proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Ditec Soft Reset ipari gyorskapu


2019. március 12.

Önjavító gyorskapu rugalmas PVC ponyvával és puha alsó éllel

A Ditec Soft Reset egy kompakt, önjavító gyorskapu rugalmas ponyvával és puha alsó éllel. A kapu megjelenése letisztult, míg a tökéletes szigetelésnek és egyszerű működési elvnek köszönhetően verhetetlen a piacon.

Minőségi munkavégzési körülmény

Optimalizált folyamat áramlás
A Soft Reset kaput úgy tervezték, hogy a telepítése gyors, működtetése pedig egyszerű legyen. Köszönhetően a gyors nyitási és zárási ciklusnak, valamint az önjavító ponyvának, egy esetleges ütközés után a kapu azonnal helyreállítja magát, így elkerülve az értékes idő kiesését. A Soft Reset tökéletes választás, ha gyors és zökkenőmentes munkafolyamatot szeretnénk biztosítani.

Energiatakarékosság
A nyitási sebesség elérheti az akár 2,3 m/s-ot is, mely a gyors zárási idővel párosulva biztosítja, hogy a kapu csak addig legyen nyitott állapotban, amíg az szükséges. Ez energiatakarékossági szempontból igen kedvező tulajdonság.

Tömítettség
A ponyva oldalán lévő zipzárak egy szűk megvezető sínben futnak, melyek így tökéletes szigetelést biztosítanak, emellett megakadályozzák a por és egyéb szennyeződések bejutását is. Az ajtó szigetelési kapacitásának növelésére választható tömítések állnak rendelkezésre.

Halk működés
A csendes működést a speciálisan kialakított oldalsó megvezető sínek biztosítják, melyben a szorosan elhelyezett zipzárak és speciális alátétek elnyelik az esetleges vibrálást.

Ditec Soft Reset ipari gyorskapu

Garantált biztonság

Személy- és vagyonvédelem
A kapu azonnal érzékeli az esetleges akadályt, legyen az személy vagy tárgy. Ütközés esetén - a kombinált biztonsági eszközöknek köszönhetően - a kapu mozgása azonnal megáll és adott esetben visszanyit. A rugalmas ponyva és puha alsó él biztosítja, hogy semmilyen sérülés ne érje az ott tartózkodót.

Felhasználóbarát működés
A 32 karakteres kijelzővel ellátott vezérlő panel lesz az Ön legmegbízhatóbb asszisztense a kapu működtetése közben, mely folyamatos állapot jelentést biztosít a kapu aktuális működéséről. Egyszerűen beállítható menüvel és karbantartási tervezettel lett ellátva. A kurblis kioldónak köszönhetően Ön bármikor manuálisan működtetheti a kaput, például áramszünet esetén.

Ditec Soft Reset ipari gyorskapu

Modern és egyedi megjelenés

Kreatív tervezés és továbbfejlesztett dizájn
A Soft Reset gyorskapu kerete áramvonalas és jól terhelhető. A lejtős kialakítású felső tengelyburkolat egyedi megjelenésű és egyszerűen tisztán tartható. A lekerekített PVC oldallapok csinos kiegészítésként szolgálnak a teljes megjelenéshez.

Alacsony karbantartási igény
A lágy indítás és zárás jól kontrollálja a nyitási és zárási folyamatot, ezáltal kevesebb feszültség nehezül a motorra és csökken az energiafelhasználás is. A Soft Reset gyorskapu csupán pár mozgó alkatrésszel rendelkezik, így nagyon alacsony a karbantartási igénye. Ütközés esetén sincs szükség szerviz munkára, hiszen amikor a kapu felnyílik, az önjavító ponyva azonnal visszafűzi magát.

Helytakarékos
A keskeny oldalsó oszlopoknak köszönhetően a kapu nagyon kicsi helyigénnyel rendelkezik. A keret kompakt szerkezete és a ponyva kis fejrésze garantálja a maximális átjárási szélességet és magasságot.

A Ditec Soft Reset ipari gyorskapu letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Automata Bejáratok Specialistája Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 335/a.
Telefon: +36 1 278 4060
Fax: +36 1 276 1571
E-mail:
Web: www.ditec.hu
Deák Lajos
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az Automata Bejáratok Specialistája Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, kaputechnikai eszközöket, beléptető rendszereket, valamint audio és video kaputelefonokat forgalmazó, 12 éves múltú nagykereskedelmi vállalkozás. A cég jogelődje a Véd-Elem&Gate Kft. több mint egy évtizedes tapasztalatot szerzett a különféle automata garázsajtó, kapunyitó berendezések, automata tolóajtók, valamint kaputelefon rendszerek telepítésében.
Márkanevek: Ditec Entrematic, Normstahl Entrematic
További hírek az Ipari kapuk, gyorskapuk termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Automata  Bejáratok  Specialistája  Ditec  Entrematic  Soft  Reset  ipari  gyorskapu  önjavító  kapu  gyorskapuk  ABS