Airvent Légtechnikai Zrt.

Airvent Légtechnikai Zrt.

Airvent MultiPlex moduláris légkezelők
 
Airvent MultiPlex moduláris légkezelők

A MultiPlex hővisszanyerős klímagépek négyzet- és álló téglalap keresztmetszetű kivitelben készülnek, hogy minél jobban meg tudjanak felelni az egymásra épített gépekkel szemben támasztott követelményeknek: lehetőség legyen a legkisebb belső nyomásesésű hővisszanyerő alkalmazására, a ventilátorok minél kedvezőbb beépítésére, továbbá a légkezelő könnyebb elhelyezésére a szokásos belmagasságú gépházakban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülék család
 
UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

Az Airvent légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. Alkalmazásával 99,99%-os csírátlanítás érhető el. Üzemeltetése rendkívül széles körben, így az egészségügyi és oktatási intézményekben, sportlétesítményekben, irodaházakban, szállodákban és vendéglátóipari épületekben, különféle kiskereskedelmi üzletekben és beltéri közösségi helyiségekben javasolt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ALUDEC flexibilis légtechnikai csővezeték SP-AIR spirálkorcolt cső AIRCOR-75 műanyag flexibilis légcsatorna ISODEC A21 flexibilis hőszigetelt ALU bevonatos légtechnikai csővezeték
 
Airvent légcsatornák és idomok, flexibilis csövek
6 termék

A kis helyen elvezethető flexibilis légcsatornarendszer korábbi építésű házak vagy lakások átalakításakor fali, mennyezet alatti, vagy álmennyezetben történő szereléshez ideális, új építésű ingatlan kivitelezésekor pedig a födémben való elhelyezéshez.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent DRT/DRTI állítható fúvókás mennyezeti befúvó elem Airvent DH kétsoros, állítható lamellás szellőző rács Airvent OPEG falhoz szerelhető elárasztásos befúvóelem - ívelt Airvent IRB téli/nyári befúvóelem
 
Airvent beltéri légszelepek és anemosztátok
9 termék

A friss levegőnek a lakótér egyes helyiségeibe jutását állítható kivitelű, igény szerint kerek- vagy négyszögletes mennyezeti illetve falba építhető befúvóelemek biztosítják. Az egységes megjelenés érdekében az elszívó elemek is ugyanilyen választékban kaphatók. Az átszellőző elemek a funkciójuk miatt csak fali kivitelben készülnek, mindig hangcsillapított kivitelben, így a levegő a hangok és zajok átvitele nélkül juttatható el az elszívási ponthoz.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent PER-CN és PER-CR túlnyomáskibocsátó zsalu acélból Airvent WMK túlnyomáskibocsátó zsalu motoros mozgatással Airvent WSK-EX automata túlnyomás kibocsátó zsalu, robbanásbiztos kivitelben
 
Airvent kültéri légrácsok és zsaluk
3 termék

Airvent kültéri zsaluk különféle felhasználási területre.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent CD kör hangcsillapító Airvent C-LAG alacsony beépítésű négyszög hangcsillapítók Airvent RB négyszög hangcsillapítók Airvent RBR négyszög hangcsillapítók tisztítható kivitelben
 
Airvent hangcsillapítók
6 termék

Airvent hangcsillapítók különböző felhasználási területekre.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent PS tűzgátló mandzsetta Airvent SEDM-L négyszög keresztmetszetű többszakaszos, többlamellás füstgázvezérlő zsalu Airvent CNGF45 egysoros fixlamellás acél szellőzőrács hő- és füstelvezető rendszerekhez
 
Airvent tűzvédelmi és füstmentesítő csappanytúk, zsaluk
3 termék

A légtechnikai rendszerekbe építhető tűzvédelmi csappantyúk az elem bármelyik oldalán keletkezett tűz esetén automatikusan lezárják az adott tűzszakasz határt, és előírt ideig megakadályozzák a tűz és forró égésgázok továbbterjedését.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent Decor Axiális fürdőszobai és WC elszívó fali ventilátor
 
Airvent háztartási ventilátorok

Háztartási ventilátorok otthoni felhasználásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent TPSB vízszintes kifúvású centrifugális tetőventilátor
 
Airvent tetőventilátorok

Tetőventilátorok különböző tető méretre és alkalmazásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent VENT-N centrifugális csőventilátor
 
Airvent cső- és csatornaventilátorok

A ventilátorok csőhálózatba építve mind elszívásra, mind befúvásra alkalmasak. Lakossági, kereskedelmi, ipari célokra használhatók, kizárólag tiszta levegő szállítására: fűrdőszoba/WC, konyha, éttermek, bárok, irodák, gyártócsarnokok, munkahelyi pontelszívás, géphűtés, de párás levegő szállításánál a ventilátorban a kondenzáció nem megengedett.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent TXBR Ecowatt fali axiális ventilátor
 
Airvent axiális ventilátorok

Axiális ventilátorok különböző felhasználási területekre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent CHVB / CHVT hangcsillapított házba épített ventilátor
 
Airvent hő- és füstelszívó ventilátorok, JET ventilátorok

Különböző füstelszívó és JET ventilátorok, hő- és füst elszívásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent CMPT ATEX robbanásbiztos korrózióálló centrifugális ventilátor
 
Airvent robbanásbiztos ventilátorok

A ventilátor használható önállóan vagy más gépbe építve befúvó- vagy elszívó feladatok ellátására. Például: ipari gépi szellőzés vagy motorhűtés.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent HERU T EC felső csatlakozású forgódobos hővisszanyerős légkezelő berendezés
 
Airvent hővisszanyerős kompakt szellőztető rendszerek

A forgódobos hővisszanyerővel ellátott felső- és oldalsó csatlakozású légkezelő berendezés lakások, családi házak és irodahelyiségek szellőztetésére javasolt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent AltiPlex R kompakt légkezelő forgódobos hővisszanyerővel, beépített szabályzó automatikával Airvent AltiPlex P kompakt légkezelő ellenáramú lemezes hővisszanyerővel, beépített szabályzó automatikával
 
Airvent kompakt légkezelők
2 termék

Az AltiPlex légkezelőgépek felső csatlakozású, magas hatásfokú forgódobos vagy kereszt-ellenáramú lemezes hővisszanyerőt tartalmazó, EC ventilátorokkal szerelt kompakt berendezések, melyek automatikusan és hatékonyan biztosítják a megfelelő beltéri klímát.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Airvent OptimAir klímagerenda Airvent FreeAir klímagerenda
 
Airvent klímagerendák
2 termék

Az Airvent klímagerendák kis helyigényüknek és széles méretválasztékuknak köszönhetően mindenhol tökéletes megoldást jelentenek. Ezen rendszerek legfőbb előnye, hogy kiváló hőérzetet biztosít, ezen kívül a kimagasló energiahatékonyság, csendes működés és az alacsony üzemeltetési költség, különösen a harmadik generációs CA-CB vezérlővel együtt alkalmazva. A megfelelően méretezett és prémium minőségben kivitelezett Airvent klímagerendák a legmagasabb színvonalat nyújtják a huzatmentes beltéri környezet biztosítása által.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...