Jung Pumpen GmbH <br>Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet

Jung Pumpen GmbH
Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet

Jung Pumpen WCfix 260 szennyvízátemelő Jung Pumpen WCfix Plus szennyvízátemelő Jung Pumpen Compli 1000 szennyvízátemelő
 
Jung Pumpen beltéri átemelők fekáliatartalmú szennyvízre
3 termék

Jung Pumpen GmbH. kompakt szennyvíz átemelői között megtalálhatóak a beltéri elhelyezésre alkalmas termékek, valamint a kültéri beépítésre alkalmas átemelők is. A beltéri elhelyezésre alkalmas termékek sora a ház körüli alkalmazású kisátemelőktől - WC csésze mögé, vagy fali fülkébe helyezhető WC-fix - a komolyabb teljesítményre képes ipari, vagy félipari alkalmazásokig tart. Kültéri elhelyezésre a föld alá telepíthető PKS aknasorozat elemei ajánlottak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Jung Pumpen MultiCut merülő szivattyúk szennyvízre, vágórendszerrel Jung Pumpen MultiFree merülő szivattyúk szennyvízre, vortex járókerékkel Jung Pumpen MultiStream merülő szivattyúk szennyvízre, csatornás járókerékkel
 
Jung Pumpen merülő szivattyúk szennyvízre és csapadékvízre
3 termék

A szivattyúk a szokványos szennyezőkkel kevert háztartási szennyvíz szállítására alkalmasak. A MultiCut vágórendszerrel szerelt szennyvízszivattyúk nagy szálas-anyag terhelésnek kitett átemelőkbe, fixen telepítve és nyomott rendszerű csatornarendszerekhez használhatók. A MultiStream és MultiFree szennyvízszivattyúk nagyobb vízszállítási igény esetén kommunális és ipari szennyvízátemelőkben, esővíztározókban használhatóak szennyvíz továbbítására.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Jung Pumpen MultiDrain UV3 búvárszivattyú
 
Jung Pumpen MultiDrain UV3 búvárszivattyú

A MultiDrain UV3 búvárszivattyú egy rozsdamentes acélból készült merülő szivattyú, mely hordozható és helyhez kötött használatra is alkalmas. A berendezés megbízhatóan szivattyúzza az esővizet, a szürkevizet vagy a 10 mm-nél kisebb szilárd anyagokat tartalmazó szennyvizet aknákból, drainaknából, medencéből vagy elárasztott pincéből. Rövid ideig akár 70 °C fokos hőmérsékletű víz is szivattyúzható vele, ennél hűvösebb közeggel pedig a szivattyú folyamatosan is működhet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Jung Pumpen PKS-B 800 szennyvízakna – egyszivattyús kivitel
 
Jung Pumpen PKS-B 800 szennyvízakna

A PKS szennyvízátemelő akna nagy sűrűségű PE-HD polietilénből készült, kültéren földbe süllyeszthető szennyvízátemelő aknacsalád, egy vagy két szivattyú telepítésére alkalmas kivitelben, gyalogos forgalomra vagy személygépjármű forgalomra alkalmas teherbírású fedlappal. Minden anyag korrózióálló: polietilén, PPA, KO. Az akna a gyárban előszerelt, könnyű és tökéletesen vízzáró, gyors és egyszerű beépítést biztosít. 80 cm–től 3 m átmérőig elérhető a típussor. A PKS-B 800 (80 cm aknaátmérőjű típus) alkalmazási lehetősége: kisebb üzemek, irodaépületek, áruházak, magán épületek 5 l/s vízkibocsátásig, megfelelően választott MultiCut szivattyúval. Nagyobb létesítmények víztelenítésére a vízterheléstől függően a PKS 1200-3000 tartályok és megfelelően méretezett szivattyúk javasoltak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...