniter berendezéseinek fejlesztésében, gyártásában, szervízelésében, a szaniterek vezérlési és kommunikációs rendszerének kialakításában.
B&K autopálya pihenőhelyi illemhely
B&K autopálya pihenőhelyi illemhely
Falba süllyeszthető előlről nyitható WC beléptető és kijelző modul

Utcabútor jellegű nyilvános WC-k esetében az érmevizsgálóval és/vagy PayPass fizetés lehetőséggel ellátott beengedő modulok szerves részei az illemhelynek. Számtalan esetben, így parkokban, parkolókban, autópálya mentén épített nyilvános WC kerül kialakításra, amennyiben az igény abba az irányba megy el, hogy a WC-használatáért fizetni kell, akkor a BK08406 falra szerelhető, vagy falba süllyeszthető WC beléptető modul a megoldás. Ez a beléptető modul tartalmaz minden olyan elemet amely alkalmassá teszi egy alapkiépítésű és egy teljes automata illemhely vezérlésére, működésének ellenőrzésére. A könnyű beépítés érdekében a WC beléptető modul minden elemet tartalmaz, ami a biztonságos beépítéshez és rögzítéshez szükséges.
B&K falba süllyeszthető előlről nyitható WC beléptető és kijelző modul
B&K falba süllyeszthető előlről nyitható WC beléptető és kijelző modul
Falba építhető WC tartály nyilvános WC-khez, érintésmentes működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának egyszerre kell megfelelően vandálbiztosnak lennie és higiéniai okokból érintésmentes öblítést biztosítania. A B&K Kft. új terméke a kapacitív szenzorral működtetett keretes WC tartály modulja, amely egység kompletten tartalmazza a szerelőkeretbe épített WC tartályt, az elektronikus vezérlést és magát a rozsdamentes WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhető Alcaplast WC tartályt tartalmazó keretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a szokásostól.
A rozsdamentes WC-be beépítésre kerül egy dugulás érzékelő, arra az esetre ha igény mutatkozik a WC dugulás jelzésre és egyben a WC működésének leállítására. Ez a funkció csak abban az esetben elérhető, amennyiben a BK08406 vagy a BK11342 érmevizsgálós beengedő modul irányítja a nyilvános WC működését.
B&K falba építhető WC tartály nyilvános WC-khez
B&K falba építhető WC tartály nyilvános WC-khez
Kézmosó modul nyilvános WC-k számára

Nyilvános WC-k tervezése során a kézmosó egységek, kézmosó modulok esetében előnyös a kompakt kialakítás. A B&K Kft. új fejlesztése arra az esetre kínál vandálbiztos megoldást, amikor nincs lehetőség bejárható szervíztér kialakításra a WC vendégtere mögött, így a vendégtérben kell a szükséges berendezéseket elhelyezni és biztosítani a vandálbiztosságot és az üzemeltető, a szervizszolgálat számára a hozzáférhetőséget.

Ennek megfelelően a BK08413, BK08414 kézmosó egység, az úgynevezett tükör mögötti megoldás vagy az angol kifejezést használva all-in-one megoldást jelent. A falra szerelhető vagy a falba építhető kézmosó modul egy rozsdamentes szekrénybe épített szappanadagoló, mosdó csaptelep és kézszárító egy egységben, amely egységeket egy kapacitív szenzor vezérel. Kézközelítés hatására, érintésmentesen, az úgynevezett lefutó vezérléssel egy lépésben indítjuk a teljes kézmosási folyamatot: rövid idejű nedvesítő víz, majd szappanadagolás, egy kis szünet után kézmosó víz adagolása és végül a kézszárítási ciklus indul.
Kézmosó modul nyilvános WC-k számára
Kézmosó modul nyilvános WC-k számára

A B&K Kft. termékeiről a hír alatti termékképekre kattintva tájékozódhat. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Montelli Basic mosdópult Műgyanta mosdópult ráültetett porcelán medencékkel Rozsdamentes mosdópult 3 körmedencével Munkalap mosdópult, ráültetett medencékkel
 
Mosdópultok
4 termék

Akril, műgyanta, porcelán, öntött márvány és rozsdamentes mosdópultok.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BK01447000000001 álló ivókút, pedálos BK01459000000001 fali ivókút
 
B&K ivókutak
2 termék

Falra szerelhető és lábonálló rozsdamentes ivókutak és gyermekivókutak többféle kivitelben: időzített nyomógombos és egyszerű fejjel, és/vagy pohártöltővel, padlóba süllyeszthető lábkapcsolóval valamint mosdóra és falra szerelhető porcelán és rozsdamentes ivókútfejek, kifolyócsonkok.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Piano Automatic, automatikus működtetésű köztéri illemhely Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely Art Relic Professional Plus automatikus működtetésű köztéri illemhely, padló és wc mosással
 
Utcabútor jellegű automata nyilvános WC-k
3 termék

Automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhelyek többféle formai kialakításban, vandálbiztos kivitelben is. Alaprajzuk szerint lehetnek zongora alapúak és téglalap alapúak. Felszereltség szerint: basic, automatic, professional, professional plusz. Vandálbiztos berendezések. Alapszínük és dekorációs lehetőségük adott palettáról választható.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BK09232 forgóvillás beléptető kapu
 
BK09232 forgóvillás beléptető kapu

Rozsdamentes, egy lábon álló, beléptető kapu ticket nyomtatóval, kártyaolvasóval, jobbos és balos kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...