proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a B&K Kft. 2009-es termékkatalógusa


2009. szeptember 30.

Közösségi vizesblokkok higiénikus és esztétikus kialakítása

Megjelent a B&K Kft. 2009-es termékkatalógusa
Megjelent a B&K Kft. 2009-es termékkatalógusa amiben többek között szerepelnek vandálbiztos és víztakarékos elektronikus- és időzített, nyomógombos csaptelepek, miranitból és gránitból előállított mosdópultok, szaniter fülke- és válaszfalrendszerek, mozgáskorlátozottak számára forgalmazott kapaszkodók, papír- és szappanadagolók, kéz- és hajszárítók és megannyi más épületgépészeti és higiéniai berendezés, ami a vandálbiztos és akadálymentes közösségi vizesblokkok higiénikus és esztétikus kialakításához szükséges lehet.
A cég - hagyományaihoz hűen - a katalógus nyomtatott változatának kiadásával egy időben, termékválasztékát CD-prospektus formájában is elérhetővé tette partnerei számára. Plusz szolgáltatásként a lemezen a termékek műszaki leírásait, méretezett ábráit, és - számos termék esetében - DWG/DXF ábráit is megtalálhatják.
Természetesen tervezők, kivitelezők és viszonteladók számára a katalógus ingyenesen hozzáférhető, ehhez nem kell mást tenniük, mint igényüket eljuttatni a B&K Kft. titkárságára a cég elérhetőségeinek valamelyikén.

Ha az új termékkatalógussal kapcsolatban információt szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  katalógus  vizesblokk  akadálymentes  vandálbiztos  csaptelep  mosdópult  szaniter  válaszfalrendszerek  kapaszkodó  szappanadagoló  papíradagoló  kézszárító  hajszárítók