Új termékekkel bővül a C.S.O. Fitnesz gumiburkolat termékcsaládja

Az új Crossfit+ és Street gumilapok mellett, az igen népszerű Fitnesz, Fitnesz Home és Crossfit gumilapok gyártása is folytatódik

C.S.O. Fitnesz gumiburkolatok
C.S.O. Fitnesz gumiburkolatok

Színválaszték:

Új termék az 50%-os színszórású EPDM MIX+ gumilap, amely az eddig kínált 20%-os szórású UV stabil színeken túl, illetve a teli EPDM színek helyett, egy költséghatékony megoldást kínál.

A fitnesz gumilapok szórása 5%-ról 15%-ra emelkedett.
A fitnesz gumilapok szórása 5%-ról 15%-ra emelkedett
A fitnesz gumilapok szórása 5%-ról 15%-ra emelkedett


Az új Crossfit+ és Street gumiburkolatok adatait elérheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben további információra vagy árajánlatra van szüksége a C.S.O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.-től, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
C.S.O. fitnesz gumiburkolatok

A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi- és tornatermekben. Védi a sporteszközöket, illetve a burkolatot a leeső súlyzók által keletkezett ütéstől és zajtól. A gumilap (20x1000x1000 mm) egy tökéletes hő- és hangszigetelő melegburkolat. A gumiburkolat kézi fűrésszel könnyen méretre szabható, szükség szerint le is ragasztható. Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. Ajánlott figyelembe venni, hogy vízáteresztő, ezért bő vízzel nem felmosható! A gumilaphoz kapható indító profil, mely szegélyelemként a szintkülönbségek balesetmentes áthidalására nyújt megoldást. A termékcsalád 2 cm és 5 cm vastag gumilapból áll, és egy ehhez tartozó indítóelemmel kiegészítve már alkalmas nagyobb súlyokkal dolgozó edzőtermek számára is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gumiburkolatok
Gumiburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...