proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új kézmosó modul mozgáskorlátozott nyilvános WC-k részére a B&K-tól


2018. október 03.

Új forma, egyszerűbb beépíthetőség

A B&K Kft. új fejlesztése a BK318000019 típusú, rozsdamentes acélból készült mozgáskorlátozott WC-kbe építhető kézmosó modul. Az új fejlesztésű kézmosó modul funkciójában és működésében továbbra is megegyezik az utcabútor jellegű nyilvános WC-kben, az autópálya pihenőházakban alkalmazott kézmosókkal. A kézmosó modul valójában formájában és az egyszerűbb beépíthetőségében tér el az előző verziójú típusoktól.

Az új kézmosó modul lényegében egy mozgáskorlátozott mosdókagyló amely magán hordozza a lefutó vezérléssel működtett elektronikus csaptelepet, a folyékonyszappan adagolót, a kézszárítót és a nyilvános WC fűtéséhez szükséges elektromos fűtést biztosító ventilátoros fűtőtestet, amely a vendégtér és a szervíztér fűtését biztosítja.

A kézmosó modul egy csapkifolyóval rendelkezik, amely a víz és a folyékony szappan adagolására egyaránt szolgál. A folyékony szappan feltöltés a szervíztér felől történik, a szappanadagolást perisztaltikus pumpa biztosítja. Alapesetben a nyilvános WC fűtését ellátó termoventillátor is ezen a modulon nyer elhelyezést, a kézmosó modul alján lévő rácson keresztül történik a vendégtér fűtése, a vendégtér és a szervíztér egy felső rácson keresztül van légtechnikailag összekötve, így egyben a szervíztér fűtése is megoldott. Amennyiben a nyilvános WC fűtése más módon lett megtervezve, úgy ez a funkció lehagyható a termékről. A kézmosási folyamat a piktogramhoz történő kézközelítéssel indítható, a folyamat innen kezdve automatikusan lefut az alábbiak szerint:

Kéznedvesítő víz adagolása 5 sec.
Szappanadagolás 4-5 ml
Kézmosó víz adagolása, lehetséges időzítések 10, 15, 20, 25 sec, gyári beállítás 20 sec. Az időzítések a vezérlő elektronikán jumperrel feszültségmentes állapotban állíthatók.
Kézszárítás, lehetséges időzítései: 20, 30, 40, 50 sec. gyári beállítás 30 sec.

BK318000019 típusú új kézmosó modul
Ha a kézmosó modullal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  kézmosó  modul  mozgáskorlátozott  WC