Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció

Fenntartható, tartós, szép és okos

A nap első és utolsó állomása: a fürdőszoba. Ez az a hely, ahol reggel készülődünk, este pedig leeresztünk, és ahol időt találunk saját magunk és a családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. Nincs olyan kollekció, amely jobban tükrözné ezt a véleményt, mint a Villeroy & Boch Subway termékcsaládja. A felfrissített Subway 3.0 felkészítette a családi fürdőszobát a jövőre – a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush WC-vel, ami minden egyes öblítésnél vizet takarít meg, a tartós anyagokkal, az okos funkciókkal és az időtlenül szép dizájnnal. Az eredmény olyan fürdőszoba, amely hosszútávra szól, miközben élvezhető is. 

Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció
Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció

WC, amely a TwistFlush technológiával vizet takarít meg

Egy fürdőszoba-kollekció, amely rendelkezik mindennel, ami a fürdőszobában fontos most, és fontos lesz a jövőben – ezt a célt tűzte ki a Subway 3.0, a sikeres Subway kollekció új generációja. A kollekció központi darabja a víztakarékos, szuper tiszta TwistFlush WC. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot – és teszi mindezt nagyon halkan. A kúpos kialakítású, teljesen perem nélküli, szuper sima falakkal rendelkező WC-n a szennyeződés nehezen tapad meg, a TwistFlush rendszer pedig kiváló munkát végez még a kisebb mennyiségű vízzel is. Másfelől a WC-nek csak 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. Egy négytagú család évente akár 19.700* liter vizet is megtakaríthat – maximális higiénia mellett, és az idegesítő WC-keféket átadva a múltnak. A CeramicPlus és az AntiBac a baktériumok elszaporodását 99,9%-kal csökkentve még higiénikusabbá teszik a WC-t. Az áramvonalas oldalaknak, zárt éleknek és vékony ülőkének köszönhetően a WC korszerű és időtlen megjelenésével is jó hatást kelt. 

Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció
Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció

Minden ízlést kielégítő mosdók

A Subway 3.0 mosdókat finom, korszerű dizájn határozza meg, egyenes, szögletes vonalakkal. A vékonyfalú, keskeny peremek és kis rádiuszok kívül-belül finom megjelenést kölcsönöznek a kerámiáknak. Emellett még ott vannak a funkcionális szempontok is: a mély kagylók és széles oldalsó peremek a legjobb felhasználói kényelmet nyújtják, a vizuális megjelenést pedig a keskeny külső perem lágyítja. A kollekció egyik védjegye a hosszúkás túlfolyó, ami stílusában lekerekíti a dizájnt. A termékcsalád minden szükségletet kielégítő széles választékot kínál: a sarokváltozatban is kapható kisméretű kézmosótól a dupla megoldáson át egészen a különböző szélességű beépített mosdókig. 

Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció
Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció

Hely a mindennap szükséges dolgok számára

A fürdőszobabútor otthonos érzést kelt, praktikus tároló helyeket biztosít, és mindent tisztán és rendben tart – továbbá a legjobb esetben olyan jól néz ki, hogy az egész fürdőszobát egy "érezd jól magad" oázissá alakítja át. Az új Subway 3.0 bútor a belső frontjaival, vékony falaival, nyitott polcelemeivel és teljes hosszúságú fogantyúprofiljaival eleget tesz ennek a követelménynek. A letisztult Brillant White, White Matt és Volcano Black színek tökéletesek az időtlen belső terekhez; a Taupe és a Cashmere Grey lágy árnyalatai természetes kisugárzásukkal keltenek nagyszerű benyomást, a Marine Blue és a Graphite színek pedig divatos bájt adnak a fürdőszobának. Ezenkívül a meleg Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak és Stone Oak színű fahatású bútorok kellemes hangulatot teremtenek a fürdőszobában. Olyan egyéni jellegzetességekkel lehet kiegészíteni a berendezést, mint az alumínium és Volcano Black színekben kapható fogantyúk, amelyek bármilyen bútorszínnel és felülettel kombinálhatók. A fogantyúk rendelkezésre állnak továbbá – a fehéren kívül – egyszerű színekben is, és ez segít megőrizni a lakkozott bútor teljesen monokróm „színre-szín” dizájnját. A bútorcsalád tárolóegységekből, oldalsó szekrényekből, magas szekrényekből, nyitott tükrös polcokból és komódokból áll. Az ujjlenyomat-mentes bevonatnak köszönhetően a felületek nagyon csekély karbantartást igényelnek. 

Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció
Új Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció

Okos világítás és új tükrök 

A mosdó terület olyan megvilágított tükörrel egészül ki, amely a nap minden szakában mindig a megfelelő fényt biztosítja – a funkcionálistól egészen a hangulatvilágításig. A Subway 3.0 bútorcsalád részét képezik a különböző méretű szögletes tükrök, illetve két kerek tükör is, White vagy Black Matt színű alumínium kerettel. A sokoldalú, tompítható fényű LED világítócsík be- és kikapcsolható egy érintőszenzorral, vagy csatlakoztatható minden standard okosotthon-rendszerhez a ZigBee® készlettel (külön kapható). A tárolóegységek kiegészíthetők fiókkal és aljzatvilágítással is, sőt, utólag ZigBee®-vel történő felszereléssel okosotthon-kompatibilissé is tehetők.

Ergonomikus fürdőkádak: garantált nyugalom és kikapcsolódás

Az életre szóló fürdőszoba megérdemli a legjobb anyagokat. A Subway 3.0 kádak a több mint 60%-ban kvarcot tartalmazó magas minőségű Quaryl® anyagból készülnek. Ez az anyag a fürdőkádakat nagyon karcállóvá és színtartóvá teszi. A csupán 10 mm vékony peremű háttámasszal és hosszúkás túlfolyóval ellátott fürdőkádak magukban foglalják a kollekció jellemző dizájnelemeit, és tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba belső terébe. A nagyon ergonomikus kialakítású háttámasz kényelmes ülőpozíciót és kellemes fejtartást biztosít. A fürdőkád továbbfejleszthető egy másik kényelmi elemmel, a fürdőkád feltöltését biztosító új SilentFlow rendszerrel: a víz alulról, csillag alakban folyik a kádba, így nincs idegesítő csobogás, amikor az ember készül átadni magát a kikapcsolódást nyújtó fürdőzésnek. 

*4 személyből álló háztartás, összehasonlítva a standard 6 literes öblítéssel. Átlagos használat: naponta személyenként 5 alkalom, az Umweltbundesamt Deutschland (Német Környezetvédelmi Hatóság) adatai alapján.

A hírben szereplő termékek
Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció
 
Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció

A felfrissített Subway 3.0 felkészítette a családi fürdőszobát a jövőre – a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush WC-vel, ami minden egyes öblítésnél vizet takarít meg, a tartós anyagokkal, az okos funkciókkal és az időtlenül szép dizájnnal. Az eredmény olyan fürdőszoba, amely hosszútávra szól, miközben élvezhető is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobai kiegészítők
Fürdőszobai kiegészítők
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...