Cairox rácsok, légszelepek és légkezelők

A SIG Air Handling új márkája átfogó termékkínálatot biztosít a HVAC területen

A SIG Air Handling nemrégiben bemutatta új európai márkanevét, a Cairox-t, egy Antwerpenben (Belgium) megrendezett nemzetközi sajtótájékoztató során. Az elmúlt években az SIG Air Handling az egyik vezető HVAC szereplővé lépett elő az európai lég- és klímatechnikai piacon azáltal, hogy a cégcsoporthoz számos, jelentős piaci szereplő csatlakozott. Ezen növekedés hozta létre, hogy ésszerűsíteni és központosítani kellett a már meglévő márkákat egyetlen név alá, mely az SIG Air Handling lett.

A saját, új Cairox márkát az SIG Air Handling jövőbeli fejlődésére és az európai piacon való pozíciójának megerősítésére hozták létre. Az előnyök (a már ismert minőségi termékpalettán felül) közé sorolható az egységes termékpaletta, a magas szintű, többnyelvű műszaki és kereskedelmi dokumentáció, egy nemzetközi, egységes weboldal kiválasztó szoftverekkel és műszaki tanácsadással. A termelési részleg és a K+F szoros együttműködésének köszönhetően megoldásokat kínálnak a HVAC épületgépészeti projektekhez.

A Cairox átfogó termékkínálatát és eszközeit alapos átgondolás után állították össze, hogy megfeleljenek a lakóépületek, irodák, kórházak, iskolák és számos más területen való felhasználás által támasztott piaci igényeknek.

A Cairox rácsok, légszelepek és légkezelők széles választéka máris rendelkezésre áll. A termékpaletta folyamatosan bővül a termékpaletta, hogy a legjobb ár-minőség termékeket szolgáltassák.
A Cairox anemosztátok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a SIG Air Handling Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
CAIROX fali- és padlórácsok CAIROX rácsok horganyzott acél légcsatornához CAIROX ajtó- és átszellőző rácsok CAIROX mennyezeti befúvók és rácsok
 
CAIROX szellőzőrácsok és anemosztátok
12 termék

Fali- és padlórácsok, ajtó- és átszellőző rácsok, rácsok horganyzott acél légcsatornához, mennyezeti befúvók és rácsok, sterilszűrős dobozok és rácsok beépített szűrővel, légszelepek és légbeeresztők, kültéri esővédő rácsok és zsaluk, gravitációs zsaluk és visszacsapó csappantyúk, tetőátvezetések, rácsok háztartási szellőzéshez, textil légcsatornák, elárasztásos befúvók.

12 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...