A telt házas strandokon is jól teljesítenek a B&K kültéri zuhanyoszlopai

Rozsdamentes anyagokból kialakított egy-, kettő- és négy zuhanyfejjel készülő zuhanyoszlopok

A B&K Kft. palettáján már hosszú évek óta szerepelnek saját gyártású kül- és beltéri zuhanyrendszerek, zuhanyoszlopok. Utóbbi termékkörből a Hungarospa Hajdúszoboszló, a Velence Resort & Spa, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és számos más, hazai strand és fürdőlétesítmény állított a nyári melegben felfrissülésre vágyó vendégek szolgálatába B&K-s zuhanyoszlopokat.

A rozsdamentes anyagokból kialakított egy-, kettő- és négy zuhanyfejjel készülő zuhanyoszlopok henger (BK01611, BK01612, BK01621, BK01622) 150x150-es négyzet (BK01601-BK01603) és gúla (BK01591-BK01595) keresztmetszettel is készülnek, illetve típustól és vásárlói igényektől függően időzített nyomógombos, kézi vezérlésű és keverőkaros csaptelepekkel is rendelhetők.
A zuhanyoszlopok letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BKH2008111 vandálbiztos víztakarékos zuhanyfej B&K négykaros szabadtéri zuhanyoszlop B&K falon kívül csövezett zuhanyrendszer Idral Slim burkolt zuhanyrendszer kevert vízre
 
B&K zuhanyrendszerek, biztonsági zuhanyok, zuhanyfejek
7 termék

Egyfejes, kétfejes, háromfejes és négyfejes szabadtéri zuhanyoszlopok nyomógombos vagy kézi elzárószelepes működtetéssel, illetve keverőcsapos csapteleppel. Falon kívüli csövezett zuhanyrendszerek többféle kivitelben. Burkolt zuhanyrendszerek termosztatikus keverővel, infravezérlésű működtetéssel vagy nyomógombbal. Falra szerelhető lábzuhanyok, szemzuhanyok és biztonsági zuhanyok, víztakarékos zuhanyfejek.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Lábmosók, zuhanyzók
Lábmosók, zuhanyzók
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...