a_9_d_29_1564386851206_riello_ups_logo_300x87.jpg Riello Sentinel Power 1:1 5-6 kVA és 1:1/3:1 6,5-10 kVA szünetmentes tápegység

Sentinel Power ideális megoldás kritikus, érzékeny terhelésekhez például az elektromos orvosi, biztonsági alkalmazások esetében, ahol a maximális megbízhatóság és rendelkezésre állás a legfontosabb. A sorozat tartalmazza 5-6k VA egy/egy-fázisú és 6.5-8-10kVA három/egy-fázisú modelleket, mindegyik kettős konverziós on-line technológiát (VFI) használ. Továbbá a bemeneti és kimeneti szűrők növelik a védelmet a hálózat áramellátási zavaraival és a villámcsapásokkal szemben.

  • magas megbízhatóság
  • választható üzemmódok
  • magas minőségű kimeneti feszültség
Letöltések
Műszaki adatok

További termékek a cégtől

 
Riello szünetmentes tápegységek
28 termék

A cég szünetmentes áramellátás területén 0,3-6400 kVA-ig teljesítmény-tartományban az egyedi számítógépes munkaállomástól, erőművi igényekig képes feladatok megoldására. Informatikai rendszer- beilleszthető adatszolgáltató (SNMP) és a legtöbb operációs rendszerrel kommunikáló platformmal, a legkorszerűbb technika kerül közvetítésre a forgalmazótól.

28 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Riello Sentinel Rack 1:1 1500-3000 VA szünetmentes tápegység

A Sentinel Rack az online szünetmentes áramforrások népszerű Sentinel Pro sorozatának rekeszesen épített változata. A kettős konverziós technológia nagy megbízhatóságot és maximális védelmet biztosít kritikus terhelésnél pl. szervereknél, adatfeldolgozásnál és telekommunikációs hálózatoknál. 1500 VA és 3000 VA változatokban kapható, mindkét termék 380 mm mély, ami ideális megoldás a teljesítmény növeléséhez meglévő 600 mm mély rekeszekkel rendelkező szerverhelyiségekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Riello Master Industrial 3:3 30-80 kVA szünetmentes tápegység

A Master Industrial számos telepítési környezetbe alkalmas ahol rezgés, mechanikai feszültség, vagy por van jelen és általában ott, ahol az üzemi körülmények nem ideálisak a piaci normáknak megfelelő termékekhez. A Master Industrial kompakt méretekkel és magas minőségű kimenettel rendelkezik, ami maximális teljesítmény védelmet nyújt ipari alkalmazásokhoz(például ipari folyamatok, petrolkémia, erőmű, energia). A Master Industrial on-line kettős konverziójú UPS (VFI SS 111 az IEC 62040-3 szerint) transzformátor szigetelésű inverterrel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Riello Master HE 3:3 100-800 kVA szünetmentes tápegység

A Master HE sorozat 100- 800 kVA teljesítménytartományban érhető el. Az UPS jellegzetessége a kettős konverziós on-line technológia használata, amely IGBT és DSP ellenőrzés/szabályozást használ, ez gondoskodik a maximális védelemről. A magas minőség és zöld energia bármely alkalmazási területet magába foglalja elsődlegesen adatközpontoknál katasztrófavédelmi területeken, távközlési szervereknél, ipari folyamatoknál, biztonsági alkalmazásoknál. A Master HE sorozatnál nagyobb effektív teljesítmény áll rendelkezésre, ha összehasonlítjuk a hagyományos UPS-el. Ez a pf= 1 névleges teljesítménynek köszönhető, mely független a működési hőmérséklettől.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Riello iDialog Rack 1:1 600-1200 VA szünetmentes tápegység

Az iDialog Rack ideális megoldás az otthonokban és hivatali környezetben lévő perifériák védelmére. iDialog készülékeket könnyű üzembe helyezni, gazdaságos megoldást jelent az IT berendezésektől, például média centerek és perifériáktól kezdve lakossági berendezéseken keresztül voip és hálózati alkalmazásokig. Kompakt, kis méretének köszönhetően az iDialog Rack bármilyen kis állványra elhelyezhető. Zajmentes működése révén az iDialog alkalmas nem professzionális, digitális berendezések, mint például házimozi, CD-író, DVD, digitális és műhold vevők védelmére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Dízelmotoros áramfejlesztők
Dízelmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők
Gázmotoros áramfejlesztők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...