Új B&K automata légfrissítők, akadálymentes kapaszkodók és taktilis útburkolati jelek

Elektronikus légfrissítő LCD kijelzővel

Falra szerelhető elektronikus légfrissítő 270 ml-es utántöltő flakonhoz, fekete vagy fehér ABS burkolattal, programozható működéssel. Az utántöltő flakon a burkolat lenyitását követően egyszerűen cserélhető.

A programozhatóságnak köszönhetően beállítható, hogy a készülék a hét mely napjain, milyen időintervallumban, milyen időközönként permetezzen illatosító szert a levegőbe. A burkolat alatt található LCD kijelzőn követhetjük a beállított paramétereket.

Az elemek lemerüléséről piros, a flakon kiürüléséről zöld színű LED felvillanása tájékoztat. 

A készülék 2db C típusú (LR14) elemmel működik.
Az illatosító szert tartalmazó flakonok külön vásárolhatók meg. Elérhető fekete és fehér színben.

Új akadálymentes kapaszkodó

Egyenes kapaszkodó falra szerelhető kivitelben, szinterezett rozsdamentes acélból, fekete színben, különböző méretekben. Felhasználható minden területen, ahol a mozgáskorlátozottaknak szükségük van rá a biztonságos, akadálymentes közlekedéshez.

B&K kapaszkodód mozgáskorlátozottak részére
B&K kapaszkodód mozgáskorlátozottak részére

A kapaszkodók 32 mm-es csőátmérővel rendelkeznek, mely ideális fogást biztosít a felhasználók részére.

A termék nem tartalmazza a rögzítőelemeket, mivel mindig a falfelület típusának megfelelő kötőelemtípust kell alkalmazni a maximális terhelhetőség elérése érdekében.

Elsősorban egészségügyi intézményekbe, nyilvános illemhelyekbe ajánlott, de otthoni használatra is ideális.

  • Megkönnyíti a mozgáskorlátozottak életvitelét
  • Biztonságos és balesetmentes
  • Megbízható, erős és tartós

Taktilis jelek vakok és gyengénlátók számára

A taktilis vezetősávok, vakok és gyengénlátók tájékozódásának megkönnyítésére szolgálnak. A taktilis elemek rozsdamentes acélból vagy poliuretánból, lefúrható és ragasztható kivitelben készülnek.

Taktilis útbúrkolati vezetősávok rozsdamentes acélból vagy poliuretánból

A taktilis útburkolati vezetősávok feladata, hogy a gyalogosan közlekedőket, elsősorban a vakokat és gyengénlátókat, talppal vagy segédeszköz segítségével érzékelhető információkkal lássák el a biztonságos közlekedési irányokról. Ezek az útburkolati vezetősávok felületi kialakításukkal és színkontraszttal segítik a biztonságosabb közlekedést.

A taktilis útburkolati vezetősáv elemeket a biztonságos haladási útvonal tengelyével párhuzamosan, több sorban kell elhelyezni. Az elhelyezett elemeknek a vezetősávon belül egységesnek kell lenniük. A vezetősáv struktúrájának megszakítása, felcserélése másik felületi mintával valamilyen változásra hívja fel a vakok és gyengénlátók figyelmét.

A figyelmeztetősáv jelentése: "Erre haladhatsz biztonságosan". A jelek a környezetből kiemelkedő, 4-5 mm magasságú hosszúkás elemek.

A B&K útburkolati vezetősáv elemei rozsdamentes acélból készülnek csúszásgátló felülettel. Rögzítésük az elemek alján található rögzítőtüskével, valamint ragasztással történik.

A hírben szereplő termékek
B&K egyenes kapaszkodók mozgáskorlátozottaknak - színterezett fekete
 
B&K egyenes kapaszkodók mozgáskorlátozottaknak

Szinterezett acélból vagy rozsdamentes acélból készített egyenes kapaszkodókra több esetben is szükség lehet, ha akadálymentes mosdót és WC-t szeretnénk kialakítani. A mozgásában korlátozott felhasználó számára biztos pontot jelenthet egy a zuhanyzóban felszerelt egyenes kapaszkodó, de akár a fürdőkád használatát is biztonságosabbá tehetjük egy jól megválasztott méretű egyenes kapaszkodóval.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
B&K taktilis útburkolati figyelmeztető elem, ragasztóval, D 28x5 mm, rozsdamentes acél.
 
B&K taktilis útburkolati jelek

Látássérültek közlekedését segítő taktilis burkolati elemek és sávok, rozsdamentes acél vagy poliuretán anyagból, lefúrható vagy ragasztható rögzítési móddal. Az újonnan kialakított vezetősávok kialakítása mellett, akár utólagos felújitást és átalakítást is lehetővé tesznek.

Termék kártya
B&K elektormos légfrissítők
 
B&K elektronikus légfrissítők

Elektronikus légfrissítő 270 ml-es utántöltő flakonhoz, fekete és fehér ABS burkolattal, programozható működéssel. Az utántöltő flakon a burkolat lenyitását követően egyszerűen cserélhető. A programozhatóságnak köszönhetően beállítható, hogy a készülék a hét mely napjain, milyen időintervallumban, milyen időközönként permetezzen illatosító szert a levegőbe. A burkolat alatt található LCD kijelzőn követhetjük a beállított paramétereket. Az elemek lemerüléséről piros, a flakon kiürüléséről zöld színű LED felvillanása tájékoztat.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak
Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak
Információs rendszerek
Információs rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...