Új rozsdamentes vandálbiztos fali mosdók és egyedi piszoár a B&K Kft. kínálatában

Az új vandálbiztos mosdókhoz a B&K Kft. teljes csaptelep választéka rendelkezésre áll

A B&K Kft. termékválasztéka - partnereik mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében - szálcsiszolt felületi kikészítésű rozsdamentes, vandálbiztos fali mosdókkal, egyedi piszoárral bővült.
Lemezvastagság 1,2 mm. A fali mosdókhoz szifonburkolat külön rendelhető.

BKH4113241 cikkszámú fali mosdó, leeresztő szeleppel, szifonnal, rögzítő elemekkel.
Méretéből adódóan (365x365x160 mm) kézmosónak és fali ivókútnak egyaránt használható, ez csupán a megfelelő csaptelep kiválasztásától és a beépítés módjától függ.

BKH0210841 cikkszámú szálcsiszolt rozsdamentes, körmedencés fali mosdó, beépített túlfolyóval, leeresztő szeleppel, szifonnal, rögzítő elemekkel.
Mérete: 530x426x185 mm. A kőrmedencés kialakításból, a lekerekített élekből adódóan a kézmosó közösségi mosdók ideális berendezési tárgya lehet. A beépítés helyétől, az alkalmazás körülményeitől függően rendelkezésre áll a B&K Kft. teljes csaptelep választéka, így az elektronikus csaptelepek, a nyomógombos csaptelepek, ivókút csaptelepek vagy az egykaros Mofém csaptelepek.

BKH4113241 cikkszámú fali mosdó
BKH4113241 cikkszámú fali mosdó


BKH0230141 cikkszámú fali ivókút I5621M típusú bekapásgátlós önelzárós ivókút csapteleppel, leeresztő szeleppel, szifonnal, rögzítő elemekkel.
A BKH4113241 fali mosdóhoz a B&K mosdó csaptelepek széles választéka áll rendelkezésre, így az elektronikus csaptelepek, a nyomógombos csaptelepek vagy az egykaros Mofém csaptelepek.
BKH0230141 cikkszámú fali ivókút
BKH0230141 cikkszámú fali ivókút


BKH4060341 WEST szálcsiszolt rozsdamentes egyedi piszoár, leeresztő szeleppel szifonnal és rögzítő elemekkel.
Mérete: 395x360x615 mm. A piszoár konstrukciójából adódóan könnyen takarítható, higiénikus, a fali rögzíthetősége konstrukciója miatt vandálbiztos kialakítású. A beépítés helyétől, az alkalmazás körülményeitől függően rendelkezésre áll a B&K Kft. teljes piszoár öblítő választéka, így az elektronikus piszoár öblítő szelepek, hőérzékelős piszoár öblítő szelepek, kapacitív érzékelős piszoár öblítő szelep, önelzáró nyomógombos piszoár öblítő szelepek.
BKH4060341 WEST szálcsiszolt rozsdamentes egyedi piszoár
BKH4060341 WEST szálcsiszolt rozsdamentes egyedi piszoár


Amennyiben a B&K Kft. új, vandálbiztos fali mosdóiról és az egyedi piszoárról további információra vagy árajánlatra van szüksége, használja a megfelelő gombot. A B&K Kft. további termékeit a hír alatti céglogóra kattintva tekintheti meg.

Kategóriák

Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...