Megjelent a Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap katalógus

Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap kollekció

Nagyvárosi lüktetés egyedi megjelenésű, elegáns dekorokkal

A folyamatos fejlődés és a világ minden tájáról érkező trendek melletti elköteleződés méltó bizonyítéka az új Trends 20/21 kollekció. A karakteres dizájnok és az új, valósághű felületi struktúrák kombinációja életre keltik a kollekció elemeit.

A kollekció City Vibes témáját négy ikonikus európai nagyváros jellegzetes kisugárzása ihlette. A nagyvárosi életérzés dinamikája visszaköszön a dekorok színeiben, felületi struktúráiban és intenzitásában egyaránt.

Fedezze fel az új kollekció megalkotását inspiráló City Vibes történetet a lenti videó megtekintésével:

Az inspiráló Barcelona

Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció - Az inspiráló Barcelona
Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap kollekció - Az inspiráló Barcelona

Barcelona a stílusok és színek vibráló elegye. A város élénksége adott inspirációt a jellegzetes, szálkiszakadásokkal és göcsökkel tarkított, hosszú deszkázat hangulatát keltő "Öreg Tölgy" dekorok megalkotására, melyek életteli hangulatot varázsolnak a környezetbe. A hatást tovább erősíti a "Szürke Atlanti Márvány" megjelenése, mely nagyvárosi eleganciával ruházza fel a téralkotást.
A Barcelona időtlenségét és a sokat megélt környezet szépségét tükrözi a "Beton" és a "Kőszén Flow'" dekorok kopottas textúrája. A dekorok lágy, tompított megjelenése a város hangulatának vonzerejét kölcsönözi a designnak.

"Inspiráló Barcelona" a Trends 20/21 kollekcióban - tervezői videó

A kifinomult Milánó

Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció - A kifinomult Milánó
Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap kollekció - A kifinomult Milánó

Milánó a lüktető város, melyben az üzlet és a kultúra összefonódik. A város kifinomultsága megjelenik az impozáns hatást keltő "Szil" dekorokban, míg a "Selyem Flow" design a fény tónusait hangsúlyozza. A világos repedésekkel tarkított "Noir Deluxe" fekete márvány dekort a luxus és elegancia érzetét keltő grandiózus megjelenése az enteriőr középpontjába emeli.

"Kifinomult Milánó" a Trends 20/21 kollekcióban - tervezői videó

A modern Moszkva

Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció - A modern Moszkva
Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap kollekció - A modern Moszkva

Moszkva a sokszínűséget megjelenítő modern nagyváros. A "Méz Castello Tölgy" és "Konyak Castello Tölgy" dekorok nagyszerűen visszaadják a modern belső terekre jellemző változatos felületi struktúrák és színek harmóniáját és szépségét. A "Rozsda Flow" design feltűnő megjelenésével és rozsdás hatású felületével tökéletesen kombinálható világosabb árnyalatokkal, míg a "Krém Navona" dekor eleganciájával a moszkvai elit életstílusát reprezentálja.

"Modern Moszkva" a Trends 20/21 kollekcióban - tervezői videó

A dinamikus Varsó

Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció - A dinamikus Varsó
Kronodesign Trends 20/21 City Vibes bútorlap kollekció - A dinamikus Varsó

Varsó dinamizmusa és energiája a dekorokon keresztül is teljes mértékben visszatükröződik. Az "Espresso Kikötői Tölgy" dekor lágy erezete és viharvert hatást keltő megjelenése, valamint a "Tengerparti Evoke Tölgy" dekor rusztikus erezettsége, repedései és csomói életet visznek a téralkotásokba. A lágy fehér, tópszínű és barna színű tónusokat felvonultató "Ködös Nebula" design a futurizmus érzetét, a "Vas Flow" design megjelenése pedig az ipari stílus dinamizmusát sugározza.

"Dinamikus Varsó" a Trends 20/21 kollekcióban - tervezői videó

A hírben szereplő termékek
Kronodesign posztforming munkalapok
 
Kronodesign munkalapok

Legyen szó klasszikus, modern vagy exkluzív high-end igényekről, a Kronospan munkalapok széles választéka mindenki számára számtalan lehetőséget biztosít az álmok megvalósításához. A egyszínű uni dekoroktól kezdve az élethű fautánzatokon át a fém, kő és márvány hatású felületekig minden megtalálható a szerteágazó választékban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kronodesign design laminált lapok
 
Kronodesign design laminált lapok

A laminált faforgácslap a leggyakrabban használt bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. A forgácslap maganyagra hőpréselési technikával különböző felületű dekorpapírok kerülnek felpréselésre. A modern nyomdatechnikának és élethű struktúráknak köszönhetően a ma gyártott laminált lapok megtévesztésig hasonlítanak a tömör fára, illetve egyéb anyagokra és felületekre.
A laminált lapok kínálatában az egyszínű uni dekoroktól kezdve a fautánzatokon át megtalálhatóak a fém-, kő és textil anyagok reprodukciói is. A bútorlapok nagy előnye a széles dekorválasztékon túl a nagy táblaméret, a nagyfokú mérettartósság és a felhasználásra kész, az általános igénybevételnek magas fokon ellenálló felület.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Kronodesign bútorlap kollekció 34 új dekorral
Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció 34 új dekorral
Az új Kronodesign Trends 20/21 kollekció lenyűgöző esztétikai és korlátlan tervezési lehetőségeket kínál különféle felületű anyagok, színek és textúrák kombinálásával. A kollekció 34 új dekorból áll, melyek hűen tükrözik a kő, beton, márvány és faanyagok egyedi megjelenését.
Kronodesign Trends 20/21 bútorlap kollekció 34 új dekorral
Kategóriák
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...