proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bemutatkozik a FALCO LOVE 2019 kollekció


2018. november 30.

10 új laminált fadekor és 15 új munkalap dizájn

2018. október 25-én exkluzív környezetben került megrendezésre a FALCO Design Day rendezvény, melynek keretében mutatták be kiemelt partnereik számára az új FALCO LOVE 2019 kollekciójukat.

A kollekció megalkotásakor az alapvető piaci trendeknek és igényeknek való megfelelésen túl egy olyan választék kialakítására törekedtek, mely egyszerre sokszínű, letisztult és naprakész; s egyaránt megfelel a hazai és az export piacok által támasztott dizájn elvárásoknak. Választékuk kialakításában gondosan ötvözték a különböző lakberendezési stílusokhoz illeszkedő dekorválasztékokat; ügyelve arra, hogy kínálatukban mindenki megtalálja az igényeihez tökéletesen harmonizáló dekorokat, legyen szó rusztikus belső terek vagy akár modern enteriőrök megalkotásáról.

FALCO LOVE 2019 kollekció

A FALCO LOVE 2019 kollekció 10 tükörfényes, 88 laminált lap és 28 munkalap dizájnt tartalmaz, melyből 10 új laminált fadekor és 15 új munkalap dizájn a FALCO Design Day keretein belül újonnan bemutatott Trends 2019 dekorválaszték részeként került be kínálatunkba. Új laminált dekorválasztékukhoz kapcsolódóan "FS26 - Nemes fa" elnevezéssel egy új matt felületű, finoman erezett fa struktúrát is fejlesztettek, mely az újdonságként érkező tölgy, dió és gesztenye dekorokkal párosítva a globális belsőépítészeti trendeket tükrözi.

Az újonnan bevezetésre kerülő laminált lapok között a tölgy dekorok három eltérő stílusvilágban, hat különböző színállásban jelennek meg választékukban. A letisztult Arwen Tölgy dekorok harmonikus megjelenésükkel minden térben kellemes hangulatot teremtenek, míg a rusztikus stílusjegyeket hordozó, intenzív megjelenésű Dakota Tölgy dekor inkább a klasszikus stílusú terek; a modern, exkluzív hatást keltő Freya Tölgy dekorok pedig a kortárs, minimalista stílusú enteriőrök meghatározó díszei lehetnek. Fenyő választékuk Északi Fenyő néven egy manapság méltán népszerű világos színállású, illetve Colorado Fenyő néven egy rusztikus megjelenésű, alpesi hangulatot idéző dekorral bővült. Az új dekorok között helyet kapott még egy lenyűgözően elegáns dió és egy varázslatos színárnyalatokkal bíró gesztenye dekor is, melyek Admiral Dió és Virginiai Gesztenye néven kerültek be kínálatukba.

FALCO LOVE 2019 kollekció

Munkalap választékuk az új kollekció bevezetésével teljes megújuláson esett át, kínálatukat egyrészt racionalizálták, másrészt a legújabb piaci trendeknek megfelelően kibővítették új dekorokkal. Korábbi dekorprogramukból elsősorban az uni és a nemrégiben felfrissített fadekor kínálatuk került átvezetésre az új választékba, míg a kollekció teljességét és modernitását 15 új, elsősorban kő- és márványhatású munkalap dizájn bevezetésével biztosították. A megújított kollekciójuk teljes dekorkínálata - a piaci trendeket követve - 38 mm-es vastagságban kerül bevezetésre, míg 28 mm-es vastagságban egy alapkínálatot biztosítanak az árérzékeny igények kielégítésére.

A FALCO LOVE 2019 kollekció lényeges újdonságaként a kiegészítők választékát is a mai piaci igényekhez igazították. Teljes laminált lap és munkalap választékukhoz raktári elérhetőséggel biztosítanak dekoritlemezeket; valamint kínálatuk teljességének érdekében munkalap választékuk egészét lefedve szintén raktári elérhetőséggel kínálnak dekor- és struktúra azonos konyhai hátfalakat és dekoratív vízvetőket egyaránt.

Az új FALCO LOVE 2019 kollekció hivatalosan 2019 január 1-ével kerül meghirdetésre, ugyanakkor partnereikkel karöltve már november közepétől megkezdik az új kínálat népszerűsítését a hazai piacon. Új kollekciójuk egyszerre szól a nagyközönségnek, a dizájn iránt érdeklődő "lelkes amatőröknek", valamint a tervező és belsőépítész szakembereknek. Hisznek benne, hogy megújult választékukban mindenki megtalálja elképzeléseit, s képesek lesznek a standard lakossági elvárásoktól kezdődően, az egyedi belsőépítészeti megoldásokon át egészen a nagyobb projektek tervezési és kivitelezési igényeinek széles körű kielégítésére.

Az új laminált fadekorok, munkalap dizájnok megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre:
Új 2018/2019-es lamináltlap kollekció
Új 2018/2019-es munkalap kollekció

A Falco fa laptermékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Falco Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9700 Szombathely, Zanati út 26.
Telefon: +36 94 516 600
E-mail:
Web: www.falco-woodindustry.com
Sass István
termék menedzser +36 20 959 4823
   
   
A cég, amely 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb bútor-és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára. Egy csapattal, akik a fa iránti szenvedélyüket szó szerint „belepréselik” minden egyes legyártott lemezbe.
Márkanevek: Kronospan
További hírek a Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Falco  Love  2019  kollekció  laminált  fadekor  munkalap  bútorlap  forgácslap  munkapult  dekoritlemez