Új DITEC PWR kapunyitó motorcsalád

Alkalmazható lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra

A DITEC PWR az elektromechanikus kapunyitó termékpaletta új családja, melyet egyaránt lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra terveztek. A kapunyitó motorok kiemelkedően magas minőséget és erőt képviselnek, valamint jelentősen megrövidítik a telepítési és karbantartási időt.

A teljes sorozatot a következő termékek alkotják:
  • DITEC PWR 25, motor 2,5 m-es kapuszárnyig gyakori használatra
  • DITEC PWR 35, motor 3,5 m-es kapuszárnyig intenzív használatra
  • DITEC PWR 50, három motor 5 m-es kapuszárnyig kiemelkedően intenzív igénybevételhez
Előnyök:
  • Maximális biztonság: köszönhetően a 24 V DC és virtuális enkóder technológiának (a hozzátartozó vezérlőegységek irányítása alatt), a felszerelt berendezések folyamatos ütközés figyelő és azonnali akadály felismerő funkciójának.
  • Könnyű és gyors felszerelés: akár 60%-kal rövidebb telepítési idő köszönhetően az egyedülálló telepítési segédeszköznek, amivel azonnal, pontosan, egyetlen lépésben pozicionálható és szintezhető a felszerelni kívánt egység (Entrematic levédett fejlesztés, az iparágban egyedülálló). A gyorsaság az előfúrt rögzítő lemezeknek és az előre beszerelt végállás ütközőknek köszönhető, amelyeket csak be kell állítani.
  • Határozott, megbízható, időjárás álló: öntött alumínium burkolat, erős tartókonzolok és rögzítő lemezek, amelyek ellenállnak a motor mozgásából eredő csavaró és nyíróerőknek. Az orsó felülete kataforézis eljárással kezelt, további műanyag burkolattal védve a rozsdásodástól (PWR 25 és 35), valamint porálló kefékkel van ellátva (PWR 50) a koszolódás elleni védelemért. Emellett a PWR termékcsalád sikeresen átment a korrózió ellenállás teszten (ISO 9227 alapján), valamint az UV sugárzás ellenállás teszten is (ISO 489-2 alapján).
  • Sebesség és teljesítmény: ideális megoldás oda, ahol gyors nyitásra és zárásra van szükség, 10 mp zárás idő (90°) a PWR25-nél és 14 mp (90°) a PWR35 és PWR50-nél.
DITEC PWR kapunyitó motorcsalád
DITEC PWR kapunyitó motorcsalád


A DITEC PWR kapunyitó motorcsalád letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Automata Bejáratok Specialistája Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
PWR nyílókapu automatika család OBBI nyílókapu automatika FACIL nyílókapu automatika ARC BH nyílókapu automatika
 
DITEC nyílókapu automatikák
5 termék

A kapuszárnynak megfelelő motor felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...