Germstar - érintés nélkül működtethető, infrás kézfertőtlenítő rendszer

A szenzoros, érintés nélküli adagoló használata segít a fertőzések terjedésének megállításában

A Germstar legfőbb különlegessége, hogy aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. Ez elsősorban a fertőtlenítőszer hatásosságának és az érintés nélküli használatot biztosító technológiának köszönhető.
A Germstar termékeknél felhasznált és egyedileg kifejlesztett fertőtlenítőszer 99,99%-os baktérium-, gomba-, vírusölő hatású. A kézen speciális filmréteget képez, amely hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozók ellen. Otthoni, irodai, egészségügyi, üzemi és közintézményi felhasználása egyaránt kedvelt és természetesen hatékony járványok idején is.
A Germstar alkoholalapú fertőtlenítő oldat további előnye, hogy nem szárítja a bőrt, speciális bőrlágyító komponenseket tartalmaz, ezáltal a bőrfelületen egyedülállóan kellemes érzetet biztosít.
Használata rendkívül egyszerű, több szempontból is takarékos és környezetbarát. Hiszen nincs szükség sem víz, sem papír vagy törölköző használatára. Nem okoz allergiát, így gyerekek is biztonsággal használhatják, sőt ekcémás bőr esetén sem okoz semmiféle problémát.
Kiknek ajánlják?

Magánszemélyeknek
A vírusfertőzések terjedésének legnagyobb okozója a nem megfelelő kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelületen keresztül kerül átadásra. Ezeket a szempontokat ismerve nem kétséges, hogy Ön is, mint a személyes higiéniájára odafigyelő ember, vagy mint a gyermeke egészségét vigyázó szülő a legjobb megoldást keresi a fertőzések megakadályozására. A legjobb megoldás pedig nem a szappanos kézmosás, hiszen azután számtalan baktérium, vírus a kézfelületen marad.
Legyen szó a kisgyermek körüli teendőkről, pelenkázásról, útközbeni étkezésről, a játszótéren töltött időről, vagy éppen a szomszéd kutyusával való találkozásról. Minden esetben a tökéletesen tiszta kéz lehetőségét biztosítja a Germstar kézfertőtlenítő spray használat. Ráadásul a bőrvédő, alkoholmentes összetételnek köszönhetően akárhányszor használhatja Ön is és gyermeke is.

Óvodáknak
A kézhigiéniának sok helyen fontos szerepe van és ezek között az óvodai, kisiskolai nevelésben kiemelt jelentősége van. Hiszen a kisgyermekek még nem tudnak olyan figyelemmel lenni a kezük tisztaságára, vagy arra, hogy piszkos kézzel mit ne tegyenek. A felnőttek, pedagógusok, nevelők felelőssége nem merülhet ki abban, hogy minduntalan figyelmeztetjük őket, mit ne tegyenek piszkos kézzel és hogy alkalmanként kézmosásra buzdítjuk őket. A Germstar kézfertőtlenítő programja viszont megadja a lehetőséget, hogy a kisgyermekek is biztonságban legyenek a fertőzésekkel szemben, miközben a felnőtteknek is segít abban, hogy kicsit elfeledkezzenek arról, mit nem szabad.
A Germstar infrás kézfertőtlenítő adagolója segít a fertőzések terjedésének megállításában, hiszen a kézfertőtlenítés nem jár semmilyen felület megérintésével, vagyis a vírusok, baktériumok átadásával. A kézfertőtlenítő használata után 3 órán keresztül biztosít steril kézfelületet.
A kézfertőtlenítő alkoholmentes és bőrvédő összetétele révén a gyermekek is biztonsággal használhatják naponta több alkalommal is. Ráadásul az adagoló önműködő használatában annyi játékosságot is találhatnak a gyermekek, hogy ezáltal nem is kell ösztönözni őket a rendszeres kézfertőtlenítésre. a programot támogatja az ÁNTSZ és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium is. A tényleges óvodai tapasztalatok is azt mutatják, hogy ebben a környezetben is jól működik a Germstar kézfertőtlenítő programja.

Irodaházaknak
A vírusos fertőzések bárhol kialakulhatnak, ahol jelentős számú ember fordul meg nap mint nap. Természetesen ez ellen alapvető eszköz a rendszeres takarítás, és a személyes higiénia is, azonban az igazi megoldáshoz ezek nem elegendőek. Az emberek túlnyomó többsége nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a fertőzések terjedésének egyik legfőbb okozója a piszkos kéz, az elhanyagolt kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelület által terjed tovább!
Az érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszer folyamatos használatával a fertőzések munkahelyi, és utcai továbbterjedése is minimalizálható. Hiszen a kézre kerülő fertőtlenítőszer egy 3 órára elegendő védőfilm-réteget képez a bőrünkön. A Germstar szenzoros, érintés nélküli adagoló használata segít a fertőzések terjedésének megállításában. Az érintés nélküli adagolás növeli a használó biztonságérzetét és a kézhigiénia alapját képező rendszeres kéztisztításra ösztönöz.
A munkahelyi környezetben az általános egészségi szempontokon túl az sem elhanyagolható, hogy a betegség miatti munkából való kiesés, illetve a kézmosásokhoz kapcsolódó költségek (vízfogyasztás, szappan, kéztörlő,) illetve a takarítási feladatok is csökkennek. Ezáltal többszörösen is előnyös nem csak a munkavállalók számára, de céges viszonylatban is a Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszerének alkalmazása irodai környezetben is.
Ha a Germstar kézfertőtlenítő rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kapcsolódó hírek
Germstar munkahelyi fertőzés megelőzési rendszer
Germstar munkahelyi fertőzés megelőzési rendszer
A téli időszak végére fokozottan jellemző a vírusfertőzési kockázat. Elég, ha „csak” az influenza vírus terjedésére gondolunk. Könnyen belátható, hogy jó szolgálatot tehet egy hatékony védelmet jelentő kézfertőtlenítő rendszer minden közösségi térben, többszemélyes munkahelyi térben és egészségügyi intézményben.
Germstar munkahelyi fertőzés megelőzési rendszer
Kategóriák
Kézfertőtlenítő készülékek
Kézfertőtlenítő készülékek
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Egészségügyi és laboratóriumi berendezések
Egészségügyi és laboratóriumi berendezések
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...