PJ-800 – új, mobil A4-es hőnyomtató sorozat a Brother kínálatában

PJ-800 – Új, mobil A4-es hőnyomtató sorozat a Brother kínálatában

Ideális a terepen dolgozó szakembereknek

A Brother megalkotta a PJ-800 sorozatot – a mobil A4-es nyomtatók legújabb generációját. Az új széria a PJ-700-as sorozat folytatása, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljen a terepen dolgozó szakemberek igényeinek.

A PJ-800 sorozat megtartja az elődmodellek kompakt kialakítását, így alkalmas olyan piacok felhasználói számára, mint a helyszíni értékesítés és szerviz, szállítás és logisztika. A továbbfejlesztett kapcsolat és a gyorsabb nyomtatási sebesség ideális az elfoglalt mobil munkavállalók számára, akik helyszíni értékesítésben dolgoznak.

A PJ-800 sorozat öt modellből áll – PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 és PJ-883 –,amelyek különböző felbontásokat és interfészeket támogatnak. Az ügyfelek preferenciáitól függően a nyomtatók USB-n, Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatók.

PJ-800 – Új, mobil A4-es hőnyomtató sorozat a Brother kínálatában
PJ-800 – Új, mobil A4-es hőnyomtató sorozat a Brother kínálatában

A tervezés során elsődleges szempont volt, hogy a mozgásban lévő szakemberek számára olyan eszközt biztosítsanak, amellyel terepen is elvégezhetik az adott munkát, legyen szó sürgősségi szolgálatról, helyszíni szervizmérnökről vagy mobilértékesítési csapatról. Ezt megtehetik anélkül, hogy további adminisztratív feladatokat kellene végezniük, vagy a kézzel megírt dokumentációban hibát ejtenének. Elődjéhez hasonlóan a PJ-800 sorozat is egy igazi mobil megoldás, mivel nincs szükség tintára, vagyis nincs szükség utántöltésre és a tintaszivárgás okozta kellemetlenség is elkerülhető.

A PJ-800 sorozat támogatja a töltést és az adatátvitelt USB Type-C-n keresztül, valamint számos nyomtató parancsnyelvet, beleértve a ZPL2 emulációt is.

Az előző sorozathoz tartozó összes tartozék kompatibilis a PJ-800 sorozattal is, például az akkumulátor.

Az új széria megalkotása során az volt a prioritás, hogy jobb specifikációt kínáljanak, miközben megőrzik mindazt, ami nagyszerű volt az elődjében, és pontosan ez az, amit sikerült megvalósítani. A kialakítás továbbra is rendkívül kompakt, ami egyedülálló az egész oldalas nyomtatási megoldáshoz. A Brother meglévő ügyfelei valóban frissíthetik a nyomtatót, miközben megtartják meglévő tartozékaikat, amelyek továbbra is kompatibilisek az új sorozattal.

A hírben szereplő termékek
Brother PJ-800 mobil hőnyomtató sorozat
 
Brother PJ-800 mobil hőnyomtató sorozat

A PJ-800 sorozat egy mobil A4-es nyomtató terepen dolgozó szakemberek részére. kompakt kialakítása, a továbbfejlesztett kapcsolat és a gyorsabb nyomtatási sebesség ideális előnyöket biztosít felhasználójának. A PJ-800 sorozat öt modellből áll – PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 és PJ-883 –, amelyek különböző felbontásokat és interfészeket támogatnak. Az ügyfelek preferenciáitól függően a nyomtatók USB-n, Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Nyomtatók
Nyomtatók
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...