proidea.hu online termékinformációs katalógus

Laminam/Toto - a világhírű Laminam burkolat és a Hydrotect® technológia találkozása


2015. május 18.

Nagytáblás kerámia burkolatok fotokatalizátoros bevonattal

Amikor két, a maga szférájában piacvezető cég egyesül, akkor törvényszerű, hogy nagy dolgok születnek. Így történt ez a Laminam és a Toto kollaborációjakor is, melyhez a Laminam szolgáltatta a világhírű burkolatokat, a Toto pedig a Japán-szerte ünnepelt Hydrotect® technológiát, és ketten együtt valami egészen újat alkottak.
A Laminam/Toto burkolatok karakterükből adódóan különlegesek, dizájnjuk kreativitást sugall, egyedülálló gyártási technológiájuk és anyagválasztásuk magas minőségű, időtálló kerámia lapokat eredményez. A speciális Hydrotect® fotokatalizátoros bevonatnak köszönhetően ezek a lapok teljesen vízlepergetőek, távol tartják a szennyeződéseket, napsugárzás hatására aktív oxigént képeznek és beltéri használat esetén a bevonatnak köszönhetően antibakteriálisak.
Laminam/Toto burkolat - Kanka
Laminam/Toto burkolat - Koten

A Laminam burkolatokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Laminam kerámia burkolatok

A Laminam nem csak egy vállalatot jelent, hanem egy egyedülálló terméket, technológiai rendszert. Esztétikus megjelenésüknek és technológiai sokoldalúságuknak köszönhetően a hagyományos kerámia lapoknál jóval több lehetőséget nyújtanak a belső és külső terek felöltöztetésére, a kortárs építészet számára. A Laminam univerzális, nagy formátumú kerámia lapjai mindössze 3 mm vastagságúak. Az innovatív felület kivételes műszaki teljesítménnyel bír. A speciális Hydrotect® fotokatalizátoros bevonatnak köszönhetően ezek a lapok teljesen vízlepergetőek, távol tartják a szennyeződéseket, napsugárzás hatására aktív oxigént képeznek és beltéri használat esetén a bevonatnak köszönhetően antibakteriálisak.

Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Modulyss, Florim, Floorgres, Rex, Cerim, Laminam, Gerflor
Kulcsszavak:  decor  floor  laminam  toto  hydrotect  burkolatok  falburkolat  padlóburkolat  kerámia