proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új termékekkel bővül a C.S.O. Fitnesz gumiburkolat termékcsaládja


2018. november 08.

Az új Crossfit+ és Street gumilapok mellett, az igen népszerű Fitnesz, Fitnesz Home és Crossfit gumilapok gyártása is folytatódik

Az ár/érték arányban közkedvelt Fitnesz gumiburkolat termékcsalád az alábbi gumilapokkal egészült ki:

A CROSSFIT+ gumilapot olyan területekre javasolják telepíteni, ahol nagyobb súlyokkal edzenek a sportolók, illetve funkcionális tréninghez ahol az esésvédelem is előtérbe kerülhet. A gumilap TÜV által minősített esési magassága 1,70 m.

A STREET gumilapot kültérre, a streetworkout pályákhoz javasolják telepíteni. Ez a gumilap is rendelkezik a a TÜV által minősített 1,70 m-es esési magassággal.

Természetesen az eddig bevezetett igen népszerű Fitnesz, Fitnesz Home, és Crossfit gumilapokat a is gyártja és értékesíti a C.S.O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.
C.S.O. Fitnesz gumiburkolatok
Színválaszték:

Új termék az 50%-os színszórású EPDM MIX+ gumilap, amely az eddig kínált 20%-os szórású UV stabil színeken túl, illetve a teli EPDM színek helyett, egy költséghatékony megoldást kínál.

A fitnesz gumilapok szórása 5%-ról 15%-ra emelkedett.
A fitnesz gumilapok szórása 5%-ról 15%-ra emelkedett

Az új Crossfit+ és Street gumiburkolatok adatait elérheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben további információra vagy árajánlatra van szüksége a C.S.O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.-től, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
C.S.O. fitnesz gumiburkolatok

A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi- és tornatermekben. Védi a sporteszközöket, illetve a burkolatot a leeső súlyzók által keletkezett ütéstől és zajtól. A gumilap (20x1000x1000 mm) egy tökéletes hő- és hangszigetelő melegburkolat. A gumiburkolat kézi fűrésszel könnyen méretre szabható, szükség szerint le is ragasztható. Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. Ajánlott figyelembe venni, hogy vízáteresztő, ezért bő vízzel nem felmosható! A gumilaphoz kapható indító profil, mely szegélyelemként a szintkülönbségek balesetmentes áthidalására nyújt megoldást. A termékcsalád 2 cm és 5 cm vastag gumilapból áll, és egy ehhez tartozó indítóelemmel kiegészítve már alkalmas nagyobb súlyokkal dolgozó edzőtermek számára is.

Cég
Székhely: H-2364 Ócsa, Némedi úti major
Telefon: +36 29 378 283
Fax: +36 29 378 077
E-mail:
Web: www.csogumi.eu
Hofrics Zoltán
  +36 70 940 3636
   
   
   
A C.S.O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft. gumihulladékok feldolgozásával és gumiburkolatok gyártásával foglalkozik. Magyarországon már 18 éve ő az egyik legnagyobb gumiburkolat gyártó és forgalmazó üzem. A gumiüzem 1979-ben alakult, a Taurus Gumiipari Vállalattal kötött együttműködés jegyében. Az esésvédő gumilapok az EN1177 szabvány szerint készülnek és a TÜV Rheinland által vannak tanúsítva.
Márkanevek: WildLife
További hírek a Gumiburkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  C  S  O  gumiburkolat  Fitnesz  Crossfit  Fitnesz  Home  Crossfit+  Street