Új kézmosó modul mozgáskorlátozott nyilvános WC-k részére a B&K-tól

Új forma, egyszerűbb beépíthetőség

A B&K Kft. új fejlesztése a BK318000019 típusú, rozsdamentes acélból készült mozgáskorlátozott WC-kbe építhető kézmosó modul. Az új fejlesztésű kézmosó modul funkciójában és működésében továbbra is megegyezik az utcabútor jellegű nyilvános WC-kben, az autópálya pihenőházakban alkalmazott kézmosókkal. A kézmosó modul valójában formájában és az egyszerűbb beépíthetőségében tér el az előző verziójú típusoktól.

Az új kézmosó modul lényegében egy mozgáskorlátozott mosdókagyló amely magán hordozza a lefutó vezérléssel működtett elektronikus csaptelepet, a folyékonyszappan adagolót, a kézszárítót és a nyilvános WC fűtéséhez szükséges elektromos fűtést biztosító ventilátoros fűtőtestet, amely a vendégtér és a szervíztér fűtését biztosítja.

A kézmosó modul egy csapkifolyóval rendelkezik, amely a víz és a folyékony szappan adagolására egyaránt szolgál. A folyékony szappan feltöltés a szervíztér felől történik, a szappanadagolást perisztaltikus pumpa biztosítja. Alapesetben a nyilvános WC fűtését ellátó termoventillátor is ezen a modulon nyer elhelyezést, a kézmosó modul alján lévő rácson keresztül történik a vendégtér fűtése, a vendégtér és a szervíztér egy felső rácson keresztül van légtechnikailag összekötve, így egyben a szervíztér fűtése is megoldott. Amennyiben a nyilvános WC fűtése más módon lett megtervezve, úgy ez a funkció lehagyható a termékről. A kézmosási folyamat a piktogramhoz történő kézközelítéssel indítható, a folyamat innen kezdve automatikusan lefut az alábbiak szerint:

Kéznedvesítő víz adagolása 5 sec.
Szappanadagolás 4-5 ml
Kézmosó víz adagolása, lehetséges időzítések 10, 15, 20, 25 sec, gyári beállítás 20 sec. Az időzítések a vezérlő elektronikán jumperrel feszültségmentes állapotban állíthatók.
Kézszárítás, lehetséges időzítései: 20, 30, 40, 50 sec. gyári beállítás 30 sec.

BK318000019 típusú új kézmosó modul
BK318000019 típusú új kézmosó modul

Ha a kézmosó modullal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy árajánlatot szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...