Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció 34 új dekorral

Kronodesign bútorlap kollekció 34 új dekorral

Az új Kronodesign Trends 20/21 kollekció lenyűgöző esztétikai és korlátlan tervezési lehetőségeket kínál különféle felületű anyagok, színek és textúrák kombinálásával. A kollekció 34 új dekorból áll, melyek hűen tükrözik a kő, beton, márvány és faanyagok egyedi megjelenését.

A Kronodesign Trends 20/21 City Vibes kollekció megalkotását a nagyvárosok mindenkit magával ragadó természetes lüktetése ihlette, a frissességről és a dizájntrendek visszatükrözéséről szól.

Laminált lap trendek

A választék bővítése során, az eddigi 135 dekorból álló laminált lap kollekció mellé az idei év során 18 új dizájnt fejlesztettek.

A 11 új tölgy és 2 új szil fadekor mellett bekerült a kollekcióba az ipari ihletettségű, a cement és fém ötvözetét tükröző "Flow" dekorsorozat, melyet egy új, sokarcú "Rust" felülettel párosítottak.

Egy kis ízelítő a nagyvárosi trendekből:

 • Öreg tölgy (Grange Oak)
  Különböző szélességű, hosszú deszkák által megalkotott felület, mely a hasadt, gatter-vágott öreg fa jellegzetes jegyeivel kombinálva életteli hangulatot varázsol a környezetbe.
 • Kikötői tölgy (Harbor Oak)
  Csodálatos részletekkel bíró, használt jelleget sugárzó tölgy anyag, mely csodálatos árnyalataival és elbűvölő meleg tónusaival tökéletesen illeszkedik minden összeállításhoz.
 • Evoke tölgy (Evoke Oak)
  Rusztikus hatású tölgy dekor, mely erezettségével, repedéseivel és csomóival a tökéletlen valóságot tükrözi.
 • Castello tölgy (Castello Oak)
  A fa gazdagságát és természetes szépségét mintázó klasszikus stílusú tölgy dekor.
 • Aurora szil (Aurora Elm)
  Egyenes erezetű, finom tónusú szil dekor, mely nyugodt, elegáns megjelenést tükröz.
 • Flow dekorok
  Ipari ihletésű modern dizájn, mely a fém és beton innovatív hibridjeként a gyors városfejlődést szimbolizálja, s tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe.

Kronodesign Trends 20/21 - 18 laminált lap dizájn
Kronodesign Trends 20/21 - 18 laminált lap dizájn

Munkalap trendek

Az új kollekció munkalap dekorjai a mindennapi élet színes és sokoldalú karakterét ragadják meg, s új megvilágításba helyezik a klasszikus kő, márvány és faanyagok megjelenését.

A meglévő 50 munkalap dekorhoz még 12 új dizájnt fejlesztettek, melyből 5 dekor klasszikusan posztformingolt kialakítású.

Kronodesign Trends 20/21 - 5 posztforming munkalap dizájn
Kronodesign Trends 20/21 - 5 posztforming munkalap dizájn

7 dekor pedig ABS élzárású szögletes megjelenést kapott.

Kronodesign Trends 20/21 - 7 ABS élzárású munkalap dizájn
Kronodesign Trends 20/21 - 7 ABS élzárású munkalap dizájn

Az egyedi fehér, szürke és fekete színű kompaktlemez maggal készülő ultravékony Slim Line munkalapok a legújabb, kortárs dizájnvilágot tükrözik. A rendkívül dekoratív, ugyanakkor erős és tartós lemezek mostantól már 8 dizájn változatban lesznek elérhetőek.

Kronodesign Trends 20/21 - 4 Slim Line munkalap dizájn
Kronodesign Trends 20/21 - 4 Slim Line munkalap dizájn

Mindemellett jelentős szerepet szántak a felületi sokszínűségnek, s ezzel összhangban a meglévő 4 dekorváltozat kiegészítéseként 4 új dizájnt fejlesztettek, 2 vadonatúj felületi textúrával.
A Palazzo Touch (PH) struktúrát a vintage márvány és zsírkő textúrák inspirálták, mely csiszolt, viaszos érzetű tapintásával tökéletesen megjeleníti a természetes repedéseket és mélyedéseket.
A Glitter Matt (GM) egy elegáns, finom és selymes tapintású matt textúra, aminek felületén megcsillan az alumíniumpor finom, szembeszökő ragyogása.
Az Authentic Fine (AF) bársonyosan lágy tapintású felületi struktúra, ujjlenyomat-mentes felülettel.
A Rust (RT) stukkó textúra hűen tükrözi a beton és a fém felületek eredeti megjelenését. Ideális választás a népszerű városi stílus kedvelőinek.

Kronodesign Trends 20/21 - új felületi struktúrák
Kronodesign Trends 20/21 - új felületi struktúrák

A most bemutatott Trends 20/21 kollekciót a Kronospan meglévő impozáns dekor világával kombinálva a tervezők és belsőépítészek kreatív és egyedi módon fejezhetik ki az általuk érzékelt nagyvárosi lüktetés érzését.

A hírben szereplő termékek
Kronodesign posztforming munkalapok
 
Kronodesign munkalapok

Legyen szó klasszikus, modern vagy exkluzív high-end igényekről, a Kronospan munkalapok széles választéka mindenki számára számtalan lehetőséget biztosít az álmok megvalósításához. A egyszínű uni dekoroktól kezdve az élethű fautánzatokon át a fém, kő és márvány hatású felületekig minden megtalálható a szerteágazó választékban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kronodesign design laminált lapok
 
Kronodesign design laminált lapok

A laminált faforgácslap a leggyakrabban használt bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. A forgácslap maganyagra hőpréselési technikával különböző felületű dekorpapírok kerülnek felpréselésre. A modern nyomdatechnikának és élethű struktúráknak köszönhetően a ma gyártott laminált lapok megtévesztésig hasonlítanak a tömör fára, illetve egyéb anyagokra és felületekre.
A laminált lapok kínálatában az egyszínű uni dekoroktól kezdve a fautánzatokon át megtalálhatóak a fém-, kő és textil anyagok reprodukciói is. A bútorlapok nagy előnye a széles dekorválasztékon túl a nagy táblaméret, a nagyfokú mérettartósság és a felhasználásra kész, az általános igénybevételnek magas fokon ellenálló felület.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap kollekció
Megjelent a Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap katalógus
Nagyvárosi lüktetés egyedi megjelenésű, elegáns dekorokkal
Megjelent a Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap katalógus
Kategóriák
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...