B&K mosdópultok rozsdamentes acélból, Corianból vagy műgyanta lapokból

Mindhárom anyagnál egyedi igények szerint kialakítható szappanadagoló és szemétledobó is

Ahogyan az otthoni fürdőszobában, úgy a közösségi vizesblokkokban is központi szerepet töltenek be a mosdók és mosdópultok. Egy funkcionális és esztétikai szempontokból megfelelően kialakított, és környezetébe jól illeszkedő mosdópult éveken át szolgálja a felhasználók érdekeit.

A mosdópultok anyagukat tekintve készülhetnek rozsdamentes acélból (BK5481… cikkszámokon), műgyantából (BKMP… és BKAMP… cikkszámokon) vagy Corian - Montelli lapokból (BKAP… cikkszámokon) egyaránt.
hárommedencés rozsdamentes mosdópult
hárommedencés rozsdamentes mosdópult
A fehér felületű (fehér vagy barna lapmaggal rendelkező) műgyanta pultok esetében, pultba süllyesztett, peremes kivitelű, porcelán mosdók kerülnek beépítésre, míg a rozsdamentes vagy Corian mosdópultoknál, anyag- és színazonos, perem nélküli mosdómedencéket alkalmaznak. A medencék számát tekintve pedig egy-, kettő-, három-, és négymedencés kialakítású változatokról beszélhetünk, de egyedi elképzelések esetén, a mosdómedencék száma tovább növelhető.
hárommedencés műgyanta mosdópult
hárommedencés műgyanta mosdópult
A lemezmegmunkálási folyamatokkal kialakított, vandálbiztos rozsdamentes mosdópultok teljes egészében a B&K monori üzemében készülnek, így lehetőség van az egyedi elképzelések megvalósítására is. A lemezdaraboló, lemezhajlító és élhajlító berendezések lehetővé teszik, hogy a rozsdamentes pultokat egyedi igények szerint alakítsák, például további furatokkal és kivágásokkal lássák el, így akár pultba építhető szappanadagoló vagy szemétledobó kialakítása is megoldható. A medencéket hegesztés után síkba köszörülik, aminek köszönhetően, az elemek közötti kötés teljességgel észrevehetetlen lesz. Természetesen az opcionális lehetőségek a Corian és műgyanta mosdópultok esetében is a vásárlók rendelkezésére állnak.
kétmedencés Corian mosdópult
kétmedencés Corian mosdópult
A B&K mosdópultok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
B&K Corian mosdópultok Műgyanta mosdópult ráültetett porcelán medencékkel Rozsdamentes mosdópult 3 körmedencével Munkalap mosdópult, ráültetett medencékkel
 
B&K Mosdópultok
4 termék

Akril, műgyanta, porcelán, öntött márvány és rozsdamentes mosdópultok.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...