Laminam/Toto - a világhírű Laminam burkolat és a Hydrotect® technológia találkozása

Nagytáblás kerámia burkolatok fotokatalizátoros bevonattal

Amikor két, a maga szférájában piacvezető cég egyesül, akkor törvényszerű, hogy nagy dolgok születnek. Így történt ez a Laminam és a Toto kollaborációjakor is, melyhez a Laminam szolgáltatta a világhírű burkolatokat, a Toto pedig a Japán-szerte ünnepelt Hydrotect® technológiát, és ketten együtt valami egészen újat alkottak.
A Laminam/Toto burkolatok karakterükből adódóan különlegesek, dizájnjuk kreativitást sugall, egyedülálló gyártási technológiájuk és anyagválasztásuk magas minőségű, időtálló kerámia lapokat eredményez. A speciális Hydrotect® fotokatalizátoros bevonatnak köszönhetően ezek a lapok teljesen vízlepergetőek, távol tartják a szennyeződéseket, napsugárzás hatására aktív oxigént képeznek és beltéri használat esetén a bevonatnak köszönhetően antibakteriálisak.
Galéria
Laminam/Toto burkolat - Kanka
Laminam/Toto burkolat - Koten
Galéria
Galéria

A Laminam burkolatokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Laminam kerámia burkolatok
2 termék

A Laminam nem csak egy vállalatot jelent, hanem egy egyedülálló terméket, technológiai rendszert. Esztétikus megjelenésüknek és technológiai sokoldalúságuknak köszönhetően a hagyományos kerámia lapoknál jóval több lehetőséget nyújtanak a belső és külső terek felöltöztetésére, a kortárs építészet számára. A Laminam univerzális, nagy formátumú kerámia lapjai mindössze 3 mm vastagságúak. Az innovatív felület kivételes műszaki teljesítménnyel bír. A speciális Hydrotect® fotokatalizátoros bevonatnak köszönhetően ezek a lapok teljesen vízlepergetőek, távol tartják a szennyeződéseket, napsugárzás hatására aktív oxigént képeznek és beltéri használat esetén a bevonatnak köszönhetően antibakteriálisak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...