proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új ProfilGate® sti és sti aqua tisztítórács szériák


2018. október 15.

Az innovatív rendszer mechanikus módon tisztítja meg a kerekek, görgők, gumiköpenyek futófelületét és a cipőtalpat azok áthaladásakor

ProfilGate® sti55 tisztítórács

Teljes egészében rozsdamentes acélból, kis kerekekhez
Kislyukú rozsdamentes acél rostélya miatt kifejezetten alkalmas kézikocsik, békák és AGV-k forgalmához. Valamennyi belső térben használható, tartós, sima és jól tisztítható. Helytakarékos és hatékony megoldás a ProfilGate® elhelyezése teherliftekben és rámpakiegyenlítőkben.

ProfilGate® sti55 tisztítórács - 10 mm kiegészítő piszokgyűjtő tartály
 

ProfilGate® sti55 tisztítórács
 • Keskeny kerekekhez és görgőkhöz
 • Nagy teherbírás
 • Sima, egyenletes rostélyfelület
 • extra 10 mm piszokgyűjtő tartály
 • 100-nál több napi áthaladáshoz

ProfilGate® sti aqua tisztítórács

Keskeny kerekek nedves tisztítása és fertőtlenítés
A kislyukú rozsdamentes acél rostély biztosítja a keskeny kerekű árumozgató járművek rázkódásmentes áthaladását. Nagyon jól alkalmazhatók a vendéglátóiparban használt különféle szerviz- és felszolgáló kocsikhoz, kézikocsikhoz is, de bármely olyan területen, ahol magas tisztasági követelmények vannak előírva és a forgalom jellemzően a belső terekben, illetve azok között bonyolódik.

A ProfilGate® sti aqua modellek kifejezetten a nedves takarítást végzik. A rendszer elemei, a tálca és a rostély is rozsdamentes acélból készül. Ezen széria modelljeinél a rostély kislyukú, amelyben 14 kefetest van, szemben a nagylyukú rostélyban lévő 10-zel. A tálcákba tisztító- és/vagy fertőtlenítő szerek tölthetők, amelyek segítségével a biológiai szennyeződés is eltávolítható a szennyfogó rácsokon áthaladó gumiköpenyekről, kerekekről, görgőkről és cipőtalpakról. A tálcák egy speciálisan kialakított lefolyóval a csatornába köthetők, így az elhasznált, szennyezett folyadék közvetlenül oda kerül tisztításkor. A rendszer tisztításához vásárolható egy aqua emelő eszköz, melynek segítségével a tisztítási folyamat jelentősen megkönnyíthető.
A lefolyó elhelyezése és fajtája az ügyfél igényei szerint alakítható.
A nedves tisztításra alkalmas sti aqua modellek kiváló választást jelentenek olyan területeken, ahol a fizikai tisztításon túl biológiai tisztításra is szükség van, ezt az adott iparág technológiai előírásai határozzák meg. Mivel az alkalmazott fertőtlenítőszerek elpusztítják a káros mikroorganizmusokat is, csökken a magas és alacsony kockázatú helyek között közlekedő járművek által okozott keresztszennyeződés kockázata.
Az sti aqua modellek 45 és 55 mm mély tálcákkal kaphatók. Jellemző felhasználási területei az élelmiszer-,gyógyszer-, vegyipar, valamint az italgyártás.

ProfilGate® sti45 aqua tisztítórács
 

ProfilGate® sti45 aqua tisztítórács
 • Nagylyukú, nagyobb kerekekhez
 • Nagy terheléshez
 • Sima, csendes rostélyfelület
 • Aktív tisztítás és fertőtlenítés adalékokkal
 • 100-nál több napi áthaladáshoz
ProfilGate® sti55 aqua tisztítórács  
ProfilGate® sti55 aqua tisztítórács
 • Kislyukú rostély, keskeny kerekekhez
 • Nagy terheléshez
 • Sima, csendes rostélyfelület
 • Aktív tisztítás és fertőtlenítés adalékokkal
 • 100-nál több napi áthaladáshoz
A ProfilGate® sti és sti aqua tisztítórácsokról bővebb információt a hír alatti termékekre kattintva kaphat. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Nyárai és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Fax: +36 1 204 0815
E-mail:
Web: https://www.profilgate.com/hu/elsooldal/
Nyárai András
ügyvezető +36 20 938 6244
   
   
A több, mint 100-éves HEUTE cég nemzetközi elismertségének alapja, hogy a legmagasabb minőséget gyártja a vevő egyedi igényének megfelelve. A tisztítógépek gyártásának terén elért tapasztalataink lehetővé teszik, hogya vevő egyedi problémáját megoldva majd minden igényt ki tudunk elégíteni. 2000-ben készültek el az élelmiszeripar számára az első elektromos kerékmosó-és fertőtlenítő berendezések. 2007-ben ezt követte a teljesen mechanikus keréktisztító,a ProfilGate kifejlesztése. Az első szabadalmazott tisztítóberendezés 2008-ban jelent meg.
Márkanevek: ProfilGate
További hírek a Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ProfilGate®  sti  sti  aqua  tisztítórács  széria