proidea.hu online termékinformációs katalógus

B&K mosdópultok rozsdamentes acélból, Corianból vagy műgyanta lapokból


2018. április 23.

Mindhárom anyagnál egyedi igények szerint kialakítható szappanadagoló és szemétledobó is

Ahogyan az otthoni fürdőszobában, úgy a közösségi vizesblokkokban is központi szerepet töltenek be a mosdók és mosdópultok. Egy funkcionális és esztétikai szempontokból megfelelően kialakított, és környezetébe jól illeszkedő mosdópult éveken át szolgálja a felhasználók érdekeit.

A mosdópultok anyagukat tekintve készülhetnek rozsdamentes acélból (BK5481… cikkszámokon), műgyantából (BKMP… és BKAMP… cikkszámokon) vagy Corian - Montelli lapokból (BKAP… cikkszámokon) egyaránt.
hárommedencés rozsdamentes mosdópult
A fehér felületű (fehér vagy barna lapmaggal rendelkező) műgyanta pultok esetében, pultba süllyesztett, peremes kivitelű, porcelán mosdók kerülnek beépítésre, míg a rozsdamentes vagy Corian mosdópultoknál, anyag- és színazonos, perem nélküli mosdómedencéket alkalmaznak. A medencék számát tekintve pedig egy-, kettő-, három-, és négymedencés kialakítású változatokról beszélhetünk, de egyedi elképzelések esetén, a mosdómedencék száma tovább növelhető.
hárommedencés műgyanta mosdópult
A lemezmegmunkálási folyamatokkal kialakított, vandálbiztos rozsdamentes mosdópultok teljes egészében a B&K monori üzemében készülnek, így lehetőség van az egyedi elképzelések megvalósítására is. A lemezdaraboló, lemezhajlító és élhajlító berendezések lehetővé teszik, hogy a rozsdamentes pultokat egyedi igények szerint alakítsák, például további furatokkal és kivágásokkal lássák el, így akár pultba építhető szappanadagoló vagy szemétledobó kialakítása is megoldható. A medencéket hegesztés után síkba köszörülik, aminek köszönhetően, az elemek közötti kötés teljességgel észrevehetetlen lesz. Természetesen az opcionális lehetőségek a Corian és műgyanta mosdópultok esetében is a vásárlók rendelkezésére állnak.
kétmedencés Corian mosdópult
A B&K mosdópultok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  mosdópult  mosdópultok  műgyanta  Corian  rozsdamentes  acél  egymedencés  kétmedencés  hárommedencés  négymedencés  egyedi  mosdópult  vizesblokk  vandálbiztos  közösségi  mosdó  szappanadagoló  szemétledobó  mellékhelyiség