A telt házas strandokon is jól teljesítenek a B&K kültéri zuhanyoszlopai

Rozsdamentes anyagokból kialakított egy-, kettő- és négy zuhanyfejjel készülő zuhanyoszlopok

A B&K Kft. palettáján már hosszú évek óta szerepelnek saját gyártású kül- és beltéri zuhanyrendszerek, zuhanyoszlopok. Utóbbi termékkörből a Hungarospa Hajdúszoboszló, a Velence Resort & Spa, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és számos más, hazai strand és fürdőlétesítmény állított a nyári melegben felfrissülésre vágyó vendégek szolgálatába B&K-s zuhanyoszlopokat.

A rozsdamentes anyagokból kialakított egy-, kettő- és négy zuhanyfejjel készülő zuhanyoszlopok henger (BK01611, BK01612, BK01621, BK01622) 150x150-es négyzet (BK01601-BK01603) és gúla (BK01591-BK01595) keresztmetszettel is készülnek, illetve típustól és vásárlói igényektől függően időzített nyomógombos, kézi vezérlésű és keverőkaros csaptelepekkel is rendelhetők.
A zuhanyoszlopok letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Zuhanyrendszerek, biztonsági zuhanyok és tartozékaik

Egyfejes, kétfejes, háromfejes és négyfejes szabadtéri zuhanyoszlopok nyomógombos vagy kézi elzárószelepes működtetéssel, illetve keverőcsapos csapteleppel. Falon kívüli csövezett zuhanyrendszerek többféle kivitelben. Burkolt zuhanyrendszerek termosztatikus keverővel, infravezérlésű működtetéssel vagy nyomógombbal. Falra szerelhető lábzuhanyok, szemzuhanyok és biztonsági zuhanyok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Lábmosók, zuhanyzók
Lábmosók, zuhanyzók
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...